jakou z těchto myší?

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

jakou z těchto myší?

Příspěvek od Scorp »

v ceně do 500kč se mi líbila http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=21199

ale pak jsem ještě uviděl tuto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26815

případně kdybyjste poradili jinou, ale pouze do 500kč, nechci číst mx500 atd....

dále newim, jestli do USB (stačí 1.1?)nebo PS2, dohad už tu o tom nebyl, ale to byla hádka jako mezi amd vs intel :)
díky za rady
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Mne osobne sa paci viac ta Microsoft Intellimouse Optical OEM .... a vseobecne mi mysi Microsoft dost sedia takze by som vyberal nieco s ich ponuky....!
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

a to tu USB nebo PS/2, jelikož má 1500dpi tak možná i tu USB ne? a zatěžuje to víc CPU?
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

suhlasim s randomom ked mys tak od MS su fakt genialne ja sam si chcem ist kupit niekedy do 2 mesiacov novu mam wheel mouse a som s nou spokojny ale chce to nieco este lepsiho :wink:
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

no mě se taky víc líbí ta MS, má jí kamoš a tak jsem měl možnost si jí vyzkoušet, ale právě sem nevěděl, jak je na tom ta geniuska :oops: . Ale newim teda jestli to USB nějak víc zatěžuje to CPU, jelikož mám 4 USB a využívám max 1 a to vyjímečně tak bych i šel do toho USB :)
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

ak mas ps2 tak chod do toho uz sa tu niekde riesilo rozdiel usb a ps2 ale to mas aj tak jedno tak sa my zda ze uz MS robia mysky iba na USB a ktomu davaju redukciu z USB na PS2 takze sa budes moct potom rozhodnut co sa ti bude viacej pacit :wink:
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Vacsieho zatazenia na USB sa bat nemusis ........... rozdiel je v desatinach % ......., ale mys na USB ma vacsiu citlivost a lepsie reakcie takze vyhodi mnohonasobne prevysuju mierne vacsie zatazenie na USB.....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

=> USB :-D
tark
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Určitě Microsoft

Příspěvek od tark »

Určitě bych šel do MS. Proč? O geniuskách se traduje, že maj optiku na hov... A navíc je to kopie (designem) jedné z nejlepších myší (sám ji mám, vím o čem mluvím). ;)
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Určitě MS... mam ji a je skvělá.. jinak ta MS má oboje, jak USB tak PS/2... teda ta má to má.. kupoval sem jo na Vánoce taky z CC...
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Brogg
Začátečník
Začátečník

Re: Určitě Microsoft

Příspěvek od Brogg »

tark píše:Určitě bych šel do MS. Proč? O geniuskách se traduje, že maj optiku na hov... A navíc je to kopie (designem) jedné z nejlepších myší (sám ji mám, vím o čem mluvím). ;)
O myších od Geniusu se nejen traduje, že jsou špatné, ale ony jsou i ve skutečnosti naprosto hrozné! (Viz. sama vlastní zkušenost tarka!) :wink: Opravdu se drž dál od těchto "antimyší", pokud nechceš přijít o nervy! Kup MS jak radí i mnozí jiní...
Wandering*Walking*Drifting with the tide
Browsing*Searching*Finding our way through life
(The Gathering - Box)
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

Brogg píše:
tark píše:Určitě bych šel do MS. Proč? O geniuskách se traduje, že maj optiku na hov... A navíc je to kopie (designem) jedné z nejlepších myší (sám ji mám, vím o čem mluvím). ;)
O myších od Geniusu se nejen traduje, že jsou špatné, ale ony jsou i ve skutečnosti naprosto hrozné! (Viz. sama vlastní zkušenost tarka!) :wink: Opravdu se drž dál od těchto "antimyší", pokud nechceš přijít o nervy! Kup MS jak radí i mnozí jiní...
proc si to myslis? mam uz treti Genius (ted mam Netscroll + Superior (ta v linku) a je naprosto ok :?
//:ale mezi temahle bych bral asi ms kvuli 1500dpi :)
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
Brogg
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brogg »

thool píše:proc si to myslis?
Jednak z vlastní malé zkušenosti a jednak stačí pročíst toto fórum, popř. i jiná fóra a dojdeš na základě zkušeností i jiných uživatelů k závěru, myslím ne příliš vzdálenému tomu mému. Dál je možné se zeptat ICE, ten má vlastní bohaté a nemilé zkušenosti s těmito myšmi (je to pravopisně správně, nebojte...). Dál je možné sledovat hodnocení sestav zde na fóru a jaké se doporučují periferie. Nedávno tady např. byl člověk, co stavěl pc na rýsování a chtěl tam Genius, že má dobré zkušenosti. Ano, existijí i spokojení, ale ti, co jsou nespokojení jsou v převaze. Bohužel. Proto si to myslím... :wink:
Wandering*Walking*Drifting with the tide
Browsing*Searching*Finding our way through life
(The Gathering - Box)
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

no taaak, přestaňte se hádat, z rozhovoru je jasná MS USB :wink:
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

no akurat som testoval tak troska aky je rozdiel medzi tym ps2 a ubckom na mojej MS wheel mouse optical ana usbcku to je fak zivsie :wink:
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

njn, ta ms je lepsi, ale genius taky neni spatnej (aspon zrovna ty moje kousky sou v poho)
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

JanoF píše:no akurat som testoval tak troska aky je rozdiel medzi tym ps2 a ubckom na mojej MS wheel mouse optical ana usbcku to je fak zivsie :wink:
o kolik je vyšší to vytížení CPU? :shock:
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

Scorp píše:
JanoF píše:no akurat som testoval tak troska aky je rozdiel medzi tym ps2 a ubckom na mojej MS wheel mouse optical ana usbcku to je fak zivsie :wink:
o kolik je vyšší to vytížení CPU? :shock:
ani som si to nevsimol ze by nejake nastalo ak je tak fakt v desatinach :wink:
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

uuufffff :oops: :lol: :lol: :lol:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

tak tohle je easy choice... jasne ze Mrkvosoft...

nebo taky Logitech B58
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“