co na tom ali slo asi 8 frame slo na bx bez problemu(samozrejme ostatny komp ten isty, tzn, ta ista ramka , cpu ...(fyzicky))
typujem ze v kompe spominanom na zaciatku je VIA QDI

Já mám jako druhej kompl Celer 333 64 MB RAM Se základí sekou PCCHIPS m7260s chipsetem BXcell, 20 GB HDD a video se netrhá. Měl jsem podobný problém, avšak nainstaloval jsem ffDshow a funguje to. ffDshow je nejspíš méně náročnější než DivX. A co se týče dekódování AC audia, tak nastavit aby jelo pouze v mono, pak by to mělo bý ok.mixal píše:filmy chodily aj na celery 300 ale len ked som zmenil dosku z m726 (ali cipset) na BE6 (intel BX), fakt tam bol najvacsi pes zakopany, na tom bx sme pozerali dokonca aj na pII 266(+riva tnt, alebo rage 128, ten rage bol trosku lepsi)
co na tom ali slo asi 8 frame slo na bx bez problemu(samozrejme ostatny komp ten isty, tzn, ta ista ramka , cpu ...(fyzicky))
typujem ze v kompe spominanom na zaciatku je VIA QDI

pokud to chces opravdu jen na filmy je jedno krerou vyberes, GeForska ma o neco lepsi obraz. Radeji se ale podivej po Ati 128 nebo strasim radeonech. Ati v te dobe mela alespon nejakou podporu pro video a obraz je taky lepsi.Snakeeyes píše:Dobre dík za rady a teraz z iného súdka........mám na ruke lacnu RIVU TNT 32MB AGP128bit, alebo o 3stovky drahšiu GEFORCE 64MX400. Chcem sa spýtať, či aj tá RIVA zvládne podporu toho videa alebo radšej ísť do tej GEFORCE.
Ono škoda každej koruny na starý hardware. Takže čo mu doporučíte. Konfigurácia je nasledovná
QDI VIAchipset SLOT A5/133, P2-400ka, Yamaha sound PCI, 20GB SEAGATE 5400ot, Vooodoo2 PCI 12MB, RAGE 4AGP karta, CDROM
PODOTYKAM nejde mi o hry len o filmy!!!!!!!
A tú Voodoo2 asi dám do svojho PC na podporu starých hier.(NFS2SE alebo iné)

Chtel bych navazat jelikoz jsem experimentoval s filmem v Divx5 a nakonec jej rozchodil na NB s Cel. 333 Mhz. Zkousel jsem prave v Bplayeru prepinani ruznych rezimu, puvodne to trhalo a zvuk byl zcela mimo obraz, nakonec jsem nastavil pouziti toho overlay (bylo k tomu jeste nekolik options, ktere si jiz nepamatuji) a nakonec jsem docilil, ze to slapalo krasne, bez problemu - obraz jen vyjimecne trhnul a zvuk byl synchronni.Pop píše:Po prepnuti do fullscreenu nektere graf.karty podporuji overlay rezim, ne? Pak jde vsechno uplne mimo procesor. Nevim, jestli ten overlay maji i starsi grafiky. IMHO bych rekl, ze novejsi grafika muze mit na prehravani vliv.