CRT 19 do 10k Kč či LCD?
Moderátor: maXXmilian
- Wiruss
- Středně pokročilý

CRT 19 do 10k Kč či LCD?
Viz nadpis... Sice už něco tak trochu mam, ale necham to na vás pak jsem hodim co jsem vybral já 
Naposledy upravil(a) Wiruss dne ned 27. čer 2004, 20:43, celkem upraveno 1 x.
- JirkaH
- Mírně pokročilý

- Wiruss
- Středně pokročilý

- JirkaH
- Mírně pokročilý

- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Wiruss
- Středně pokročilý

- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Dodavam jen ... absolutní souhlas. Je to sice večný tema, ale spousta z nas, co sme poridili LCD misto CRT uz o ty tezky, rozmazany, spatne seriditelny kraksne nechce ani slyset....ICE píše:no... ty lepsi 17" uz na hry staci v poho na filmy tedy jakbysmeet at si rika kdo chce co chce... a neresis stale blikani rohu a magneticka pole a vsechny ty hnusy co CRT za 10 000 nabizi...Wiruss píše:no ale rychlost není ani u drahejch moc slavná...
a profigamer nejsem, takze argumenty typu - na CS LCD nestačí - pro me nemaj moc vahu
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Wiruss
- Středně pokročilý

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý

Přesně tak.Wiruss píše:osi nic horšího než 16 ms nebrat co?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
lol
jedine CRT.
sice mala odezva ale odvezva tam je!!
sice mala odezva ale odvezva tam je!!
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud seženeš 17''LCD bez vadnýho bodu, dobrým úhlem pohledu a odezvou 12ms a <12ms, tak mi věř, že k CRTčkům se nebudeš chtít nikdy vrátit.
Je to malý, má to čistej obraz, je to lehký, ...
... a CRT je pravej opak
(já otcovýmu známýmu skládal kompl, k tomu LCD jeho výběru a myslel jsem, že mu ho ukradnu
)
... a CRT je pravej opak
(já otcovýmu známýmu skládal kompl, k tomu LCD jeho výběru a myslel jsem, že mu ho ukradnu
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
coz sou prakticky vsechny LCDdcka... a ta odezva staci i 16ms... stejne to uvadi podle woka...-HNY- píše:Pokud seženeš 17''LCD bez vadnýho bodu, dobrým úhlem pohledu a odezvou 12ms a <12ms, tak mi věř, že k CRTčkům se nebudeš chtít nikdy vrátit.
... a CRT je pravej opak
(já otcovýmu známýmu skládal kompl, k tomu LCD jeho výběru a myslel jsem, že mu ho ukradnu)
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- shadow
- Středně pokročilý

Butch píše:Přesně tak.Wiruss píše:osi nic horšího než 16 ms nebrat co?
Bych s tim polemizoval. Neni to tak jednoduchy. Osobne jsem se na svem momentalnim LCD Eizo L367 (25ms) jeste s zadnym duchem nesetkal. Odezva je naprosto v klidku. Zalezi spis na znacce, jakou pouziva elektroniku atd. Nelze to takhle kategorizovat. Pak stejne ty uvadeny doby odezvy jsou jen takove reklamni triky... zadne merici normy neexistuji...cetl jsem treba tu recenzi na Samsung X172 na CC a v testech si nedostatecny odezvy hned vsimli, a to to testovali jen na 2 hrach, pokud vim, a pritom ma x172 12ms... mno, na Eizovskych 25ms je opravdu v pohode....
show must go on..