Jak casto hrajete hry a ktera je nejlepsi?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Jaka je podle vas nejlepsi hra soucasnosti?

Desert combat
3
4%
GTA Vice city
14
20%
Counter strike
13
19%
Jina - lepsi
40
57%

Celkem hlasů: 70
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Jája píše:Jaký Legacy? asi sem blbej :(
mám nejnovější verzi jdoom - 1.11 a nejde mi to - kde se to zapíná

Ale je to jedno stejně bych to neměl s kým hrát :x
Port do Dooma...ci nak tak se tomu nadava.....skus to najit Googlem
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

opasok píše:ozaj neexistuju nejake servre na ktorych by sa dal este hrat doom1-2 pls mohli by sme sa stretnut a zaparit si co vy nato [blur]jaja, nidzo ale aj ostatny[/blur]
Ja bych to bral....DOOM je DOOM i pres tu starou grafiku.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Sentenced píše:Nemam rád, kdyz nekdo odsuzuje hry k tomu ze jsou spatny a bezduchy jen proto ze jde "jen o strilecku" !!!! kazdyho nebavi chodit po spickach nebo se plizit v ultra-mega realistickym flashpointu.... proste co človek to nazor. Hry jsou od toho aby bavily ne od toho aby suplovali realitu !!!!!!
btw. prehnanej realismus je podle me PRESNE TO co zabilo letecky simulatory !! pamatujete nekdo napriklad na Strike commandera (f16) ??? to byl simulator a zabavnej .. ne jak vsechny tu mega hyper realisticky splacaniny co vznikaj poslední dobou .............

proste kazdymu vyhovuje neco jinyho ... :-D (já si obcas neco typu Flashpoint taky moc rad zahraju, to je jasna vec......)
Když si vezmeš třeba MS Flight Simulator (asi 2002) tak ten má certifikaci od Boeingu a je pro to, aby se na něm lidi učili létat :-)

Na druhou stranu by se mi líbila hra - Auta, závody aut. Ovladatelnost něco jako Mafia, NFS5, CMR2... a jezdilo by se po normálních silnicích - ne takových dálnicích jako v NFS5 ale pěkně úzké klikaté cestičky, kde se 4 auta už vedle sebe nevejdou. A pro totální autaře ještě provoz. Ale zase né aby projelo jedno auto za půl minuty, ale kolony aut. Dokážete si představit tu "REALITU" jak mezi pomalu jedoucími auty závodí 8 aut snů - 911 Turbo, Viper, Ferrari 456GT, Acura NSX, Audi TT...třeba i nějaké to BMW a Mercedes. Na nfs mi vadí, že auta objedete, nebo to do nich střihnete. Ale přilepit se nějakému kamionu na zadek a čekat na skulinu v protisměru jedoucích aut a pak vyrazit...
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

karf píše:
Sentenced píše:Nemam rád, kdyz nekdo odsuzuje hry k tomu ze jsou spatny a bezduchy jen proto ze jde "jen o strilecku" !!!! kazdyho nebavi chodit po spickach nebo se plizit v ultra-mega realistickym flashpointu.... proste co človek to nazor. Hry jsou od toho aby bavily ne od toho aby suplovali realitu !!!!!!
btw. prehnanej realismus je podle me PRESNE TO co zabilo letecky simulatory !! pamatujete nekdo napriklad na Strike commandera (f16) ??? to byl simulator a zabavnej .. ne jak vsechny tu mega hyper realisticky splacaniny co vznikaj poslední dobou .............

proste kazdymu vyhovuje neco jinyho ... :-D (já si obcas neco typu Flashpoint taky moc rad zahraju, to je jasna vec......)
Když si vezmeš třeba MS Flight Simulator (asi 2002) tak ten má certifikaci od Boeingu a je pro to, aby se na něm lidi učili létat :-)

