Velmi nizky vykon MSI FX5500

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Zamčeno
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

j-i-n-d-r-a- píše: No to byl tedy mazec!! 64bit, ale teď pozor! 124Mhz jádro, 112Mhz paměti... ADATA 7ns!
Nechápu jak můžou kartu s takovými paramety vůbec vyrábět.
-Že se nestyděj -> hamba hnus :x
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

prf.KuBA píše:
j-i-n-d-r-a- píše: No to byl tedy mazec!! 64bit, ale teď pozor! 124Mhz jádro, 112Mhz paměti... ADATA 7ns!
Nechápu jak můžou kartu s takovými paramety vůbec vyrábět.
-Že se nestyděj -> hamba hnus :x

taky čumím :o

jak jsem řekl, měli by to označovat - jen pro kancelář

ale na toto oni nikdi nepřistoupí
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Uz sa tu o tom diskutovalo naozaj vela krat........
Nechapem preco aj taka relativne "seriozna" firma ako MSI..... neoznacuje jasne svoje karty upozornenim aku pamatovu zbernicu karta ma....!!!! ( asi to bude preto ze 128b ich ma len cca 5% s low endu z ich produkcie...... ) ....
Pritom niektore lacnejsie firmi to jasne pisu uz na krabicy........ napr. Inno3D, Conect3D, Sparkle ( vacsinou :( ), a dokonca aj uplne lacna Manli!!!!!
Ked to dokaze manli ( a je tomu naozaj tak! ) tak preco to nemoze robit aj MSI....!!!!!
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

asi proto, aby si ji někdo, kdo tomu nerozumí, koupil a myslel si, že má dobrou kartu. Jedná se o zvýšení prodejnosti na úkor nás, uživatelů, je to dost podlé 8-)

ale ono se jim to vymstí, ta honba za prachama :blee:
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

bigbalu píše:asi proto, aby si ji někdo, kdo tomu nerozumí, koupil a myslel si, že má dobrou kartu. Jedná se o zvýšení prodejnosti na úkor nás, uživatelů, je to dost podlé 8-)

ale ono se jim to vymstí, ta honba za prachama :blee:
no rek bych ze zrovna msicku moc ne, to ma tak silne postaveni na trhu ze si tohle v lowendech muzou aj dovolit, coz je zas videt ze ti tzv slabsi vyrobci tohle nehodlaj riskovat
0118 999 881 999 119 7253
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

myslim že další diskuse v tomto threadu nemá smysl. leda že by autor threadu zjistil že karta je 128-bit, o čemž silně pochybuju
ignorelist: kremrole a dezoláti
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

zombux píše:myslim že další diskuse v tomto threadu nemá smysl. leda že by autor threadu zjistil že karta je 128-bit, o čemž silně pochybuju

přesně tam, nakonec jsme začli diskutovat úplně o něčem jiném, když tak to třeba přesuňte jinam.

Ale i ty velké společnosti by si na to měli dát pozor a uvádět to na krabicích
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

¨technicka nedalo by se to posuzovat jako "klamani zakaznika"???
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

cool.user píše:¨technicka nedalo by se to posuzovat jako "klamani zakaznika"???
jestli je na krabici jasně napsáno že je karta 128-bit a ve skutečnosti je 64-bit tak samozřejmě ano.
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

tak s tím by mohl uspět, takto jsem vyreklamoval FX 5600 64-bit, dodavatel měl prodejci dodat 128-bit a on to už neprověřoval. Tak jsem se v tom začal šťourat, pořád jsem je otravoval a nakonec jsem uspěl.

Mohl by to vyzkoušet, za to nic nedá, max dostane jinou a lepší nebo zůstane u té, co má teď
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

zombux píše:
jestli je na krabici jasně napsáno že je karta 128-bit a ve skutečnosti je 64-bit tak samozřejmě ano.
no já původně ani krabičku ke grafice nedostal, takže jsem je mohl jen otravovat, jak to s tou grafikou je. Ale až tu mi poradili, že pokud mám 4 paměťové čipy z 8, tak mám 64-bit. Tak jsem do toho s tím šel a bylo to.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

zombux píše:
no jo ale co kdyz to vubec neuvede??
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

cool.user píše:no jo ale co kdyz to vubec neuvede??
To je asi presne pripad MSI......... ta to urcite nikde nepise... :( .....
Takze tasko reklamovat nieco co nikde nieje napisane.....!
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

cool.user píše:
zombux píše: jestli je na krabici jasně napsáno že je karta 128-bit a ve skutečnosti je 64-bit tak samozřejmě ano.
záleží co obchodník prodává černé na bílém. pokud je na krabici, v kupní smlouvě, na faktuře, nebo kdekoliv jinde špatná informace, tak je to špatně. jestli nikde nic uvedeno není, zákazník dostal přesně to co koupil. nejsem právník takže do detailů nevidím, ale takhle nějak to logicky musí bejt
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

cool.user píše:
zombux píše: jestli je na krabici jasně napsáno že je karta 128-bit a ve skutečnosti je 64-bit tak samozřejmě ano.
i na krabici od CLUB-3D to bylo uvedeno, sice malými písmenky, ale bylo. Nejlepší je projet S/N přes net a hned budeš vědět, na čem jsi 8-)
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

jinak na faktuře jsem neměl uvedeno, zda je to 64/128-bit
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

zombux píše:myslim že další diskuse v tomto threadu nemá smysl. leda že by autor threadu zjistil že karta je 128-bit, o čemž silně pochybuju
Obzvlášť, když tady proběhla diskuse ještě před tím, nežli k tomuto nákupu došlo (viz. http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=12879). Proto bych zase až tak moc nenasazoval na MSI. To jak nakládají se svým jménem je jejich věc, ale když někomu x lidí říká co je dobré a co není a pak si koupí přesně opak, jak se to dá nazvat ? :o

Chybama se člověk učí, to je pravda, jen mi Razzore prosím tě řekni, co tě vedlo k tomuto rozhodnutí :cry:
---
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Tak se přece do RaZZora tolik neopírejte, někomu prostě dýl trvá než něco pochopí. :(
Je mi z vás nanic :blee: , měli ste se s ním domluvit a někdo mu koupit mu něco pořádnýho a pak mu to osobně předat a nainstalovat do komplu.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

-HNY- píše:Tak se přece do RaZZora tolik neopírejte, někomu prostě dýl trvá než něco pochopí. :(
Je mi z vás nanic :blee: , měli ste se s ním domluvit a někdo mu koupit mu něco pořádnýho a pak mu to osobně předat a nainstalovat do komplu.
No nevím teda čím se do něj kdo naváží, aby ti z toho mělo být na nic. Jde o to, aby si vzal poučení z téhle situace. Psal jsem to hned do toho minulého fóra, že nechápu proč ta diskuze proběhla, když se nakonec rozhodl v rozporu se všema radama. To opravdu nechápu, ale nesoudím ho, každý může udělat chybu :oops:
---
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

John_P píše:No nevím teda čím se do něj kdo naváží, aby ti z toho mělo být na nic. Jde o to, aby si vzal poučení z téhle situace. Psal jsem to hned do toho minulého fóra, že nechápu proč ta diskuze proběhla, když se nakonec rozhodl v rozporu se všema radama. To opravdu nechápu, ale nesoudím ho, každý může udělat chybu :oops:
Já byl proti tobě mě spíš nelíbí takový odsouzení situace. Někdo mu koupit pořádnou kartu. Teď ho máte všichni za blbce co si neumí vybrat.
zombux píše:Další co naletěl :roll: cos čekal že koupíš?
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Zamčeno

Zpět na „NVIDIA grafické karty“