Problém s uložením nastavení biosu

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Phate
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Problém s uložením nastavení biosu

Příspěvek od Phate »

Když jsem nastavoval fsb v biosu, objeví se na abitu obrazovka s červenym napisem "dont turn off pc" nebo tak nejak, me ale pri tom vypadl proud a ted nechce nabehnout, rosviti se vetraky a u moji AN7 sviti na led cislo 90. poradi nekdo? nebo najde se nekdo do zkopiruje bios? Kdyztak tel.: 721 854 587. Pokud nekdo neco vi at me prozvoni a ja mu zavolam. Diky
Chillout...
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Zkus si udelat bootovaci disketu, jestli ti ji to vezme. Pokud ano, tak zustal funkcni bootblock a staci dat award + bios a prikaz na flash biosu do autoexecu. Jestli ne a zkousel si reset CMOS a podobne tak jedine vzit nekam preflashovat bios.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Phate
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phate »

Ta deska je mrtva, nebere ani s diskety, ani se nerosviti monitor. Zkousel sem flash, vyndat baterku, vsechny zpusoby z manualu (drzet insert apod.).
Chillout...
Icik3
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Icik3 »

Ja mám stejnej problém, akorát mám desku MSI K7N2Delta ILSR a při přerušení proudu se oddělala Epromka tak ji musím shánět. Možná je to i tvůj případ,ale nechci tě strašit.
MB GigaByte EX58-DS4, CPU Core i7 920 2.66@4.00GHz (1.26V), RAM 2x2048MB Dual DDR1333@1200MHz (6-6-6-19 / 1.7V), VGA Asus Radeon 4870 750/3600@800/4400, HDD Samsung F3 500GB, DVD-RW LiteOn, zdroj Fortron BlueStorm II 500W
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

2 Phate : No tos měl teda sakramentskou smůlu, že ti vypadl proud zrovna v těch třech sekundách, kdy je to nejméně vhodné... :roll: Deska není ztracená, jen musíš, jak už říkal Jirka Drak, najít někoho, kdo ti na tu paměť flashne BIOS...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Když jsem poprvé flashoval BIOS tak jsem měl takovej strach že jsem si koupil UPS :oops:
Což sem si ušetřil tvé starosti :-D
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Phate
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phate »

Poslal jsem ji na reklamaci... :sad:
Chillout...
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“