Na druhou stranu by se mi líbila hra - Auta, závody aut. Ovladatelnost něco jako Mafia, NFS5, CMR2... a jezdilo by se po normálních silnicích - ne takových dálnicích jako v NFS5 ale pěkně úzké klikaté cestičky, kde se 4 auta už vedle sebe nevejdou. A pro totální autaře ještě provoz. Ale zase né aby projelo jedno auto za půl minuty, ale kolony aut. Dokážete si představit tu "REALITU" jak mezi pomalu jedoucími auty závodí 8 aut snů - 911 Turbo, Viper, Ferrari 456GT, Acura NSX, Audi TT...třeba i nějaké to BMW a Mercedes. Na nfs mi vadí, že auta objedete, nebo to do nich střihnete. Ale přilepit se nějakému kamionu na zadek a čekat na skulinu v protisměru jedoucích aut a pak vyrazit...
Ano to by bylo pekne, ale bylo by to hratelne pouze na volantech ci anolog. packach.....protoze si nedokazu predstavit, jak by si se drzel s klavesnice za kamionem.....
Ale napad to by byl hooodne dobrej....jeste aby na to nejaci vyvojari prisli....
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Posledni dobou koukam hrajeme nejak míň :D Kdo by se taky divil, v tomhle vedru....
Jinak z posledních her me nadchl Star Trek: Elite Force2 - super atmosfera ála Aliens a celkove dobra hra.... konecne zajimava FPS !
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Sentenced píše:Star Trek: Elite Force2 - super atmosfera ála Aliens a celkove dobra hra.... konecne zajimava FPS !
Myslíš Aliens versus Predator?!? Tak to chci!!!
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Lidicky

Příspěvek od hippygamer »

Budu kupovat ten comp co mam v podpisu...
Myslite, ze mi bude stacit na HL2 a Doom3, aby mi jeli v full detail 1280*1024 svěže?? :tellme:
Jinak asi prvni co zacnu parit: MORROWIND... nevite jak to vypada s tou cestinou?
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

>>> Karf:

ST: EF2 mi fakt na spouste mist pripominalo AvP2 .. jdes si v pohode temnou chodbou, klidek a pohoda a pak za tebou vyrazí "neco" z vetrraci sachty a jde ti to po krku :))))
plus ma ta hra spoustu jinych prednosti (pribeh,grafika, hratelnost) - (i zaporu - bohužel)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Lidicky

Příspěvek od ICE »

hippygamer píše:Budu kupovat ten comp co mam v podpisu...
Myslite, ze mi bude stacit na HL2 a Doom3, aby mi jeli v full detail 1280*1024 svěže?? :tellme:
Jinak asi prvni co zacnu parit: MORROWIND... nevite jak to vypada s tou cestinou?
cestina do Morrowindu :P :lol: , tezko rict, obcas cti www.morrowind.cz , mozna tam neco bude, nebo koukni primo k playmanovi. Jaky bych uz slysel tvou prvni otazku.... nemuzu najit puzzle box :) Hmm, az ho zacnes parit tak te tu asi dlouho neuvidime.. a az ho doparis tak zacnes tribunal a pak Bloodmoön, takze za 2 roky zdar :-D
ICE
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

[quote="ICE
cestina do Morrowindu :P :lol: , tezko rict, obcas cti www.morrowind.cz , mozna tam neco bude, nebo koukni primo k playmanovi. Jaky bych uz slysel tvou prvni otazku.... nemuzu najit puzzle box :) Hmm, az ho zacnes parit tak te tu asi dlouho neuvidime.. a az ho doparis tak zacnes tribunal a pak Bloodmoön, takze za 2 roky zdar :-D
ICE[/quote]

no na www.morrowind.cz se obcas divam, myslim ze tam jsem cetl, ze distributor pracuje na cestine pro morrowind a bude ji davat zareg. uzivatelum... tak si mozna koupim prvni hru v zivote :wink:
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

hippygamer píše:[quote="ICE
ICE
no na www.morrowind.cz se obcas divam, myslim ze tam jsem cetl, ze distributor pracuje na cestine pro morrowind a bude ji davat zareg. uzivatelum... tak si mozna koupim prvni hru v zivote :wink:[/quote]

Já si koupil Morrowinda s Tribunalem přes net na x.......cz :) A až vyjde čeština, tak mi ji pošlou na CD!!!! :-D :-D :-D :-D :-D
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Tak to ti svěže nepojede a rozhodně ne v 1280x1204. Možná ještě 800x600. Hratelné to bude ale ne plynulé a`lá 100fps
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

karf píše:
Tak to ti svěže nepojede a rozhodně ne v 1280x1204. Možná ještě 800x600. Hratelné to bude ale ne plynulé a`lá 100fps
No ale az Doom3 vyjde tak by mohla bejt rozumna cena GF FX 5900 Ultra 256MB + mozna malinko rychlejsi procak => sveze a 100000fps :D
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Na Dooma III a jeho pozadavky mate specialni tema......
btw. podle me jsou zatim spekulace celkem zbytecny, When its done se uvidí jak to beha.... (na konfiguraci Hippygamera nevidim problem :D )

Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Já hraju podle času. Ale s Falloutem Tactics: Brotherhood of steel CZ verze jsem asi překonal všechny moje rekordy. Hrál jsem ho asi tak zhruba od 12:00 do 4:00 ráno(téměř pořád jen s jednou přestávkou na jídlo a občas proběhla i potřeba...) asi 4 dny po sobě. K ránu už jsem měl pěknej hlad, ale Fallout byl silnější. To si člověk vždy říká: "tak tak tahle mise už bude dneska poslední.." No a víte, jak to dopadá.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
etien
Nováček
Nováček

Příspěvek od etien »

Hraju podle toho jak mě to zrovna baví ,když mě nějaká věc chytne tak neznám bratra.No a v zimě a když je hnusně tak není co řešit,to je prostě ten správný čas.Ted hraju Gothic I ,je super ,jen to ovládání,no nechá se na to zvyknout.Jinak mě bral might&magic 6,baldurs gate,diablo I,no a když si vzpomenu co jsem kdysi vytrpěl s age of empires I na 486DX2 s 32Mb tak si říkám že je to asi tak trochu závislost.No lepší než čumět na TV NOVA a její zábavu (nejlepší jste propuštěni atd.)
jimbo
Nováček
Nováček

Pařba!!!!

Příspěvek od jimbo »

Nazdar
Abych se přiznal, tak já jsem u compu zhruba 8-9 hodin denně přibližně od 16.00 do 1.00(chodím na střední školu) a to ať už hraju nebo se v něm hrabu nebo se jen dívám jak hrajou ostatní.

Jinak já nejraději pařím :
Operaci Flashpoint: Resistance, IL2-Sturmovik-FB, Diablo2, Vietcong CZ,
dále
NOLF 1+2, Medal of Honor:AA a Spearhead, Battlefield 1942, Day of Defeat, Sudden Strike, Age of Empires 2, Hidden&Dangerous, Mafia atd.
ať už po síti nebo singl to je jedno.

Osobně si myslím, že mi comp na prospěchu ubral hodně, ale pařba je pařba :razz:

Mám takovou představu do budoucna: snížit dobu na compu tak na 4-5 hodin, ale nevim, nevim.
PC1: MB:ASUS M2N-E ULTRA CPU:Athlon 64 X2 3800+@2340MHz(9x260, 1,25V)RAM: 2x1024MB GeIL GX22GB6400DC (5-5-5-18 )@780MHz(4-4-4-12, 1,95V) VGA: Galaxy 7600GS (500/1400@650/1700) HDD: 320 GB Samsung SpinPoint T166 HD321KJ Supply: 400W Enermax Liberty DVD-RW: NEC 3520A LCD:19" BenQ FP91V(TN,4ms)
Martinsix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martinsix »

Já hraju jen 5hod. denně,od 15:00 do 20:00 kvůli tomu že chodim do školy :x . Jinak o víkendu je to celej den :oops: .

Mé nejoblíbenější hry (a njhranější :roll: ):

UT2003, MOHAA: Spearhead, GTA VC, Vietcong, Rise OF Nations, D2 LOD, a další :twisted: .
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Martinsix píše:Já hraju jen 5hod. denně,od 15:00 do 20:00 kvůli tomu že chodim do školy :x . Jinak o víkendu je to celej den :oops: .

Mé nejoblíbenější hry (a njhranější :roll: ):

UT2003, MOHAA: Spearhead, GTA VC, Vietcong, Rise OF Nations, D2 LOD, a další :twisted: .
Obzvlast se mi libila ta veta JEN 5 hodin denne.....

Jinak co koukam, tak samy takovy co se ibi i me.....teda az na D2
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Hraju denne. Casove vekmi nestale protoze za par dni maturuju. Mastim co prijde pod ruku. Nejradeji automobilove simulace. Nejdele hrane hry? Midtown madnnes 1, Midtown madnnes 2 (a kdyz Microsoft datak i Midtown madnnes 3), serie Need For Speed. V pripade MM2 me nejvic bavi ladeni vykonu aut. Momentalne dokoncuju ladeni Porshe 911 GT2 a pak pujde nekam do sveta. :!:
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“