Problem s TV-OUT a LCD pres VGA kabel
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- PetrCBR
- Nováček

-
Problem s TV-OUT a LCD pres VGA kabel
Zdravim.
Mam takovy docela zvlastni problem. Mam Canyon 9800SE s vystupy DVI, VGA a TV. Dale mam LCD Belinea, kde nemam DVI vstup ale jen VGA. Kdyz pripojim LCD na VGA vystup z karty, tak nevidim obraz, protoze porad pise "Out of range" (zeby nejaka jina frekvence ?). Pripojil jsem tedy pres redukci do DVI vystupu. Obraz naskocil a vse se zdalo v poradku az do chvile, kdy jsem chtel pouzit TV vystup. Ten sice jede, ale nejde zkombinovat i s LCD monitorem. V dokumentaci jsem se docetl, ze DVI + TV neni podporovano. Me bohuzel nezbyva nic jineho nez to DVI pouzivat (kdyz na VGA nejede). Nesetkal jste se s tim nekdo ? Nevite, zda se nekde na netu nevali update, nebo patch aby DVI + TV dohromady jelo ?
Mam takovy docela zvlastni problem. Mam Canyon 9800SE s vystupy DVI, VGA a TV. Dale mam LCD Belinea, kde nemam DVI vstup ale jen VGA. Kdyz pripojim LCD na VGA vystup z karty, tak nevidim obraz, protoze porad pise "Out of range" (zeby nejaka jina frekvence ?). Pripojil jsem tedy pres redukci do DVI vystupu. Obraz naskocil a vse se zdalo v poradku az do chvile, kdy jsem chtel pouzit TV vystup. Ten sice jede, ale nejde zkombinovat i s LCD monitorem. V dokumentaci jsem se docetl, ze DVI + TV neni podporovano. Me bohuzel nezbyva nic jineho nez to DVI pouzivat (kdyz na VGA nejede). Nesetkal jste se s tim nekdo ? Nevite, zda se nekde na netu nevali update, nebo patch aby DVI + TV dohromady jelo ?
- Borg
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
DVI + TV-Out najednou nefunguje nikdy, buď jedno nebo druhý. Pokud vím tak žádnej patch na to není, jelikož tohle omezení je asi hardwarové, čili žádnej soft s tím nic neudělá.
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- PetrCBR
- Nováček

-
To "out of range" mi to pise hned od zapnuti compu. Obraz se neobjevi ani na chvili.mina píše:Když to připojíš přes ten D-SUB (VGA), tak ti to "Out of range" hlásí hned po bootu a nebo vidíš startovat comp (memory test, procesor apod.)?
Jinak to s tou kombinací DVI + TV-OUT mi příde dost divný. Zkoušel si to, co to dělá?
- Butch
- Středně pokročilý

PetrCBR píše: ...To "out of range" mi to pise hned od zapnuti compu. Obraz se neobjevi ani na chvili.
Ohledně toho out of range..to se občas stává, vetšinou stačí vypout a zapnout LCD. Jednou za čas se mi to stane, ale pravidelně jako tobě ne.
Odledně toho TV výstupu, pomocí Alt+F5 máš možnost přepínat mezi TV a LCD.
Jinak nastavit abys viděl oboje se dá, ale Monitor ti musí zvládat myslím 50hz.
Nebo by to mělo jít pomocí hydravision-ale s tím ti neporadím, protože to nepoužívám.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Borg
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Současně funguje pouze D-Sub + TV-Out. DVI + TV-Out nejde, přepínání alt+f5 funguje.Butch píše: Odledně toho TV výstupu, pomocí Alt+F5 máš možnost přepínat mezi TV a LCD.
Nebo by to mělo jít pomocí hydravision-ale s tím ti neporadím, protože to nepoužívám.
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
- PetrCBR
- Nováček

-
Bohuzel vypnuti a zapnuti nepomaha. Ten LCD zvlada myslim 60-75Hz. Zkousel jsem hledat na netu ohledne toho Out Of Range, ale vsude ticho po pesine. Asi jsem jediny, kdo ma takovy problem.Borg píše:Současně funguje pouze D-Sub + TV-Out. DVI + TV-Out nejde, přepínání alt+f5 funguje.Butch píše: Odledně toho TV výstupu, pomocí Alt+F5 máš možnost přepínat mezi TV a LCD.