Prehral jsem spatny BIOS

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
jamess
Nováček
Nováček

Prehral jsem spatny BIOS

Příspěvek od jamess »

Mam desku Gigabyte 7VT600-RZ a prehral jsem na ni BIOS z desky 7VT600 1394. Pocitac se nastesti rozbehne,ale nevim jak zpet nahrat puvodni zalohovany BIOS. Pod Windowsem v programu @BIOS se mi to pri 23% zastavi a zase to zacne od nuly.Pod DOSem jsem to zkousel,ale napise mi to: The program file's part number does not match with your system. Muzete mi prosim nekdo poradit jak tuto hlasku obejit,nebo jakym jinym zpusobem BIOS zpet nahrat?Mam Award a deska bohuzel nepodporuje DualBios.
Diky moc.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

jak se ti to povedlo tam, kdyz to nejde nazpet???
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Bios si asi myslí že tam chceš nahrát špatnej bios a tak operaci nepovolí :jaw:
Jedině to poslat na reklamaci :x
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
svaca
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Prehral jsem spatny BIOS

Příspěvek od svaca »

jamess píše:Mam desku Gigabyte 7VT600-RZ a prehral jsem na ni BIOS z desky 7VT600 1394. Pocitac se nastesti rozbehne,ale nevim jak zpet nahrat puvodni zalohovany BIOS. Pod Windowsem v programu @BIOS se mi to pri 23% zastavi a zase to zacne od nuly.Pod DOSem jsem to zkousel,ale napise mi to: The program file's part number does not match with your system. Muzete mi prosim nekdo poradit jak tuto hlasku obejit,nebo jakym jinym zpusobem BIOS zpet nahrat?Mam Award a deska bohuzel nepodporuje DualBios.
Diky moc.
Si ce nepodporuje Dual, ale bios se da PREHRAT z BIOSu !
Vlez do bios a zmackni F8 a muses nahrat bios z diskety a to pujde ...
Atari Falcon030,Phantom acccelerator,CT63@MC68060@50Mhz,256 MB TT-RAM,14MB SDRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

pokud nepujde svacova metoda , co takhle ten bad bios smazat? je tady jeste znama metoda dvou desek :wink:
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“