AquaCool

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Odpovědět
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

AquaCool

Příspěvek od TomV »

Jaký máte názor na komponenty vodního chlazení od AquaCool ?
Máte někdo zkušenosti s touhle "značkou" ? Co kvalita WB (viděl jsem na fotkách ten válcový WB od Pirse; zajímalo by mně porovnání s touhle klasickou konstrukcí) ? Dál mě zajímá ten výměník. Prý je celoměděný a líbí se mi, že je poměrně kompaktní a tedy zabudovatelný do case bez nějakých brutálních úprav... A nakonec to čerpadlo Selz L20. Je asi o 1000 Kč levnější, než Eheim a má "výkon" 700l/h a výtlak 135 cm... Mně to přijde jako docela dobrý parametry...
Co říkáte ?
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
@honasek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @honasek »

No ja mam to cerpadlo a musim rict ze neni uplne nejlepsi :sad: , ale za tu cenu se pro radu lidi vyplati. Nejvic mi vadi ze je vcelku hlucny, na druhou stranu pokud se soupne do case tak je vcelku neslysny. Co me ale sere vic je ze dost topi a otepluje mi okruh. :x
Vymenik ma kamo a je vcelku v poho, je super v tom jak rikas ze se da dat jednoduse do bedny i kdyz mi pride lepsi nakej na 120mm vetrak, jak je vykonej nevim ale jestli je zajem tak to zjistim.
AMD Atlhlon XP-M 2600+@2426 MHz(231x10.5)|Watercooling CPU+GPU+MB| 2x512MB Mushkin DDR433 Black Level II 2-2-2-11@462MHz Dual|-ABIT- NF7-S rev. 2.0|DVD-+R Lite-on 811S|Asus X1650pro|2xHDD Maxtor SATA 160GB 7200 ot/min RAID|Seagate 200GB PATA|HDD 160GB Maxtor PATA|Logitech Cordless Desktop MX|Hyundai LCD IQ Q17
Suleky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suleky »

http://www.aquacool.cz/zkusebni.php?lng=cz
to mi prijde super za 350,- si to pekne 14dni vyzkousis a uvidis jestli to chces nebo ne :bigups:
It's free software and it gives you freedom!
Stalker
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Dobrý až na WB

Příspěvek od Stalker »

eRty mi říkal že mu pár lidí psalo že jim prasklo plexi na WB. Vřele doporučuju EHEIM fakt se vyplatí. Já jsem si koupil WB z Vodnichlazeni.cz 8)
Rakosni(CZ)ek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rakosni(CZ)ek »

Rozohodne se vyplati si priplatit na EHEIM, ja sem s nim opravdu spokojenej, naprosto neslysitelny a prakticky netopi.
Jinak WB sem si delal vsecky sam a zatim to je vsecko OK. :wink:
EDIT // Vymenik mam z auta uplne novej, myslim ze je to od topeni z Fabky (Diky nejmenovanemu cloveku co me ho sehnal :) ) .. Rozmery naprosto idealni cca 26*13*7..
MSI KT3 Ultra-ARU, Palomino 1800+@1783,FSB 155, 512DDR, 80+160 GB,MSI GF 6600GT, všecko ve vodě (HomeMade)
MSI K8N Neo2, A64 3000+, 2x 512GEIL, MSI 6600GT, ...
Lord Skullhead
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord Skullhead »

Rakosni(CZ)ek píše:Rozohodne se vyplati si priplatit na EHEIM, ja sem s nim opravdu spokojenej, naprosto neslysitelny a prakticky netopi.
Jinak WB sem si delal vsecky sam a zatim to je vsecko OK. :wink:
EDIT // Vymenik mam z auta uplne novej, myslim ze je to od topeni z Fabky (Diky nejmenovanemu cloveku co me ho sehnal :) ) .. Rozmery naprosto idealni cca 26*13*7..
niekto má štastie, niekto nie... :wink:
PC: A64 Venice 1800Mhz@2662Mhz[9x296Mhz HTT] cooled with AC64 Freezer, ASUS A8N-SLI Deluxe+Zalman ZM-NB47J, 2x512 MB Geil Ultra-400 484 Mhz-CL2.5-4-4-6, Hitachi 7k250 160BG SATA 8MB cache, MSI nVidia NX6600GT PCIe 128MB 570/1140, Teac W540E, BenQ 16/40, Enermax EG465AX-VE-G-FCA+20to24 pin, CASE Avance Titan Thunder Mod 2.0, 12cmEnermax+4x8cm Enermax, Neovo F-419, Creative Inspire 2400, Logitech MX310+X-RayPad Thunder 8
S_e_r_t
Nováček
Nováček

