TT!!!!
Moderátor: Baneshee
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Mohu potvrdit, ze ufoni se obcas objevi, ale opravdu jen obcas. Ja je videl jen parkrat a mel jsem nahrano nekolik desitek, no spis stovek
hodin.
A co rikate na tohle: http://www.transportgiant.com/
A co rikate na tohle: http://www.transportgiant.com/
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jája
- Středně pokročilý

Co vím tak ufoni jsou jen v TTdeluxe verzi a objevují se nejdříve myslim kolem roku 2000.
Co dělaji? Prostě sem tam letí přes mapu a vobčas někam žuchnou (většinou na tvuj vlak nebo nějaké vozidlo
) - v novinách pak vyjde článek kolik bylo mrtvejch, a nějakej čas tou linkou kterou to postihlo nikdo nechce jezdit.
Co dělaji? Prostě sem tam letí přes mapu a vobčas někam žuchnou (většinou na tvuj vlak nebo nějaké vozidlo
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Koudy
- Začátečník

Ufoni jsou určitě i v původním TT. Je to takovej modro-červeno-bílej talíř, co ti přistane na kolejích a vybourá terén okolo. Jo mimochodem taky na něho lítá Interceptor ze hry UFO:Enemy Unknown (je to takový malý letadýlko šedé až černé barvy) (docela dobrá reklama ne
)
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
- Jája
- Středně pokročilý

Jednou sem to hrál s kamošem přes seriovej laplink ještě na 486 asi tak půl dne a pak sem si to uložil, ale sítová hra pochopitelně už po nahrátí nešla navázatPAJA píše:tak to je pravda ze DELUXE jsem hral uz o trochu min.......ale teda o tom jsem vubec nevedel tak dik za informace....a nedame TT proti sobe??? urcite by uz nejak dodelat multiplayer slo.....
Za něj to jakoby převzal počítač ale vůbec nic novýho nevytvářel.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- Eso Rimmer
- Nováček

-
TT DELUXE jsem hrál teprve asi před rokem a bez zvuku, ale skvěle jsem se u něj bavil. Skončil jsem někde v roce 2030, pak už mně přestalo bavit zkupovat ty nově vzniklé přepravní společnosti. Jediné co mi na TT vadilo bylo zasekávání autobusů v zastávkách a taky občasné bloudění vlaků.
Kéž by někdo udělal předělávku hodnou dneška...
Kéž by někdo udělal předělávku hodnou dneška...
PC:Athlon64 x2 4850e, Gigabyte MA78G-DS3H, 2x2GB DDR2 800, Asus Xonar DX, ViewSonic VX912, Seagate 200GB + 320GB, DVD+/-RW Samsung S203b, Logitech Trackman Wheel
Non-PC:Xbox 360, Panasonic FX07, iAudio 5 2GB, Logitech Z-5500
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
- Dony
- Středně pokročilý

http://www.ttdpatch.net A mas po zasekavani autobusu a tak tisic dalsich super vychytavek, ktery z toho delaj skoro novou hru!!!!

Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - Spectral
- Středně pokročilý

-
Jestli už je TT freeware, nemáš náhodou link na celou hru? Staré diskety se poděly neznámo kam.Dony píše:http://www.ttdpatch.net A mas po zasekavani autobusu a tak tisic dalsich super vychytavek, ktery z toho delaj skoro novou hru!!!!![]()
Veterán
- Dony
- Středně pokročilý

- alisgod
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dej si v google "transport tycoon patch" a projeď pár odkazů(jsou i na českéjch webech),ale pozor má to i mouchy:Spectral píše:Jestli už je TT freeware, nemáš náhodou link na celou hru? Staré diskety se poděly neznámo kam.Dony píše:http://www.ttdpatch.net A mas po zasekavani autobusu a tak tisic dalsich super vychytavek, ktery z toho delaj skoro novou hru!!!!![]()
-postavil sem tunely, jež se kříží ve stejné úrovni
-vlaky s dvouma lokotkama koupíš, ale vyjede jen s jednou
-když sem přesáhl počet 80-ti letadel, pokaždé se stav zredukoval tak, že nějaké spadlo dokud jich zas nebylo 80
-občas zmizí část elektrifikace a vláčky prodělávaj dokud na to nepřijdeš
-ufouni padaj až moc často-
-omezený počet zastávek,přístavů atd.-asi nejmizernější nešvar
TOSHIBA SATELLITE A14E, Win Vista Home Premium
- Dony
- Středně pokročilý

tunely ve stejne urovni nevadej, od toho jsou semafory, ne?
ty lokotky jsou dvojity, ale musis tam taky dve dat, ted se davaj po jedny, protoze jich muzes mit ve vlaku treba 5
(staci si precist navod...)
letadel jsem tolik nemel, tak nevim...
me jezdej vlacky naprosto bez problemu (???)
zastavek mam plnou mapu, ze uz by se snad nikam zadny nevesly, tak nevim, jak to myslis...
ty lokotky jsou dvojity, ale musis tam taky dve dat, ted se davaj po jedny, protoze jich muzes mit ve vlaku treba 5
letadel jsem tolik nemel, tak nevim...
me jezdej vlacky naprosto bez problemu (???)
zastavek mam plnou mapu, ze uz by se snad nikam zadny nevesly, tak nevim, jak to myslis...
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - Eso Rimmer
- Nováček

-
Jelikož mi tou poslední verzí TTD nefunguje čeština z bonuswebu (bez diakritiky), začal jsem si to překládat sám a včetně diakritiky a už mám asi 70% přeložených....
Taky se vám hra pod XPčkama asi každých 15-20 minut pozastaví na cca 3 vteřiny?
Ještě taky nějak musím rozlet zvuk.
Jo a TTD jsem stáhl z nějaké české stránky (16MB win verze). Odkaz: http://ttdlx.wz.cz/TTDlx.rar
Taky se vám hra pod XPčkama asi každých 15-20 minut pozastaví na cca 3 vteřiny?
Ještě taky nějak musím rozlet zvuk.
Jo a TTD jsem stáhl z nějaké české stránky (16MB win verze). Odkaz: http://ttdlx.wz.cz/TTDlx.rar
PC:Athlon64 x2 4850e, Gigabyte MA78G-DS3H, 2x2GB DDR2 800, Asus Xonar DX, ViewSonic VX912, Seagate 200GB + 320GB, DVD+/-RW Samsung S203b, Logitech Trackman Wheel
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak abych to upřesnil s těma ufonama - občas se stane, že přiletí UFO ne nepodobné těm ze hry X-Com - UFO: Enemy Unknown (což byla mimochodem hyper-extrémně výborná pařba, škoda, že ty další se už tak nepovedly), mírumilovně si sedne někam poblíž, případně na tvojí trať/silnici a sedí tam. Za chvíli přiletí stíhačka velice nápadně podobná té základní výsadkové stíhačce z UFO:EU (už jsem zapomněl, jak se jmenovala, tuším Záškodník), ta na nebohé ufouny hodí bombu a vymaže tím čtverec asi 8x8 polí.
TT rulez...
TT rulez...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
nebyl to INTERCEPTOR??? jo UFO to byla parba to jsem dohral aspon 3x....TomV píše:Tak abych to upřesnil s těma ufonama - občas se stane, že přiletí UFO ne nepodobné těm ze hry X-Com - UFO: Enemy Unknown (což byla mimochodem hyper-extrémně výborná pařba, škoda, že ty další se už tak nepovedly), mírumilovně si sedne někam poblíž, případně na tvojí trať/silnici a sedí tam. Za chvíli přiletí stíhačka velice nápadně podobná té základní výsadkové stíhačce z UFO:EU (už jsem zapomněl, jak se jmenovala, tuším Záškodník), ta na nebohé ufouny hodí bombu a vymaže tím čtverec asi 8x8 polí.
TT rulez...
And ye shall know the truth and the truth shall make you free
- Dony
- Středně pokročilý

- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele: