Nějak se flákaj. Skoro to začíná vypadat, že se na diablo vyprdly ůplně........................ByzaX píše:Uz je koniec augusta, a patch 1.10 este stale nikde. Tesil som sa na neho uz ked som robil diplomovku a stale nic. A to bolo kecov, ze po vydani W3-FT presunu na urychlenie vyvoja 1.10 nejakych ludi
Diablo 1 + 2 + datadisky
Moderátor: Baneshee
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- ByzaX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A potom co som videl, ake zmeny porobili v tej beta verzii mam pocit, ze ho chcu nadobro pochovat 
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
- ice^cz
- Nováček

nestala se vam nahodou tato chyba - hral sem za kouzelnici normalni diablo 2 a byl sem s ni na asi 18 levlu. tedka sem tam prdnul LOD a preved save a od te doby uz sem na 26 levlu nemuzu pridavat k dovednostem blizard atd. (kouzla ktery chtej dosazenej 24 level) jsou hluchy body mam ale nede to. proste muzu pridavat body akorat k tem kouzlum ktery jsem mel zpristupneny v normalnim diablu
(( 
MSI KT4V, Athlon XP Barton 2500+@2800+, 640 MB RAM 333 MHz CL 2.5, Saphire Ati Radeon 9600 XT 500/650, 80 GB Seagate Barracuda + 20 GB Seagate, Creative SoundBlaster LIVE! 5.1, Logitech MX 500. Klávesnice ČIKONY
)
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle se mi ještě nestalo - jakou máš verzi??? Zkus tam prdnout 1.09d.ice^cz píše:nestala se vam nahodou tato chyba - hral sem za kouzelnici normalni diablo 2 a byl sem s ni na asi 18 levlu. tedka sem tam prdnul LOD a preved save a od te doby uz sem na 26 levlu nemuzu pridavat k dovednostem blizard atd. (kouzla ktery chtej dosazenej 24 level) jsou hluchy body mam ale nede to. proste muzu pridavat body akorat k tem kouzlum ktery jsem mel zpristupneny v normalnim diablu((
P.S. Např. k tomu Blizzard lvl 24: potřebuješ předtim aspon 1 skill na: ledový prstenec, ledový výboj, ledová střela, ledový hrot - Doufám že si to dobře pamatuji!
- ice^cz
- Nováček

- ice^cz
- Nováček

- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No tak to teda absolutně netušim. Ještě se mi to nestalo (naštěstíice^cz píše:1.09d mam aplikovanej ty kouzla sou jasny ty predtim mam vsechny a proste to nejde :/
- Mican
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Spectral
- Středně pokročilý

-
Jojo, jakoby se málo psalo o tom, že za Nihlatakem by se na vyšší obtížnost vůbec nemělo chodit, protože je to sebevražda. Já jsem si taky nedal říct a šel ho killnout (a na 2. pokus se podařilo), jenže já neměl HC charakter, to bych tam nikdy nešel !Mican píše:Začni znova na players 8 a level 18 máš za 2 hodiny. To ztrátu HC druida l. 78 (pitomej Nihlathak!) jsem oplakával týden.
Veterán
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem byl blbej a šel na Nihlathaka na Hell, ale měl jsem kliku - po prvni explosion mi zbyli 2 životy!!!!!!!!!!!! Tak jsem se na to vyprd! Můj Hc Necro má jen jeden život!Spectral píše:Jojo, jakoby se málo psalo o tom, že za Nihlatakem by se na vyšší obtížnost vůbec nemělo chodit, protože je to sebevražda. Já jsem si taky nedal říct a šel ho killnout (a na 2. pokus se podařilo), jenže já neměl HC charakter, to bych tam nikdy nešel !Mican píše:Začni znova na players 8 a level 18 máš za 2 hodiny. To ztrátu HC druida l. 78 (pitomej Nihlathak!) jsem oplakával týden.
- Mican
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak nějak to bylo i u mě. Druid měl ve vlčí podobě docela hodně životů, takže jeden výbuch ustál v pohodě (druhej už teda ne...) a s obrovskym life-stealem jsem měl pocit pomalu nesmrtelnosti. No a vymstilo se mi to. Ale byla to moje chyba, byl jsem málo opatrnej a měl jsem navolenej jinej skill. Jednou jsem kliknul na Nihlathaka tim "vlčím zealem", nějaký jeho minioni zdechli a už to bylo.Luke píše:Taky jsem byl blbej a šel na Nihlathaka na Hell, ale měl jsem kliku - po prvni explosion mi zbyli 2 životy
- Korni
- Nováček

- ice^cz
- Nováček

dik za radu. budu to stejne hrat az nekdy nevim zkazilo me to chut. tedka parim fallout tactics je to bomba 
MSI KT4V, Athlon XP Barton 2500+@2800+, 640 MB RAM 333 MHz CL 2.5, Saphire Ati Radeon 9600 XT 500/650, 80 GB Seagate Barracuda + 20 GB Seagate, Creative SoundBlaster LIVE! 5.1, Logitech MX 500. Klávesnice ČIKONY
)
- Korni
- Nováček

- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jaký mod máš na mysli nejspíš: http://d2mods.xfernet.com/~zyel/Korni píše:nechce mi nekdo poslat ten mod na diablo a ktere skilysi mam zlepsovat u BArbara diky!!![]()
To je těžký, každýmu vyhovuje něco jiného a na netu najdeš "návodů" na barbra 3prd*le!
- Korni
- Nováček

- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud ses soustředil jen na WhirlWind, tak se ani nedivím, k tomu si musíš vzít ještě bersekra a pak je to v pohodě. Dobré stránky jsou: http://diablo2.bonusweb.cz/ nebo anglicky: http://www.diabloii.net/Korni píše:jo ja vim ale ja jsem se soustredil jen na jeden skill a pak jsem byl v riti tak mi porad jo a nebo napis good stranku o diablu II ale ne diabovodoupe.cz
Jestli někdo zná nějaké lepší, tak sem s nima
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Taky jsme to hráli nonstop celej víkend a ty statistiky jsou pak docela zajímavý, ale kámoš blbec měl case pod stolem, kopnul do něj a vypnul ho! Zlatý ATXICE píše:jenom 45x? ja jednou hral MP diabla 1 tak dlouho az se mi i u Diabla zacaly vypisovat zivoty a rezistyice^cz píše:zlaty D1 to sem dohral asi 45 x![]()
ICE
- ByzaX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vcera som si tak smutne zahral D2. Moja kuzelnicka poskocila na lvl. 69. Neviem co si o tom mysliet, ale je koniec septembra a 1.10 stale nikde. Normalne ma to zacina stvat. Ostatne, ak niekto zoberie prachy a potom sa o svoj vlastny produkt prestane zaujimat je to smutne 
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW