Kerio

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
Petrlík Luděk
Nováček
Nováček

Kerio

Příspěvek od Petrlík Luděk »

Nazdárek
Chic se zeptat zda program KERIO může snížit rychlost internetu. Já když ho nainstaluju tak se výrazně sníží rychlost. Nebo něco mám špatně nastaveno? Díky.
A ještě se chci zeptat jakej je dobrej ANTIDEALER?
Dík.
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

kerio personal firewall urcite neznizuje rychlost, musis mat nieco zle nastavene
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

jako antidialer? nepouzivat IE, ale mozillu nebo operu... jestli mas 98, tak na tech se mi kerio moc neosvedcilo... spis ZA... jestli XP, tak je to jedno a brzdit to urcite nesmi :)
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Přesně jak napsal ICE, jestli máš WIN 98, tak na Kerio zapomeň, nebo jdi do XP.
Bathory
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

na Windows 98 jsem s úspěchem provozoval ZoneAlarm, Kerio Personal Firewall mám nainstalovaný na notebooku a zapínám podle potřeby (když zrovna nejsem doma za dovjitým NATem a HW firewallem) a rozhodně žádné zpomalení rychlosti nezpůsobuje - hledej problém jinde
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Kerio funguje naprosto bezchybně. Mohu potvrdit. Jen je třeba zajistit, aby ho user nemohl vypnout. Tak jsem si jej nastavil na notu a když jsem ho jednou zapomněl nahodit, strašně jsem se divil downloadu kolem 0,5-1,2kB/s!! Mohl za to proces lsac.exe - asi nový pokus o červíka či co :-)
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

karf píše:...Mohl za to proces lsac.exe - asi nový pokus o červíka či co :-)
To není pokus, ale poměrně dost kvalitně napsanej wormík - zatím neobsahuje žádnou známou chybu... :roll: více třeba zde http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=14018
..
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“