Příspěvek od S_e_r_t »

Vodni chlazeni AquaCool mam na cpu, chipsetu a grafice a nemuzu si na nej stezovat ... 8)
CPU: AMD Athlon XP+ 2400, MB: MSI KT3 Ultra RAID, RAM: 768 DDR 333 MHz, Grafika: ATI Radeon 9500 Pro, HDD: Western Digital 120 GB, 7200 ot./min., 8MB cache, Western Digital 40 GB, 7200 ot./min., 2 MB cache, Seagate Baracuda 40 GB, 7200 ot./min., Vodni chlazeni: AquaCool na CPU, Chipsetu a Grafice, Opticke mechaniky: Plextor Premium, Teac DV-W50D, Teak 516E, Zdroj: Thermaltake 350W, silent, Passive PFC, Klavesnice a mys: Bezdratovy set Logitech Cordless Desktop Optical, Monitor: 19" AOC 9K+ PureFlat, Zalozni zdroj: APC Back-UPS CS 500 IE
Zero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zero »

Mam od Aquacool WB na procesor-jeste ten stary,celomedeny a ten je super.Slysel jsem ze ty nove praskaji(ten "snek" je tam vlastne vyvrtany jen v plexi) a krom toho jsou celkem drahe.Ptal jsem se jich,daji-li se jeste sehnat stare typy a uz se nevyrabi,skoda,rozhodne bych k nim mel vetsi duveru nez k tem novym.Mym hlavnim dodavatelem je ale eRtycool,muzu vrele doporucit :wink:
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
Kuklux
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuklux »

Hele lidi! Neblbněte! Zrovna jsem si ty WB objednal! :oops: Napište ještě alespoň někdo, že jste s nima spokojeni! :wink:
Procesor: P4 2.8/3.5 - 1.45V ..Prescott ..HT-enabled Chlazení: Water Cooling (Home made: Start-28,Klid-35,Zatez-45) Základní deska: MSI 865PE Neo2-PFISR Paměti: 512MB A-Data 500Mhz Grafická karta: MSI GF FX 5900XT HDD: Seagate Barracuda 120GB SATA & 2x Seagate 20GB (V šuplíku) Zvukovka: SB Audigy2 ZS Mechaniky: DVD Asus E616 & CD-WR Plextor PX-W5224TA &LG SuperMulti GSA-4163B Sluchátka: KOSS PRO/3AA Krysa: Logitech MX510 (modrá) Monitor: Eizo L568-AS(K) & Liteon 17"
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

právě mám ve fázi stavby vodní chlazení od aquacool, vsechny casti budou primo v case. zatim cekam na nejake dily z nemecka, tak brzo muzete sledovat fotky stavby na mem webu
Lord Skullhead
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord Skullhead »

Kuklux píše:Hele lidi! Neblbněte! Zrovna jsem si ty WB objednal! :oops: Napište ještě alespoň někdo, že jste s nima spokojeni! :wink:
ty budeš asi prvý, kto napíše, že je spokojený :D
PC: A64 Venice 1800Mhz@2662Mhz[9x296Mhz HTT] cooled with AC64 Freezer, ASUS A8N-SLI Deluxe+Zalman ZM-NB47J, 2x512 MB Geil Ultra-400 484 Mhz-CL2.5-4-4-6, Hitachi 7k250 160BG SATA 8MB cache, MSI nVidia NX6600GT PCIe 128MB 570/1140, Teac W540E, BenQ 16/40, Enermax EG465AX-VE-G-FCA+20to24 pin, CASE Avance Titan Thunder Mod 2.0, 12cmEnermax+4x8cm Enermax, Neovo F-419, Creative Inspire 2400, Logitech MX310+X-RayPad Thunder 8
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Zero píše:Mam od Aquacool WB na procesor-jeste ten stary,celomedeny a ten je super.Slysel jsem ze ty nove praskaji(ten "snek" je tam vlastne vyvrtany jen v plexi) a krom toho jsou celkem drahe.Ptal jsem se jich,daji-li se jeste sehnat stare typy a uz se nevyrabi,skoda,rozhodne bych k nim mel vetsi duveru nez k tem novym.Mym hlavnim dodavatelem je ale eRtycool,muzu vrele doporucit :wink:
mám nový a zatím ho ale nemám namontovaný, šnek je tam vyvrtaný v masivním Cu bloku, plexi je tam jen nahore priložené. nechápu jak by mohl prasknout masivní Cu blok... jak sem rekl... brzo budou fotos na mem webu, tam muzete shlednou pravdu
S_e_r_t
Nováček
Nováček

