Mohol si citovat alebo napisat koho sa to pytasFilip píše:jaky mas vlastne ty pasivky? Medeny nebo hlineny?
Ked mna tak ja tam mam tie original cervene....a je to hlinik
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Mohol si citovat alebo napisat koho sa to pytasFilip píše:jaky mas vlastne ty pasivky? Medeny nebo hlineny?

Hmm, tohle se mi málem stalo taky, jedna součástka byla taková ohnutá, tak jem se ji bál narovnat spátky, aby se neulomila, naštěstí držela. A funguje ti korektně? Žádné vadky v obraze?sket píše:a neurvals tam treba nekde nejakej odpor nebo tak neco?? jednou sem menil chladic na GF4 a ulomil sem mini soucastku. sice to funguje dal ale to byla nahoda. mozna ses taky tak sikovnej jako ja a ulomils nejakou dulezitou. bohuzel to uz asi nezjistits

a jestli se ptas me tak ja je mam medeny, myslim ze jsou od spire a staly cca 250,- uz nevim presneFilip píše:jaky mas vlastne ty pasivky? Medeny nebo hlineny?
nezda se mi ze bych neco ulomil, vse funguje jak ma, ale asi jsem od ty karty cekal vicprf.KuBA píše:Hmm, tohle se mi málem stalo taky, jedna součástka byla taková ohnutá, tak jem se ji bál narovnat spátky, aby se neulomila, naštěstí držela. A funguje ti korektně? Žádné vadky v obraze?