Problém s CD/RW Hewlett Packard-9200i - vyřešeno

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Pavlick
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problém s CD/RW Hewlett Packard-9200i - vyřešeno

Příspěvek od Pavlick »

Zdravim, nevite nekdo, jakym zpusobem upgradovat firmware v teto mechanice? Pri spusteni souboru 9200_10e.exe mi to ohlasi, ze mi v pocitaci chybi nejaky SW, ktery je na orig. CD, ktere samozrejme nemam. O jaky SW se jedna se mi nikde nepodarilo zjistit. Ani na helpdesku HP nic nevedi. Zkousel jsem instalovat vsechno mozny ze stranek hp.cz, ale bez vysledku. Dokaze mi nekdo poradit? Dik.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Není nějaká verze nového FW pod dos?
Tam by to třeba žádné CD nechtělo.
Ale to je jen nápad.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Pavlick
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavlick »

Pro DOS nikde nic neni. Vsude je jen verze pro Win98. Ani Pro XP neni, coz nechapu.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Je to asi blbost, ale nechce to náhodou originální CD od WIN?

Příjde mi to trochu zvláštní aby mechanika pro flashnutí biosu potřebovala něco dalšího. Leda že by na tom CD byl ten flashovací soft a soubor, který jsi stáhl byl jen zabalený bios.

Každopádně by to chtělo se zeptat podpory HP nějak důrazněji.
A trochu je s tím otravovat, jestli už třeba na něco nepřišli.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
alisgod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alisgod »

ten soft je k mání na stránkách HP,stačí hledat(search) :wink:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... =en&os=228
TOSHIBA SATELLITE A14E, Win Vista Home Premium
Pavlick
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavlick »

A kterej z nich to je??? Nejsem tak tupej, abych na HP nedokazal hledat. Zkousel jsem instalovat vsechno co tam je a nepomohlo to.
alisgod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alisgod »

Na tom origo CD neni nic jiného než ty první dva(u 9100 co mám já),ale jak koukám tak pro XP nový fw není,tak asi XP řeší předchozí problémy mechaniky(které jsou popsány na stejných stránkách) a pak není flash potřeba, beztak nic převratného nevyřeší. 8)
TOSHIBA SATELLITE A14E, Win Vista Home Premium
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“