Příspěvek od S_e_r_t »

KOFis píše:
Zero píše:Mam od Aquacool WB na procesor-jeste ten stary,celomedeny a ten je super.Slysel jsem ze ty nove praskaji(ten "snek" je tam vlastne vyvrtany jen v plexi) a krom toho jsou celkem drahe.Ptal jsem se jich,daji-li se jeste sehnat stare typy a uz se nevyrabi,skoda,rozhodne bych k nim mel vetsi duveru nez k tem novym.Mym hlavnim dodavatelem je ale eRtycool,muzu vrele doporucit :wink:
mám nový a zatím ho ale nemám namontovaný, šnek je tam vyvrtaný v masivním Cu bloku, plexi je tam jen nahore priložené. nechápu jak by mohl prasknout masivní Cu blok... jak sem rekl... brzo budou fotos na mem webu, tam muzete shlednou pravdu
Ona je to taky pekna blbost frezovat sneka do plexi, preci jde o odvod tepla z CPU a hlavne o velikost plochy, kterou se voda dotyka bloku z medi, plexi ma hrozne malou tepelnou vodivost ... proto ten snek muzi byt v ty medi ... !
CPU: AMD Athlon XP+ 2400, MB: MSI KT3 Ultra RAID, RAM: 768 DDR 333 MHz, Grafika: ATI Radeon 9500 Pro, HDD: Western Digital 120 GB, 7200 ot./min., 8MB cache, Western Digital 40 GB, 7200 ot./min., 2 MB cache, Seagate Baracuda 40 GB, 7200 ot./min., Vodni chlazeni: AquaCool na CPU, Chipsetu a Grafice, Opticke mechaniky: Plextor Premium, Teac DV-W50D, Teak 516E, Zdroj: Thermaltake 350W, silent, Passive PFC, Klavesnice a mys: Bezdratovy set Logitech Cordless Desktop Optical, Monitor: 19" AOC 9K+ PureFlat, Zalozni zdroj: APC Back-UPS CS 500 IE
Kuklux
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuklux »

Lord Skullhead píše:
Kuklux píše:Hele lidi! Neblbněte! Zrovna jsem si ty WB objednal! :oops: Napište ještě alespoň někdo, že jste s nima spokojeni! :wink:
ty budeš asi prvý, kto napíše, že je spokojený :D

Tak dík. To fakt potěsí. :wink:
Procesor: P4 2.8/3.5 - 1.45V ..Prescott ..HT-enabled Chlazení: Water Cooling (Home made: Start-28,Klid-35,Zatez-45) Základní deska: MSI 865PE Neo2-PFISR Paměti: 512MB A-Data 500Mhz Grafická karta: MSI GF FX 5900XT HDD: Seagate Barracuda 120GB SATA & 2x Seagate 20GB (V šuplíku) Zvukovka: SB Audigy2 ZS Mechaniky: DVD Asus E616 & CD-WR Plextor PX-W5224TA &LG SuperMulti GSA-4163B Sluchátka: KOSS PRO/3AA Krysa: Logitech MX510 (modrá) Monitor: Eizo L568-AS(K) & Liteon 17"
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

tak už jsem to chlazení vyzkoušel i s OC CPU a je to dost dobré chlazení. dosahuju dokonce i menších teplot než v PCtuning testu vodních chlazení, takže můžu jen doporučit.

2500+ @ 3200+ při 39° ...
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

bloky z aquacool.cz hard suxx.. má je kámoš a pláče nad tim co koupil.. prej je to MEGASHIT oproti cascade bloku od Radka-B.. já bych nikdy do vodníka kromě čerpadla nekoupil nic sériovýho.. ale ty bloky od Pirse nebudou špatný.. ale zase ta cena :sad:
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

A proč je to megashit? Chtěl sem do nich taky jít, ale teď nevim... Já vždycky čet, i v tom testu tady na PCT bylo, že je nejdůležitější výměník a ne blok...
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

mina píše:A proč je to megashit? Chtěl sem do nich taky jít, ale teď nevim... Já vždycky čet, i v tom testu tady na PCT bylo, že je nejdůležitější výměník a ne blok...
blbost.. jasně taky na něm záleží, ale s blbejma blokama toho uděláš míň než s blbym výměníkem..
register
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od register »

KOFis píše:nechápu jak by mohl prasknout masivní Cu blok
nepraska Cu blok ale plexi vicko
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Hmm, já tomu plexisklu nedůvěřoval už od začátku... Dikec pánové, ani jim do toho nekopnu :twisted:
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Odpovědět

Zpět na „Voda“