jak vypnout integrovanou grafiku
Moderátor: Eddward
- Punkac
- Nováček
-
jak vypnout integrovanou grafiku
Mám zákl desku s Intel 815E s integrovanou grafikou.V Biosu ani na desce jsme nenašel jak by se dala tahle grafika vypojit.Když do PCI osadim graf. kartou tak ze začátku všechno v pohodě.Bios se ohlásí atd.Když naběhnou okna tak tma a všechno jede přez ten integráč.Co s tim ??
- Sentenced
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: jak vypnout integrovanou grafiku
V biosu mas nastaveno aby nejdriv "použil" grafiku v PCI ??Punkac píše:Mám zákl desku s Intel 815E s integrovanou grafikou.V Biosu ani na desce jsme nenašel jak by se dala tahle grafika vypojit.Když do PCI osadim graf. kartou tak ze začátku všechno v pohodě.Bios se ohlásí atd.Když naběhnou okna tak tma a všechno jede přez ten integráč.Co s tim ??
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- promecon
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Punkac
- Nováček
-
Opravdu to tam není.Projel jsem to menu biosu několikrát.Jediný co tam je o grafice je možnost přepnout VGA, monochrome...Nic víc tam není.Vono ten Bios setap je dost jednoduchej-pomalu nic tam nejde nastavit.Akorát bootování-zpráva disků,security a to je tak všechno.Zajímavý, že zapojení zvukovky tam de.
- promecon
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Co je to presne za desku ?? Jinak, že by tam ta volba nebyla se mi moc nezdá.Punkac píše:Opravdu to tam není.Projel jsem to menu biosu několikrát.Jediný co tam je o grafice je možnost přepnout VGA, monochrome...Nic víc tam není.Vono ten Bios setap je dost jednoduchej-pomalu nic tam nejde nastavit.Akorát bootování-zpráva disků,security a to je tak všechno.Zajímavý, že zapojení zvukovky tam de.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- promecon
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Vsak ani mne sa to nezda.!!!Sentenced píše:Co je to presne za desku ?? Jinak, že by tam ta volba nebyla se mi moc nezdá.Punkac píše:Opravdu to tam není.Projel jsem to menu biosu několikrát.Jediný co tam je o grafice je možnost přepnout VGA, monochrome...Nic víc tam není.Vono ten Bios setap je dost jednoduchej-pomalu nic tam nejde nastavit.Akorát bootování-zpráva disků,security a to je tak všechno.Zajímavý, že zapojení zvukovky tam de.
Je to tvuj comp a si v Biose ako plnohodnotny uzivatel?(lebo ked vravis ze sa tam vela nastavit neda?!)
Vies, ci nepouzivas comp s niekym a on je v Biose ako admin a ma na to heslo.
Co???

- zombux
- Odborník PCT
Tvoje rada se zase moc nezdá mě, uživatelé v BIOSu?promecon píše:Vsak ani mne sa to nezda.!!!
Je to tvuj comp a si v Biose ako plnohodnotny uzivatel?(lebo ked vravis ze sa tam vela nastavit neda?!)
Vies, ci nepouzivas comp s niekym a on je v Biose ako admin a ma na to heslo.
Co???

//edit: co to je za desku? hlásí se bios grafiky při startu systému? (jestli to je to jak říkáš "při startu vše v pohodě naběhne")
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- Punkac
- Nováček
-
Takhle ten comp je matky-to koupila z kanclu se toho zbavovali.Takže nějakej fakt low end dělanej na práci v kanclu.Integrovaná grafika a zvuk.Nevim přesně co je to zas ta deska-grafika je Intel 82810.AGP to nemá.BIOS fakt jednoduchoučkej-to má akorát 3 položky..zpravá disků,power managment a security nic víc.
- zombux
- Odborník PCT
to není I815E ale spíš to vypadá na I810Punkac píše:Takhle ten comp je matky-to koupila z kanclu se toho zbavovali.Takže nějakej fakt low end dělanej na práci v kanclu.Integrovaná grafika a zvuk.Nevim přesně co je to zas ta deska-grafika je Intel 82810.AGP to nemá.BIOS fakt jednoduchoučkej-to má akorát 3 položky..zpravá disků,power managment a security nic víc.

Pfizer & Moderna inside
- Sentenced
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je to nejakej "značkovej comp" - compaq, ibm, dell .. tak bych se oholenymu biosu nedivil, tam je všechno mozny.Punkac píše:Takhle ten comp je matky-to koupila z kanclu se toho zbavovali.Takže nějakej fakt low end dělanej na práci v kanclu.Integrovaná grafika a zvuk.Nevim přesně co je to zas ta deska-grafika je Intel 82810.AGP to nemá.BIOS fakt jednoduchoučkej-to má akorát 3 položky..zpravá disků,power managment a security nic víc.
Jinak 810ka je fakt peklíčko, ale PCI grafiku by zežrat teda mela. Kdyz to nekousne bios, tak jestli by nestačilo to nejak nastavit ve Winech, aby brali PCI grafiku jako primary.
Naposledy upravil(a) Sentenced dne čtv 8. črc 2004, 21:57, celkem upraveno 1 x.
- zombux
- Odborník PCT
mám to - http://support.intel.com/support/graphi ... 009136.htm docela prasácký řešení ale asi to bude fungovat
Pfizer & Moderna inside
- Punkac
- Nováček
-
JJ, je to compac.Dokonce snad dováženej z německa.
Jinak jsem našel někdo kdo má stejnej problém
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P9 ... ml?ansid=2
Jinak jsem našel někdo kdo má stejnej problém
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P9 ... ml?ansid=2
- Sentenced
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Hustý, ale učinny - to musi fachat - proste tu integrovanou grafiku ve windowsech "sejmout"zombux píše:mám to - http://support.intel.com/support/graphi ... 009136.htm docela prasácký řešení ale asi to bude fungovat

- Punkac
- Nováček
-
- Butch
- Středně pokročilý
Co tohle téma dělá v monitorech??
přesun do intel chipové sady
přesun do intel chipové sady
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- JanoF
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele: