Mne osobne sa paci viac ta Microsoft Intellimouse Optical OEM .... a vseobecne mi mysi Microsoft dost sedia takze by som vyberal nieco s ich ponuky....!
suhlasim s randomom ked mys tak od MS su fakt genialne ja sam si chcem ist kupit niekedy do 2 mesiacov novu mam wheel mouse a som s nou spokojny ale chce to nieco este lepsiho
no mě se taky víc líbí ta MS, má jí kamoš a tak jsem měl možnost si jí vyzkoušet, ale právě sem nevěděl, jak je na tom ta geniuska . Ale newim teda jestli to USB nějak víc zatěžuje to CPU, jelikož mám 4 USB a využívám max 1 a to vyjímečně tak bych i šel do toho USB
ak mas ps2 tak chod do toho uz sa tu niekde riesilo rozdiel usb a ps2 ale to mas aj tak jedno tak sa my zda ze uz MS robia mysky iba na USB a ktomu davaju redukciu z USB na PS2 takze sa budes moct potom rozhodnut co sa ti bude viacej pacit
Vacsieho zatazenia na USB sa bat nemusis ........... rozdiel je v desatinach % ......., ale mys na USB ma vacsiu citlivost a lepsie reakcie takze vyhodi mnohonasobne prevysuju mierne vacsie zatazenie na USB.....
Určitě bych šel do MS. Proč? O geniuskách se traduje, že maj optiku na hov... A navíc je to kopie (designem) jedné z nejlepších myší (sám ji mám, vím o čem mluvím).
tark píše:Určitě bych šel do MS. Proč? O geniuskách se traduje, že maj optiku na hov... A navíc je to kopie (designem) jedné z nejlepších myší (sám ji mám, vím o čem mluvím).
O myších od Geniusu se nejen traduje, že jsou špatné, ale ony jsou i ve skutečnosti naprosto hrozné! (Viz. sama vlastní zkušenost tarka!) Opravdu se drž dál od těchto "antimyší", pokud nechceš přijít o nervy! Kup MS jak radí i mnozí jiní...
Wandering*Walking*Drifting with the tide
Browsing*Searching*Finding our way through life
(The Gathering - Box)
tark píše:Určitě bych šel do MS. Proč? O geniuskách se traduje, že maj optiku na hov... A navíc je to kopie (designem) jedné z nejlepších myší (sám ji mám, vím o čem mluvím).
O myších od Geniusu se nejen traduje, že jsou špatné, ale ony jsou i ve skutečnosti naprosto hrozné! (Viz. sama vlastní zkušenost tarka!) Opravdu se drž dál od těchto "antimyší", pokud nechceš přijít o nervy! Kup MS jak radí i mnozí jiní...
proc si to myslis? mam uz treti Genius (ted mam Netscroll + Superior (ta v linku) a je naprosto ok
//:ale mezi temahle bych bral asi ms kvuli 1500dpi
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
Jednak z vlastní malé zkušenosti a jednak stačí pročíst toto fórum, popř. i jiná fóra a dojdeš na základě zkušeností i jiných uživatelů k závěru, myslím ne příliš vzdálenému tomu mému. Dál je možné se zeptat ICE, ten má vlastní bohaté a nemilé zkušenosti s těmito myšmi (je to pravopisně správně, nebojte...). Dál je možné sledovat hodnocení sestav zde na fóru a jaké se doporučují periferie. Nedávno tady např. byl člověk, co stavěl pc na rýsování a chtěl tam Genius, že má dobré zkušenosti. Ano, existijí i spokojení, ale ti, co jsou nespokojení jsou v převaze. Bohužel. Proto si to myslím...
Wandering*Walking*Drifting with the tide
Browsing*Searching*Finding our way through life
(The Gathering - Box)