TV OUT - FX 5200

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

TV OUT - FX 5200

Příspěvek od Allatutti »

Zdravim všechny :-D , mam maly, možná větší problém, včera jsem si chtěl kouknout film, cez PC na TV, přes TV-OUT, ale nejak se to po..., Před dvěma dny mi to ještě všsechno beželo OK, ale když jsem to včera spustil, obraz byl strašne roztáhly a problikával různymi barvany na TV, v monitore to běži v pořadku, pak jsem vypnul počítač a pozdeji jsem to zkusil zase, no to už tam nebyl ani ten obraz jenom nejaký pruhy přes obrazovku, propojený je to všechno v pořádku, tak nevím kde by mohl byt problém, mohlo se mi nejak odpálit TV-OUT? pls help mee!!! :oops:
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Všechno je možně 8-) , ale nejdřív zkus přeinstalovat ovladače. To je mnohdy všelék :-D. Pokud to nepomůže tak napiš jestli ti to dělá při přehrávání třeba videí v hrách (taky kodeky můžou býz příčinou), nebo jestli to je jen při přehrávání filmů.
---
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

taky si vytahni z TV antenu... ale ta by takhle velky deformace delat nemela
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

Tv antenu, jsem vytahoval furt, protoze mi obraz vibroval, ovladace jsem taky skousel, jeste muze byt chyba ze ve videu je neco spatne, ale to bych pochyboval, ty ovladace skusím jeste jednou, pak dam vedet :wink:
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

Tak jsem nahodil nanovo ovladace ale nic to neudelalo :x , skusim jeste jiny video :oops:
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

mne to tiez robí
a z nicoho nic

premiestni PC do inej izby a pomoze
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

Tak uz jsem zjistil kde je chyba, bohuzel mi nefunguje vstup na videu takze smula :sad: , reklamace 8-)
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“