Nakup 17 moniotru :)

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Mrkvac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrkvac »

Hmm takze taj s ty debay porad nevim po jakym VRT sahnut :) jo a LCD ma kamos odezva 20 ms a prej na hry shit hlvane prej na Counter Stike tak jaky to CRt co to ADI mas link kde se da sehnat
AMD Athlon 2100+ FIC KT400 768 MB DDR 333 (Mhz) HIS Excalibur 9600 pro 160 GB Seagate Barracuda 8 MB CD-ROM samsung Win XP Profi SB live 5.1 Hercules XPS 2.1
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Mrkvac píše:Hmm takze taj s ty debay porad nevim po jakym VRT sahnut :) jo a LCD ma kamos odezva 20 ms a prej na hry shit hlvane prej na Counter Stike tak jaky to CRt co to ADI mas link kde se da sehnat
Jako sorry, ale tyhle kecy fakt zbožnuju "LCD je shit na hry Couterstrike atd...". A to jsi profi hráč či co? Osobně jsem hrál CS na 17" LCD Benq, 16 ms a naprosto v pohodě. Profi hráč sice nejsem, ale slepej taky ne.

Já bych čel do ADI P755 - http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=45078 http://www.adiczech.cz/adi/datasheet_p755.htm
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Mrkvac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrkvac »

Hmm to je hezky jen na to LCD mit :) ale jeste sme se taj nedozvedel teda jakej mam koupit nerikejte kluci ze fakt CRT sou tak na prd :) A co ten ADI posli mi link kde si ho kpupil a uz mi nekdo napiste prosim co byste mi doporucili koupit :::nerikejte hlavne LCD ::::: dikes
AMD Athlon 2100+ FIC KT400 768 MB DDR 333 (Mhz) HIS Excalibur 9600 pro 160 GB Seagate Barracuda 8 MB CD-ROM samsung Win XP Profi SB live 5.1 Hercules XPS 2.1
Mrkvac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrkvac »

Luke píše:
Mrkvac píše:Hmm takze taj s ty debay porad nevim po jakym VRT sahnut :) jo a LCD ma kamos odezva 20 ms a prej na hry shit hlvane prej na Counter Stike tak jaky to CRt co to ADI mas link kde se da sehnat
Jako sorry, ale tyhle kecy fakt zbožnuju "LCD je shit na hry Couterstrike atd...". A to jsi profi hráč či co? Osobně jsem hrál CS na 17" LCD Benq, 16 ms a naprosto v pohodě. Profi hráč sice nejsem, ale slepej taky ne.

Já bych čel do ADI P755 - http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=45078 http://www.adiczech.cz/adi/datasheet_p755.htm
Hmm tak to si toho hral jeste malo tech 16 ms je tam podle mne znat a myslim si ty LCD nejsou na hry podle mne kort pres internetove ne skoro sem profi player :)
Brogg
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brogg »

Mrkvac píše:...nerikejte kluci ze fakt CRT sou tak na prd :) ...
Vybrat si mezi 17"CRT je umění. Jestli chceš mít jistotu toho, co si neseš domů => vyzkoušej to na místě! :wink: Jestli to neumíš nebo nemůžeš - jdeš do hazardu, zejména vzhledem k výši financím, které do toho dáváš! Dnes nemáš ani jistotu u daleko dražších modelů! S tím nic nenaděláš!!! NIC! Já kupoval Samsungy v době, kdy je každej chválil a jsem minimálně v rozpacích! Bohužel, čím víc člověk čte, tím víc chápe, že pokud investuje okolo 5000 do monitoru (a ať mu to připadá sebevíc), nemůže se divit výsledku, který je...no, řekněme na dnešní domu odpovídajícíc = tj. trochu uhlej rožek, trochu moaré, nemůžeš všechny rozlišení, které píše výrobce, a počítat stejný výsledek, atd. Něco se vždycky najde, neboj... :razz: Pokud chceš mít větší jistotu a klid běž do LCD, pokud na to nemáš, musíš počítat s kusovou záležitostí. Výběr dobrého výrobce Ti maximálně pomůže zvýšit pravděpodobnost narazit na dobrej kus, ale 100% to nebude s CRT nikdy aji kdyby ses rozkrájel! Bohužel...
Wandering*Walking*Drifting with the tide
Browsing*Searching*Finding our way through life
(The Gathering - Box)
Mrkvac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrkvac »

Hmm prave ze ty grazlove mi to nedaj vyskouste na kramne my sme takova veci vesnice :) tak jaka znacka je podle tebe nejmin rizikova nebo jakou bys mi osobne doporucuil nekoukej na money u 17 CRT dikzy.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Mrkvac píše:Hmm prave ze ty grazlove mi to nedaj vyskouste na kramne my sme takova veci vesnice :) tak jaka znacka je podle tebe nejmin rizikova nebo jakou bys mi osobne doporucuil nekoukej na money u 17 CRT dikzy.
nekoukej na prachy?? ---> EIZO

jinak se zda ze je dobra ADI P755
Brogg
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brogg »

No s tím prohlášením: "Nekoukej na prachy", bych si dal veliký pozor. Myslím, že opravdu drahé 17" monitory kdysi v dávných ( :-D ) dobách využívali grafici, kteří dnes mají o něco ( :lol: ) větší obrazovky... Ale zpět, pokud nesejde na penězích, opravdu EIZO (ale ruku na srdce, potřebujěš nové 17" CRT EIZO??? Já bych investoval peníze jinak...) S ADI P755 se zdají v poslední době nejmenší problémy. A jsou lidé spokojeni i se Samsungy - jak říkám, možná jsem měl smůlu na kus (ještě budu nějak řešit...) anebo jsem perfekcionista a nelíbil by se mi žádný moňas v téhle cenové kategorii - problém ale je, že na jiný nemám... :sad:
Wandering*Walking*Drifting with the tide
Browsing*Searching*Finding our way through life
(The Gathering - Box)
Hugo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hugo »

Mrkvac píše:No jo ale ja na LCD nemam a navic to LCD neni nahry a ja potrebuju kvalitni CRT na hry a na filmy tak mi prosim reknete jakej byste si koupili na mem miste ( CRT ) diky ja vubec nevim co mam koupit.
Zo 17" CRT by som odporúčal profesionálny Philips 107 P50 - trinitron obrazovka, perfektný obraz a dizajn, zvládne vysoké rozlíšenie a obnovovacie frekvencie, ... a má veľmi prijateľnú cenu (cca. 6 000 Sk).
Intel Core i5-3570@3,40 GHz, Asus P8Z77-V, Corsair TX650W, PALIT GeForce GTX460 1GB Sonic Platinum, 2x 4 GB DDR3 1600 MHz Corsair Vengeance, Crucial M4 256 GB, WD Raptor 150 GB, Hitachi 160 GB, DVD HL-DT-ST GH22LS50, SB X-Fi XtremeMusic, Lian Li PC-A17, Sennheiser PC 160, Razer Tarantula, Logitech G9, 22" LCD Dell 2209WA, Win7 Pro Eng SP1 64-bit
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“