DVD média

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
g-m.name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od g-m.name »

random píše:V poslednom case dost palim na DVD media Mirror ( + / - ... ) su lacne a uplne bez problemu .... mozem len doporucit ....
pravda, su lacne a bez probs... len mi povedz, kolko ti tie data na tych mirroroch vydrzia. davam tomu max rok. zlaty nas hnusny agem...
neblbnite s mediami typu mirror, medianca, multidisc, store a podobne shity. dvd medium za 20sk nikdy nemoze byt dobre. to ze nanho napalite a potom to aj bez problemov precitate este vobec nic nehovori o spolahlivosti media. renomovane znacky su rozhodne najlepsie, boli spomenute uz hore. este by som k tomu pridal TRAXDATA.
Naposledy upravil(a) g-m.name dne sob 22. kvě 2004, 14:33, celkem upraveno 1 x.
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

g-m píše:pravda, su lacne a bez probs... len mi povedz, kolko ti tie data na tych mirroroch vydrzia. davam tomu max rok. zlaty nas hnusny agem...
Ja osobne ich s Agemu ( fuj, fuj, fuj... ) neberiem ...... ma ich aj BGS ......
Len dnes som ich napalil uz 20ks ...... su fakt super .... a ohladne tej trvanlivosti ............. uvidime v buducnosti .... :lol:
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
g-m.name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od g-m.name »

random píše:
g-m píše:pravda, su lacne a bez probs... len mi povedz, kolko ti tie data na tych mirroroch vydrzia. davam tomu max rok. zlaty nas hnusny agem...
Ja osobne ich s Agemu ( fuj, fuj, fuj... ) neberiem ...... ma ich aj BGS ......
Len dnes som ich napalil uz 20ks ...... su fakt super .... a ohladne tej trvanlivosti ............. uvidime v buducnosti .... :lol:
povedz mi ako moze byt medium aj s hrubym dvd obalom v celkovej cene 35 (na pulte!) kvalitne... NEMOZEEEE!
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

g-m píše:povedz mi ako moze byt medium aj s hrubym dvd obalom v celkovej cene 35 (na pulte!) kvalitne... NEMOZEEEE!
To by som neriesil ...... lne tento tyzden sa predalo 2x viac DVD napalovaciek ... ako CD napalovaciek ..... podobne je to s DVD mediami ..... podla mna postupne DVD media vdaka vysokej predajnosti a mnozstvu vyrobenich kusov klesnu na uroven cd bez nejake strati kvaliti ..... pre mna je rozhodujuce ze s mediami nieje problem a vacsina mechanik ich pali uplne bez problemu ......
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
g-m.name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od g-m.name »

random píše:
g-m píše:povedz mi ako moze byt medium aj s hrubym dvd obalom v celkovej cene 35 (na pulte!) kvalitne... NEMOZEEEE!
To by som neriesil ...... lne tento tyzden sa predalo 2x viac DVD napalovaciek ... ako CD napalovaciek ..... podobne je to s DVD mediami ..... podla mna postupne DVD media vdaka vysokej predajnosti a mnozstvu vyrobenich kusov klesnu na uroven cd bez nejake strati kvaliti ..... pre mna je rozhodujuce ze s mediami nieje problem a vacsina mechanik ich pali uplne bez problemu ......
v urcitom smere musim suhlasit. my tiez predame najviac dvd medii zn. MIRROR. :wink:
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Takže klasika, hlavně ať se sypou prachy a uživatel si přijde za rok koupit nový média, který už snad vydrží dýl. Pánové, napřed se zhádáte qůly levným médiím a nakonec se shodnete, že jich prodáte nejvíc. Tohle nemá chybu :sleepy:
Bathory
g-m.name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od g-m.name »

