Nejde mi pretaktovat R9500PRO
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Chroust
- Začátečník

Nejde mi pretaktovat R9500PRO
Mam GK HERCULES 9500PRO 128MB a nejde mi nataktovat.Zkousel jsem ati tray tool,potom i primo HERCULES TWEAKER a nic. Kdyz zvisim frekvenci treba o 2Mhz na jadre,tak se mi proste vrati na puvodni hodnotu (277).Proste nejde aplikovat zmeny ve frekvencich. Jsem teprve zacatecnik,co se tyce OC,tak prosim poradte co s tim. Je mozne ze je karta nejak chranena proti OC.
Sony VAIO VPCS11X9E
- Tomáš Vavřík
- Začátečník

- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Nejspis se opravdu jedna o ochranu proti OC.
Vyresit se to da budto jinym biosem a nebo to jestli si dobre pomatuju tak to umi obejit i alternativni ovladace (DNA,omegy viz FAQ). ZKus trochu hledat, urcite se to tu uz resilo.
Vyresit se to da budto jinym biosem a nebo to jestli si dobre pomatuju tak to umi obejit i alternativni ovladace (DNA,omegy viz FAQ). ZKus trochu hledat, urcite se to tu uz resilo.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- Chroust
- Začátečník

Ok.Diky moc. Ale proc mam teda primo na CD od HECULESE jejich tweaker,kdyz to nefunguje??To mi neni jasny!!Jiri Drak píše:Nejspis se opravdu jedna o ochranu proti OC.
Sony VAIO VPCS11X9E