parametre kupy ram na rozsirenie na dual ch.

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
mailer
Začátečník
Začátečník

parametre kupy ram na rozsirenie na dual ch.

Příspěvek od mailer »

Caute, mam v kompe pamet kingston typ kvr400x64c3/513, mala by to teda byt pamet DDR400 CL3 512mb. a v zatvorke je (3-4-4). chcel by som dokupit dalsiu ale ta je pod oznacenim kvr400x64c3a/512, je to CL3 v zatvorke je uvedene (3-3-3),
Moja otazka znie: aky je medzi nimi rozdiel, a hlavne ci sa daju zapojit ako dual. co je vlastne to cislo v zatvorke, ma to nejaky vyznam?
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Podobnej "problem" se tu resi na vic mistech.... Budes to proste muset vyzkoušet, ale na časování pomalejší z pametí by to šlapat melo bez problemu :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

mailer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mailer »

tak som to pozeral tak teraz tato ramka ma nasledovne parametre z programu CPU-Z:

CAS Latency 3.0
RAS to CAS delay 3
RAS precharge 3
Cycle time (Tras) 6
Viete mi niekto poradit ze ake pamete s akymi parametrami mam kupit tak aby mi to slapalo? dik
mailer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mailer »

Tak som kupil tu 512 kingstonku, testovasl som to celu noc, slape to , je to nacasovane na tu rychlejsiu (zvlastne ze bios automaticky nastavil aj tu povodnu na 3-3-3). Okrem toho ze je komp onieco zivsi a natiahnem aj vykresy ktore mi predtim nesli, som zistil ze v dual rezime mam 1024MB. Ja som sa bal ze budem mat le 512 a trochu rychlejsie. Takze som rad. Co mozem dodat jedine to ze odporucam kingstonky.
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

mailer píše:Tak som kupil tu 512 kingstonku, testovasl som to celu noc, slape to , je to nacasovane na tu rychlejsiu (zvlastne ze bios automaticky nastavil aj tu povodnu na 3-3-3). Okrem toho ze je komp onieco zivsi a natiahnem aj vykresy ktore mi predtim nesli, som zistil ze v dual rezime mam 1024MB. Ja som sa bal ze budem mat le 512 a trochu rychlejsie. Takze som rad. Co mozem dodat jedine to ze odporucam kingstonky.
dual pri pametiach neznamena to ako pri multiprocesorovom systeme ze mas napr. 2x120mhz=2x120mhz ale pri pametiach to je napr. v tvojom pripade 2x512=1024+par% viacej :wink:
Odpovědět

Zpět na „Paměti“