Nechápu jak můžou kartu s takovými paramety vůbec vyrábět.j-i-n-d-r-a- píše: No to byl tedy mazec!! 64bit, ale teď pozor! 124Mhz jádro, 112Mhz paměti... ADATA 7ns!
-Že se nestyděj -> hamba hnus
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Nechápu jak můžou kartu s takovými paramety vůbec vyrábět.j-i-n-d-r-a- píše: No to byl tedy mazec!! 64bit, ale teď pozor! 124Mhz jádro, 112Mhz paměti... ADATA 7ns!

prf.KuBA píše:Nechápu jak můžou kartu s takovými paramety vůbec vyrábět.j-i-n-d-r-a- píše: No to byl tedy mazec!! 64bit, ale teď pozor! 124Mhz jádro, 112Mhz paměti... ADATA 7ns!
-Že se nestyděj -> hamba hnus

no rek bych ze zrovna msicku moc ne, to ma tak silne postaveni na trhu ze si tohle v lowendech muzou aj dovolit, coz je zas videt ze ti tzv slabsi vyrobci tohle nehodlaj riskovatbigbalu píše:asi proto, aby si ji někdo, kdo tomu nerozumí, koupil a myslel si, že má dobrou kartu. Jedná se o zvýšení prodejnosti na úkor nás, uživatelů, je to dost podlé![]()
ale ono se jim to vymstí, ta honba za prachama

zombux píše:myslim že další diskuse v tomto threadu nemá smysl. leda že by autor threadu zjistil že karta je 128-bit, o čemž silně pochybuju

cool.user píše:¨technicka nedalo by se to posuzovat jako "klamani zakaznika"???

no já původně ani krabičku ke grafice nedostal, takže jsem je mohl jen otravovat, jak to s tou grafikou je. Ale až tu mi poradili, že pokud mám 4 paměťové čipy z 8, tak mám 64-bit. Tak jsem do toho s tím šel a bylo to.zombux píše:jestli je na krabici jasně napsáno že je karta 128-bit a ve skutečnosti je 64-bit tak samozřejmě ano.cool.user píše:¨technicka nedalo by se to posuzovat jako "klamani zakaznika"???

To je asi presne pripad MSI......... ta to urcite nikde nepise...cool.user píše:no jo ale co kdyz to vubec neuvede??

záleží co obchodník prodává černé na bílém. pokud je na krabici, v kupní smlouvě, na faktuře, nebo kdekoliv jinde špatná informace, tak je to špatně. jestli nikde nic uvedeno není, zákazník dostal přesně to co koupil. nejsem právník takže do detailů nevidím, ale takhle nějak to logicky musí bejtcool.user píše:no jo ale co kdyz to vubec neuvede??zombux píše: jestli je na krabici jasně napsáno že je karta 128-bit a ve skutečnosti je 64-bit tak samozřejmě ano.

i na krabici od CLUB-3D to bylo uvedeno, sice malými písmenky, ale bylo. Nejlepší je projet S/N přes net a hned budeš vědět, na čem jsicool.user píše:no jo ale co kdyz to vubec neuvede??zombux píše: jestli je na krabici jasně napsáno že je karta 128-bit a ve skutečnosti je 64-bit tak samozřejmě ano.

Obzvlášť, když tady proběhla diskuse ještě před tím, nežli k tomuto nákupu došlo (viz. http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=12879). Proto bych zase až tak moc nenasazoval na MSI. To jak nakládají se svým jménem je jejich věc, ale když někomu x lidí říká co je dobré a co není a pak si koupí přesně opak, jak se to dá nazvat ?zombux píše:myslim že další diskuse v tomto threadu nemá smysl. leda že by autor threadu zjistil že karta je 128-bit, o čemž silně pochybuju

No nevím teda čím se do něj kdo naváží, aby ti z toho mělo být na nic. Jde o to, aby si vzal poučení z téhle situace. Psal jsem to hned do toho minulého fóra, že nechápu proč ta diskuze proběhla, když se nakonec rozhodl v rozporu se všema radama. To opravdu nechápu, ale nesoudím ho, každý může udělat chybu-HNY- píše:Tak se přece do RaZZora tolik neopírejte, někomu prostě dýl trvá než něco pochopí.![]()
Je mi z vás nanic, měli ste se s ním domluvit a někdo mu koupit mu něco pořádnýho a pak mu to osobně předat a nainstalovat do komplu.

Já byl proti tobě mě spíš nelíbí takový odsouzení situace. Někdo mu koupit pořádnou kartu. Teď ho máte všichni za blbce co si neumí vybrat.John_P píše:No nevím teda čím se do něj kdo naváží, aby ti z toho mělo být na nic. Jde o to, aby si vzal poučení z téhle situace. Psal jsem to hned do toho minulého fóra, že nechápu proč ta diskuze proběhla, když se nakonec rozhodl v rozporu se všema radama. To opravdu nechápu, ale nesoudím ho, každý může udělat chybu
zombux píše:Další co naletělcos čekal že koupíš?