nforce 2 a pamět 433 problém
- Loutka
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
nforce 2 a pamět 433 problém
Dobrý den mám problém s pamětí Kingmax 433/400 po najetí win. šlape normálně asi tak půl dne a pak z ničeho nic spadne zmodrá obrazovka a napíše chybu a restartuje systém a už jsem zkoušel i novej bios a nic furt to samé a test Golden memory píše furt chyby nevíte co stím
Slibuji, že si hned přečtu pravidla o podpisu, než sem zase na 10 řádků naházím svoje zajímavé sestavy !!!
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mas nastavene frekvenciu FSB:RAM 1:1 ....... to je pre vacsinu cipovich sad najlepsie nastavenie ako s pohladu vykonu tak aj bezproblemovosti.....
Pripadne skus znizit casovanie a latencie ( ak mas v BIOSe nastavene na Auto... tak to vypni.....)
Popripade mozem pamat vyskusat v inom PC ...... nForce2 je dost narocne na pamat takze sa moze jednat o nejaku nekompatibilitu...
Pripadne skus znizit casovanie a latencie ( ak mas v BIOSe nastavene na Auto... tak to vypni.....)
Popripade mozem pamat vyskusat v inom PC ...... nForce2 je dost narocne na pamat takze sa moze jednat o nejaku nekompatibilitu...
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Loutka
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- TOPIČ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Loutka
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
může to pomoci, ale základem je, aby to šlapalo na defaultu, tj. FSB 400 a RAMka synchronně s FSB (1:1) a časování podle FSB, jak to nepude ani takhle, tak máš smůlu a bude to chtít jiný RAMkyLoutka píše:myslíte že to přidání mi pomůže
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Loutka
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: