jak vypnout integrovanou grafiku

Se Socketem 370, Slotem 1, Socketem 7, starší a ostatní.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Punkac
Nováček
Nováček

jak vypnout integrovanou grafiku

Příspěvek od Punkac »

Mám zákl desku s Intel 815E s integrovanou grafikou.V Biosu ani na desce jsme nenašel jak by se dala tahle grafika vypojit.Když do PCI osadim graf. kartou tak ze začátku všechno v pohodě.Bios se ohlásí atd.Když naběhnou okna tak tma a všechno jede přez ten integráč.Co s tim ??
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: jak vypnout integrovanou grafiku

Příspěvek od Sentenced »

Punkac píše:Mám zákl desku s Intel 815E s integrovanou grafikou.V Biosu ani na desce jsme nenašel jak by se dala tahle grafika vypojit.Když do PCI osadim graf. kartou tak ze začátku všechno v pohodě.Bios se ohlásí atd.Když naběhnou okna tak tma a všechno jede přez ten integráč.Co s tim ??
V biosu mas nastaveno aby nejdriv "použil" grafiku v PCI ??
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

promecon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od promecon »

pozri do biosu este raz, musiiiiiiii to tam byt.
Punkac
Nováček
Nováček

Příspěvek od Punkac »

Opravdu to tam není.Projel jsem to menu biosu několikrát.Jediný co tam je o grafice je možnost přepnout VGA, monochrome...Nic víc tam není.Vono ten Bios setap je dost jednoduchej-pomalu nic tam nejde nastavit.Akorát bootování-zpráva disků,security a to je tak všechno.Zajímavý, že zapojení zvukovky tam de.
promecon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od promecon »

Fuch, to tam asi nemas AGPcko, co?
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Punkac píše:Opravdu to tam není.Projel jsem to menu biosu několikrát.Jediný co tam je o grafice je možnost přepnout VGA, monochrome...Nic víc tam není.Vono ten Bios setap je dost jednoduchej-pomalu nic tam nejde nastavit.Akorát bootování-zpráva disků,security a to je tak všechno.Zajímavý, že zapojení zvukovky tam de.
Co je to presne za desku ?? Jinak, že by tam ta volba nebyla se mi moc nezdá.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

promecon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od promecon »

Sentenced píše:
Punkac píše:Opravdu to tam není.Projel jsem to menu biosu několikrát.Jediný co tam je o grafice je možnost přepnout VGA, monochrome...Nic víc tam není.Vono ten Bios setap je dost jednoduchej-pomalu nic tam nejde nastavit.Akorát bootování-zpráva disků,security a to je tak všechno.Zajímavý, že zapojení zvukovky tam de.
Co je to presne za desku ?? Jinak, že by tam ta volba nebyla se mi moc nezdá.
Vsak ani mne sa to nezda.!!!
Je to tvuj comp a si v Biose ako plnohodnotny uzivatel?(lebo ked vravis ze sa tam vela nastavit neda?!)
Vies, ci nepouzivas comp s niekym a on je v Biose ako admin a ma na to heslo.
Co??? :wink:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

promecon píše:Vsak ani mne sa to nezda.!!!
Je to tvuj comp a si v Biose ako plnohodnotny uzivatel?(lebo ked vravis ze sa tam vela nastavit neda?!)
Vies, ci nepouzivas comp s niekym a on je v Biose ako admin a ma na to heslo.
Co??? :wink:
Tvoje rada se zase moc nezdá mě, uživatelé v BIOSu? :o to slyším poprvně

//edit: co to je za desku? hlásí se bios grafiky při startu systému? (jestli to je to jak říkáš "při startu vše v pohodě naběhne")
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Punkac
Nováček
Nováček

Příspěvek od Punkac »

Takhle ten comp je matky-to koupila z kanclu se toho zbavovali.Takže nějakej fakt low end dělanej na práci v kanclu.Integrovaná grafika a zvuk.Nevim přesně co je to zas ta deska-grafika je Intel 82810.AGP to nemá.BIOS fakt jednoduchoučkej-to má akorát 3 položky..zpravá disků,power managment a security nic víc.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Punkac píše:Takhle ten comp je matky-to koupila z kanclu se toho zbavovali.Takže nějakej fakt low end dělanej na práci v kanclu.Integrovaná grafika a zvuk.Nevim přesně co je to zas ta deska-grafika je Intel 82810.AGP to nemá.BIOS fakt jednoduchoučkej-to má akorát 3 položky..zpravá disků,power managment a security nic víc.
to není I815E ale spíš to vypadá na I810 :sad: to je peklo, kdoví jestli to PCI grafiku vůbec sežere
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Punkac píše:Takhle ten comp je matky-to koupila z kanclu se toho zbavovali.Takže nějakej fakt low end dělanej na práci v kanclu.Integrovaná grafika a zvuk.Nevim přesně co je to zas ta deska-grafika je Intel 82810.AGP to nemá.BIOS fakt jednoduchoučkej-to má akorát 3 položky..zpravá disků,power managment a security nic víc.
Pokud je to nejakej "značkovej comp" - compaq, ibm, dell .. tak bych se oholenymu biosu nedivil, tam je všechno mozny.
Jinak 810ka je fakt peklíčko, ale PCI grafiku by zežrat teda mela. Kdyz to nekousne bios, tak jestli by nestačilo to nejak nastavit ve Winech, aby brali PCI grafiku jako primary.
Naposledy upravil(a) Sentenced dne čtv 8. črc 2004, 21:57, celkem upraveno 1 x.

zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

mám to - http://support.intel.com/support/graphi ... 009136.htm docela prasácký řešení ale asi to bude fungovat
Pfizer & Moderna inside
Punkac
Nováček
Nováček

Příspěvek od Punkac »

JJ, je to compac.Dokonce snad dováženej z německa.
Jinak jsem našel někdo kdo má stejnej problém
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P9 ... ml?ansid=2
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

zombux píše:mám to - http://support.intel.com/support/graphi ... 009136.htm docela prasácký řešení ale asi to bude fungovat
Hustý, ale učinny - to musi fachat - proste tu integrovanou grafiku ve windowsech "sejmout" :lol:

Punkac
Nováček
Nováček

Příspěvek od Punkac »

Dobrej nápad.To mě nenapadlo.Takže tu grafiku v systému jednoduše zakážu
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Co tohle téma dělá v monitorech??

přesun do intel chipové sady
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

ja mam st6ku od abit s intg.grafarnou a nastavenie tam je grafika a tam bud pci alebo agp/onboard a tiez tam je 815chipset cize skus to prehodit na agp/onboard a po zasunuti grafiky do agpcka ude onboardova vypnuta automaticky a prioritna bude agpckova
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“