Bathory píše:Takže klasika, hlavně ať se sypou prachy a uživatel si přijde za rok koupit nový média, který už snad vydrží dýl. Pánové, napřed se zhádáte qůly levným médiím a nakonec se shodnete, že jich prodáte nejvíc. Tohle nemá chybu :sleepy:
no jasne, zase nejaky najmudrejsi... :(

si predstav situaciu, ze mam na pulte traxdaty za 70 sk a nejake mirrory za 35 sk... ked si blby uzivatel, ktore si kupis? ha? ked prides ty osobne pocitam ze kupis asi tie traxdaty, to sa ale v malopredaji radis asi tak medzi 5% kupujucich ludi, ktori necumia na cenu ale na znacku a kvalitu. logicky ostatnych 95% cuci len na to, kolko by mohol usetrit... a tak kupi tie shity po 35. to nie je o tom, aby si zase za rok prisiel kupit, to je o tom, co on momentalne chce. kedze ma na vyber, vyberie si... 4 blbe baliky DVD Sony tu stoja uz tri mesiace, nikto sa toho ani nechytil.
takze v podstate s tym, co som povedal stale suhlasim. lacne media su podla mna o nicom, no ale vacsinou sa predavaju a kupuju veci co najlacnejsie...
vivalin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vivalin »

JASNĚ . značka je kvalita.

VERBATIM. MEMOREX,. vedou. OK.
Naposledy upravil(a) vivalin dne ned 23. kvě 2004, 08:36, celkem upraveno 1 x.
MS-6337LE5, Celeron(tulen) 1300MHz@1830MHz(FSB140):: Spire Falcon Rock 5F271B1L3 , ATI 9600(128mb),SBlive 5,1, Sag..bar- 160GB(8mb)+Maxtor 80GB ,512RAM,Teac CD-W552E ,LiteOn LDW-451S , Samsung SyncMaster 959NF. OS: XP home

IBM ThinkPad - T30 OS:XP home
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

To g-m: Mě nemusíš vysvětlovat, co lidi kupujou, je jasný, že každej kouká na peníze a o tom to je, jenom o penězích.

Kamarád kdysi koupil 80 gigamasterů (CD), na všechny vypálil muziku a pak jich asi 65 nešlo přehrát ve stolním přehrávači a zhruba polovina ani ve vypalovačce. Vyhodil je úplně všechny, protože bylo jasný, že i ten zbytek odejde za pár měsíců, šel zpátky za prodejcem, vynadal mu, koupil 80 Imations a doma je pak bez jediný chyby všechny v pohodě vypálil.
Asi za měsíc sem ho potkal, byl vzteky bez sebe, protože šel zase okolo tý prodejny, nakouk dovnitř a zjistil, že tam ty gigamastery prodávaj vesele dál a prodavač mu na jeho dotaz ohledně těch šmejdů s úsměvem řekl, že lidi je kupujou tak co ..............................
Bathory
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Memorex .... len tie najhorsie skusenosti .... ( ako CD tak aj DVD... ) naozaj nedoporucujem ...... :evil: .............
g-m.name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od g-m.name »

2 Bathory: v podstate mas pravdu, co sa tyka cd snazime sa drzat len to dobre, s dvd je to troska rozdiel, lebo tam sa zatial za dobru znacku dost plati...

no a zase: memorexy? ako na to moze niekto povedat ze je to zle. ked poviem uplne zodpovedne ze memorexov som vypalil cca 1000 ks a ani jeden jediny nebol vadny, tak tomu fakt nerozumiem.
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Hehe, to jsem se dnes pobavil. Chtel jsem tady u nas (Sumperk) koupit par DVD+RW, a dostala me cena. Nedavno jsem kupoval v czechcomputeru balik kde vychazelo 1 za 60 Kc, tady u nas stoji jedno 110Kc, a to v nejlevnejsim pripade. V jinejch obchodech i 150,-. Jinak jde o Verbatim 4x
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Tak tohle je skutečně síla :x , o důvod míň, kupovat teď DL vypalovačku! :sad:
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=41660
Bathory
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Bathory píše:Tak tohle je skutečně síla :x , o důvod míň, kupovat teď DL vypalovačku! :sad:
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=41660
:evil: ...... tak to je fakt sila......., snad sa to ale v buducnosti zlepsi......
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Takže jsme se medii konečne dočkali a za 450,- je to fakt síla.. a jeste 2,4x aneb zestárneme u pálení..... To to radsi budu dal "holit" pres DVD shrink a vyčkavat :-)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

PhaNtom_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PhaNtom_CZ »

Jednoznačně Verbatim . Teď jsem na zkoušku koupil Commodore DVD+R v Book verzi za 50,- tak uvidím .
procesor: Core i3-3220 deska: Msi B75MA-P45 paměť: 8 GB A-DATA XPG DDR3 1600 grafika: Radeon HD7770 1GB DDR5 hardisk: Seagate 250 GB + Samsung Sp.F3 1000 GB zvukovka: On Board Ps: Zalman ZM450-GS monitor: LCD 22" Hyundai *** NB : HP 655 \ Asus K55VD
Cabas
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MULTIDISC...

