Free (no cash) firewall + antivir

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

mam nakyho zone alarma.. :)
Somir
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Somir »

Tady je link na Outpost Firewall Free: http://www.agnitum.com/download/outpost1.html
Tbred1700+A0 @2000+ (10x166-1,525V) - Epox 8k3a v1.0 - Spire FalconRock II - Trascend 2x256/333 2,5 - GeForce4 Ti4200 XFX (270/570) - Eizo17" F56 - Seagate BarracudaIV-60GB - SB Live 1024 - CDRW LG 32/12/40 - LAN 10/100
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

No já už nějakou dobu používám NOD32 a Kaspersky AntiHacker a vše ok a pokud zadara? Tak Avasta a Kerio naprosto to staci...
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hippygamer »

Shit píše:
JanoF píše:to shit a ako ho asi mam :razz:
:twisted: :sneaky: Asi jsem slepej, ale vidím tam něco o 39,95 USD :shock: http://www.digitalriver.com/dr/v2/ec_MA ... CACHE_ID=0 :oha: opakuju, píšu legálně free :shock: :P
děkuji vám všem za podněty... nakonec mám Avasta (Norton antivirus 2002 byl odinstalován) a firewall používám Kerio Personal firewall.... jsem spokojen, ač mě trošku trápí virus trojan 8)
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

hippygamer píše:virus trojan 8)
:?
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

hippygamer píše:
Shit píše: :twisted: :sneaky: Asi jsem slepej, ale vidím tam něco o 39,95 USD :shock: http://www.digitalriver.com/dr/v2/ec_MA ... CACHE_ID=0 :oha: opakuju, píšu legálně free :shock: :P
děkuji vám všem za podněty... nakonec mám Avasta (Norton antivirus 2002 byl odinstalován) a firewall používám Kerio Personal firewall.... jsem spokojen, ač mě trošku trápí virus trojan 8)
Co ti způsobuje ? Avast ho neodstraní ?
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

JanHavlicek píše:
hippygamer píše: děkuji vám všem za podněty... nakonec mám Avasta (Norton antivirus 2002 byl odinstalován) a firewall používám Kerio Personal firewall.... jsem spokojen, ač mě trošku trápí virus trojan 8)
Co ti způsobuje ? Avast ho neodstraní ?
avast ho najde a odstraní... mám pocit, že to je jeden z těch virů, který je zakopanej někde jinde kam na něj avast nemůže a např. při spouštění compu se jeho část opět někam nakopíruje a začne se množit ... no uvidim.. teď mám trošku klid :)

tak právě jsem si spustil důkladný test disků a opět mi ho našel v temporary internet složce.. ten vir avast označuje jako Win32:Trojano-131 [Trj]..... neexistuje nějaký patch jako byl na blastera???
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

hippygamer píše: avast ho najde a odstraní... mám pocit, že to je jeden z těch virů, který je zakopanej někde jinde kam na něj avast nemůže a např. při spouštění compu se jeho část opět někam nakopíruje a začne se množit ... no uvidim.. teď mám trošku klid :)

tak právě jsem si spustil důkladný test disků a opět mi ho našel v temporary internet složce.. ten vir avast označuje jako Win32:Trojano-131 [Trj]..... neexistuje nějaký patch jako byl na blastera???
Takže trojana neodstraní.
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

neexistuje nějaký patch jako byl na blastera???
Možná jo. Máš všechny záplaty nainstalovány ??
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

JanHavlicek píše:
neexistuje nějaký patch jako byl na blastera???
Možná jo. Máš všechny záplaty nainstalovány ??
mám :)
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Jen pro ujasnění - trojan není virus (jde o úplně jiný typ škodlivého kódu) a ten Tvůj popis je k ničemu. Postni sem přesnej název trojana, případně ten infikovanej soubor (pokud víš, kterej to je) zazipuj a pošli mě mailem.
..
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Lemra píše:Jen pro ujasnění - trojan není virus (jde o úplně jiný typ škodlivého kódu) a ten Tvůj popis je k ničemu. Postni sem přesnej název trojana, případně ten infikovanej soubor (pokud víš, kterej to je) zazipuj a pošli mě mailem.
posilal jsem ti mail a vratil se mi jako nedoruceny
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Že by mailserver kontroloval i archívy na přítomnots virů... :? tak ten zabalenej soubor zabal ještě jednou, to už AV scanner nevyhodí.
..
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Lemra píše:Že by mailserver kontroloval i archívy na přítomnots virů... :? tak ten zabalenej soubor zabal ještě jednou, to už AV scanner nevyhodí.
nene posilal jsem ti jen vypis z avastu.... ten zavirovanej file nejde zabalit!

(odmitnuty mail: - These recipients of your message have been processed by the mail server:
ca106146@tiscali.cz; Failed; 5.7.0 (other or undefined security status))
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

hippygamer píše:.... ten zavirovanej file nejde zabalit!
Tak si vypni rezidentní štít :wink:
systemjack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od systemjack »

Zdravím

Vyzkoušel jsem F-Prot Antivirus pro nekomerční použití free také se aktualizuje(vše v angličtině) ale je dost překvapivě rychlý, řekl bych
že je to lepší než Avast.
systemjack
Začátečník
Začátečník

Zdravím

Vyzkoušel jsem F-Prot Antivirus pro nekomerční použití free také se aktualizuje(vše v angličtině) ale je dost překvapivě rychlý, řekl bych
systemjack
Začátečník
Začátečník

Zdravím

Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“