Zdravím pánové! Nedávno jsem četl o testu WB. Psalo se tam o tom, že se do destilovane vody má přilívat glykogen a líh. Chtěl bych požádat lidi co se vtom vyznají, aby mi poradili jakou vodu mám tedy použít do vodníka a v jaké poměru tam mám ty ostaní kapaliny přilívat. Díky moc
(obvod mám složený z Cu a Al)
P.S. Nebo mi napište vaše zkušenosti s použitím kapalin v chlazení. Jaká je nejlepší a tak. (prosím napište mi i v jakém poměru)
Dík moc
Procesor: P4 2.8/3.5 - 1.45V ..Prescott ..HT-enabled Chlazení: Water Cooling (Home made: Start-28,Klid-35,Zatez-45) Základní deska: MSI 865PE Neo2-PFISR Paměti: 512MB A-Data 500Mhz Grafická karta: MSI GF FX 5900XT HDD: Seagate Barracuda 120GB SATA & 2x Seagate 20GB (V šuplíku) Zvukovka: SB Audigy2 ZS Mechaniky: DVD Asus E616 & CD-WR Plextor PX-W5224TA &LG SuperMulti GSA-4163B Sluchátka: KOSS PRO/3AA Krysa: Logitech MX510 (modrá) Monitor: Eizo L568-AS(K) & Liteon 17"
No ja mel taky chvili Cu Al vokruh a jel sem na vobic vodu z vodovodu a vodevrenej voruh udela se ti na tom pak tokovej povlak(reaguje Cu a AL) ale jinak zadnej problem neni
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce