Vga bios

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Mawson
Začátečník
Začátečník

Vga bios

Příspěvek od Mawson »

Caute chcel som flashnut bios a pri kazdom pouzitom biose mi vypisalo I/O error, cannot open file. Neviem prist na to co robim zle. Dakujem za pomoc
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Vga bios

Příspěvek od Jiri Drak »

Mawson píše:Caute chcel som flashnut bios a pri kazdom pouzitom biose mi vypisalo I/O error, cannot open file. Neviem prist na to co robim zle. Dakujem za pomoc
To bys musel trochu vice upresnit, co flashujes, cim flashujes, kdy to pise atd.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Někdo tu už takový problém nedávno měl a vyřešil to kratší název jména nového biosu...
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Mawson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mawson »

Skusal som to na manli GeForce2MX 400, pouzil som rozny bios pre tuto kartu zo stranky http://www.zoneg.net/modules.php?name=xBios, program som pouzil nvflash. Po napisani prikazu nvflash/f[filename] mi program vypisal I/O error, cannot open file, skusal som aj zmenit alebo skratit nazov suboru a skusal som aj upravovat hodnoty v X-bios editore, stale bola odpoved ta ista.
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Mawson píše:Skusal som to na manli GeForce2MX 400, pouzil som rozny bios pre tuto kartu zo stranky http://www.zoneg.net/modules.php?name=xBios, program som pouzil nvflash. Po napisani prikazu nvflash/f[filename] mi program vypisal I/O error, cannot open file, skusal som aj zmenit alebo skratit nazov suboru a skusal som aj upravovat hodnoty v X-bios editore, stale bola odpoved ta ista.
Jestli to delas z diskety, nemas ji spatnou ?
Mawson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mawson »

Jiri Drak píše:
Mawson píše:Skusal som to na manli GeForce2MX 400, pouzil som rozny bios pre tuto kartu zo stranky http://www.zoneg.net/modules.php?name=xBios, program som pouzil nvflash. Po napisani prikazu nvflash/f[filename] mi program vypisal I/O error, cannot open file, skusal som aj zmenit alebo skratit nazov suboru a skusal som aj upravovat hodnoty v X-bios editore, stale bola odpoved ta ista.
Jestli to delas z diskety, nemas ji spatnou ?
To asi nie :) a skusal som to s dvomi disketami,
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

nvflash nepouzivam, ale nema tam nahodou byt nvflash -f [filename] ?
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“