Příspěvek od Cabas »

Mam vypalovacku Toshiba DVD-R SD-5112 dost dlouho jsem palil na DVD-R medium MULTIDISC 4.7GB,4x speed,v2.0, ale pak najednou mi to na ne nechtelo palit pokazde jsem mel chybu ve vypalovani...nikdy
jsem nemel zadne problemy, ale ted uz mi to nevypali ani jednou. Uz
jsem zkazil asi 8 kusu DVD-R. Myslel jsem, ze mam mozna problem s
mediama a tak jsem vzal ze stejneho spindlu media a zkusil vypalit u
kamarada. Vypalil jsem u nej asi 5 kusu a bez problemu. Tak jsem jeste
zkusil posledni moznost, ze jsem vzal tu DVD vypalovacku k jinemu
kamaradovi a zkusil u nej jedno DVD-R vypalit a u nej se mi to take
nepovedlo. Takze si myslim, ze to asi bude tou vypalovackou. Nebo snad
mate jeste jiny napad cim by to mohlo byt ? Napsal jsem do Alzasoftu kde jsem kupoval tu vypalovacku a oni mi odepsali :
problem muze byt v kompatibilite. Kazdy vyrobce nedela media stale
stejnou
technologii. Kazdou chvili zmeni vyrobu. Pak se ale stava ze ty media,
ktere
vam celou dobu bez problemu brala vypalovacka najednou prestane brat.
Zkuste
se podivat na www.cdr.cz do sekce hardware a podivej te se jestli u te
vasi
mechaniky neni k dispozici novy firmware a nahrajte si ho. Pokud ne,
doporucuji zmenit media.
tak jsem bohuzel musel zmenit media...jinak predtim jsem byl s Multidiscy velice spokojen....
Skrin-Sunbeam Acrylic AC-HUVB - Middletower; DFI Lanparty UT nF4 Ultra SLI-DR; CPU AMD Athlon A64 4000+ 64-bit HT SanDiego socket 939 - Zalman; 2 x 1024MB G.Skill Extreme Series F1-4000USU2-2GBHZ ; Sapphire Atlantis ATI Radeon X850XT 256 MB VIVO, PCI-E (540@1180) ; HDD 30GB, HDD Hitachi Deskstar 250GB SATA II, HDD Maxtor 300GB SATA 16MB , Bezdrátový set Logitech MX 700, Genius SW-5.1 Home Theater , DVD±R BenQ DW 1640 Dual Layer , DVD±R LG GSA-4163B Dual Layer, Zdroj napájecí Blue Hiper Type R580W
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Butcherson píše:Zdravim,chtel sem se optat,jestli nekdo nema zkusenosti s DVD+R Emgeton Digireel 4,7GB 4x...na cdrku sem cetl reakce na tohle medium a celkem si protirecily.Tak sem se chtel optat,co na to vy..Diky
Z lidí co znám, s nimi problémy neměli. Možná dle typu mechaniky.

//Edit:Koukněte sem: http://www.cdr.cz/a/11126
Naposledy upravil(a) Bathory dne pát 16. črc 2004, 21:04, celkem upraveno 2 x.
Bathory
jupík
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jupík »

Sám se tomu divím ale zatím mám nejlepší úspěch s multidiskem, 30 kousků a vše funkční :) ale pálíto místo 4x jen 2x :cry: ?
MB:Gigabyte P35 DS3, CPU: Intel E2180, RAM: 2x1GB A-DATA EE 800+, HDD 120GB+320GBSeagate, GK: ATI shaphire X1950PRO, DVD-RW Liteonit LH 18A1H,Win XP PRO
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcherson »

Multaky mne pali taky spolehlive..Jenom ta rychlost.Ale zadny se nepokazilo a ctou to potom i starsi mechaniky,co maji s jinyma dost problemy.
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“