Might and Magic....

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Jaký Might and Magic je váš nejoblíbenější?

Might and Magic VI
17
43%
Might and Magic VII
8
20%
Might and Magic VIII
8
20%
Might and Magic IX
1
3%
Starší...
6
15%

Celkem hlasů: 40
Playmaker
Nováček
Nováček

Might and Magic....

Příspěvek od Playmaker »

Tak co,hrajete někdo MM?Myslím že je to bomba hra a kdo hraje Heroes,ten by taky měl hrát Mighty.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

ja mam radsi strongholda, je to realistictejsi
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

jednoznacne sestka... hral jsem ji pocotve denne tak asi 4 hodiny... za rok bylo hotovo :))))))) dost jsem si s tim hral :) hehe, ale konec byl opravdu narocny, ta hromada dablu dala zabrat.... zvlast kdyz se pri odejiti z ty mistnoti obzivovali... husta hra... na 7 uz jsem nemel nervy a sel hrat Morrowind :)
Playmaker
Nováček
Nováček

Příspěvek od Playmaker »

Chystam se zas si zahrát šestku,ale sedmička mě bavila nejvíc.Osmička se mi moc nelíbila,ale devítka,tak ta už vůbec ne...
jonko
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jonko »

jo 6 bola najviac cool ... ten kdo ju hral a dohral uz asi 7 dal iba z povinnosti a 8 mu uz urcite tiekla cez usi ... aj tak je najlepsia rpg trojka vsetkych cias dm1, betrayal at krondor a bg1 ... 8)
Nikto nieje natolko chytri, aby sa nemohol naučiť viac ...
Gamesnik2003
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gamesnik2003 »

ja sem hlasoval pro 7 byla dost dobra i 6 byla dobra.
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

jednoznacne sestka sedma uz neni tak dobra a 8 sem dal do pulky takze celkovej zaver sem si na ni nak neudelal ale 6 vede
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
Nathan Rahl
Začátečník
Začátečník

No tak to musim odporovat

Příspěvek od Nathan Rahl »

Jednoznacne nejlepsi byla MM 2 :-D
jelikoz to pod svym kompem (thorton 2400+,512 MB ddr333, 5200fx) jeste spustim tak si to i nekdy zahraju. je fakt skvely spolihat se na jeden takovej pseudosave, tech mozna 8 mozna 16 barev :-D
fakt doporucuju vsem co si chteji zavzpominat
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Mne se nejvic libila 6 ale hned potom 4+5, pripadne "m&m krok stranou" AKA swords of xeen.
7, 8, 9 uz kvalita prudce klesala :(
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

nej byl VI díl, to mě fakt chytlo. Jak ji nebo jiné mám ale rozjet pod WIN XP?
Playmaker
Nováček
Nováček

Příspěvek od Playmaker »

Pod XP?Nevim,ale až na to přijdeš,tak dej vědět!
Herdol
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Herdol »

Jasne vede VI, uz sem ji rozehral hodnekrat, ale dojel sem ji jenom 1x, asi to budu muset napravit :)
Nic nema na hromadny koseni draku a titanu meteorshowerem a starburstem v tom udolicku (tedka nevim jak se to jmenuje, takova pisecna mapa), proste VI je jedno z nej RPG co sem kdy hral a treba Morrowind ji nesaha pomalu ani po kotniky, mozna tak jeste Daggerfall, ale toho sem nikdy nedohral.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

jmenuje se to nak sand cosi... jj... koseni draku rulezzz... :) pekne levitaci a nahoiru a dolu a starburts a meteor shower a brutalni luky a incinerate... drky sem v Morrowindu ponekud postradal... ale jinak mor je taky super.. :)
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

ICE píše:jmenuje se to nak sand cosi... jj... koseni draku rulezzz... :) pekne levitaci a nahoiru a dolu a starburts a meteor shower a brutalni luky a incinerate... drky sem v Morrowindu ponekud postradal... ale jinak mor je taky super.. :)
Dragon sands. Jj litani nahoru a dolu to byla dobra vychytavka ;-) Inicirate z bezprostredni blizkosti r00lz :-)
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
Herdol
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Herdol »

ICE píše:jmenuje se to nak sand cosi... jj... koseni draku rulezzz... :) pekne levitaci a nahoiru a dolu a starburts a meteor shower a brutalni luky a incinerate... drky sem v Morrowindu ponekud postradal... ale jinak mor je taky super.. :)
Presne tak Incinerate to bylo moje oblibeny kouzlo, potom jeste Dragon Breath s clerickou ale to zralo moc many, pamatuju jak byl clovek v tom hnusnym hradu v Darkmooru, byly tam takovy voci a permanentne sundavaly vsechny boostovaci kouzla, to bylo docela maso, sice na Hive to nemelo, ale prece jen.
U Morrowindu mi docela vadi mozna az prilisna volnost a pomerna jednoduchost, v takovym Daggerfallu sem za tejden byl porad takova smucka (pokud sem teda ucelne netrenoval), zato v Morrowindu je clovek za chvili uplnej king a vetsinu potvor dava s prstem v nose, sice se to s datadiskama zlepsilo, ale stejne.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

se mi prave ta volnost moc libila... :)

Hive bylo uplne drsny... uz sem si myslel ze to nedam.... nakonec sem to nak probehl a na konci tu kralovu uspesne killnul... :)

jo... a na tak starou hru sou tam pekny animacky :)

si snad natahnu 98... :roll: :roll: :oops:
Herdol
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Herdol »

Tj nad animackama sme slintali dost, si pamatuju jak v Levelu dostala absolutni hodnoceni, jak ji vychvalovali a na CD bylo intro tak sem si ho hned pustil a slintal sem :) a potom kdyz se clovek dozvedel ze bude na CD jako plna tak sem byl radosti bez sebe, ze si ji konecne zahraju i s tema animacema a i v ty dobe kdyz ji dali jako plnou sem se u ni bavil jako malej Proste nadcasova pecka. :)
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Herdol píše:Tj nad animackama sme slintali dost, si pamatuju jak v Levelu dostala absolutni hodnoceni, jak ji vychvalovali a na CD bylo intro tak sem si ho hned pustil a slintal sem :) a potom kdyz se clovek dozvedel ze bude na CD jako plna tak sem byl radosti bez sebe, ze si ji konecne zahraju i s tema animacema a i v ty dobe kdyz ji dali jako plnou sem se u ni bavil jako malej Proste nadcasova pecka. :)
hehe... taky si na tu zlatou hvezdu v levelu pamatuju :)
na tu kostickovanou grafiku si clovek zvykne behem 3 minut hrani... a pak uz je ztracen :)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ICE píše:
Herdol píše:Tj nad animackama sme slintali dost, si pamatuju jak v Levelu dostala absolutni hodnoceni, jak ji vychvalovali a na CD bylo intro tak sem si ho hned pustil a slintal sem :) a potom kdyz se clovek dozvedel ze bude na CD jako plna tak sem byl radosti bez sebe, ze si ji konecne zahraju i s tema animacema a i v ty dobe kdyz ji dali jako plnou sem se u ni bavil jako malej Proste nadcasova pecka. :)
hehe... taky si na tu zlatou hvezdu v levelu pamatuju :)
na tu kostickovanou grafiku si clovek zvykne behem 3 minut hrani... a pak uz je ztracen :)
...nechť v nejhlubších kobkách Asheronu zaživa shnije.
takhle tuším končil úvod recenze. famózní gamesa :)
ignorelist: kremrole a dezoláti
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

zombux píše:
...nechť v nejhlubších kobkách Asheronu zaživa shnije.
takhle tuším končil úvod recenze. famózní gamesa :)
pamatujes ti to... algheronu retezy priková zaziva shnije :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“