No Sent viděl Eizo(nějaké nové 17" 25ms)shadow píše:Butch píše: Přesně tak.
Bych s tim polemizoval. Neni to tak jednoduchy. Osobne jsem se na svem momentalnim LCD Eizo L367 (25ms) jeste s zadnym duchem nesetkal. Odezva je naprosto v klidku. Zalezi spis na znacce, jakou pouziva elektroniku atd. Nelze to takhle kategorizovat. Pak stejne ty uvadeny doby odezvy jsou jen takove reklamni triky... zadne merici normy neexistuji...cetl jsem treba tu recenzi na Samsung X172 na CC a v testech si nedostatecny odezvy hned vsimli, a to to testovali jen na 2 hrach, pokud vim, a pritom ma x172 12ms... mno, na Eizovskych 25ms je opravdu v pohode....
A ta odezva tam byla příšerná. Sám má Acera 16ms, takže to mohl porovnat.
Na Aceru 16ms je to někdy vidět jen u NHL(já to tedy vidím, jen když se na to hodně koncentruju....jinak si toho nevšimnu)
Klidně se ho na to zeptej.
Jinak svůj Acer 16ms mám už rok, takže mohu potvrdit, že odezva udávaná Acerem jako 16ms je prostě dostačující pro všechno.
Samozřejmě záleží na značce.
Samsungy s 12ms jsem neměl možnost vidět na vlastní oči.
Ale už hodně lidí si stěžovalo, že jsou horší než 16ms LCD od jiných výrobců.
je to taky dost o citlivosti oka. Někdo prostě dokáže tvrdit, že na jeho 25ms LCD žádný duchy nepozoruje...pak příjdu k němu domů a všimnu si toho rozmazávání hned.
To samý kldyž někdo nepozná rozdíl mezi 60 a 85hz a nevysvětlím mu, že obraz na těch 60ti prostě bliká.To už je ale extrém.