Abit Rod Hot 100

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
misaak
Nováček
Nováček

Abit Rod Hot 100

Příspěvek od misaak »

Urcite mate nekdo tenhle radic,tak mi poradite..

Je to HP370 typ.. Ale jeden problem..Nedavno se mi dostal do ruky a tak jsem ho zkusil.Disky najde v poradku.Ale pri kopirovani tedy zapisu je vse taktez v poradku ale pokud chci z disku ktery je na nej pripojeny Cist tak to leze max 300kb/s coz je malo.. Nevim cim to muze byt.Mam nastaveny MWDMA zkousel jsem i DMA atd ale bez rozdilu..

diky za radu.
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

OS ? ovladače ? zkus to trochu víc popsat :wink:
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
misaak
Nováček
Nováček

Příspěvek od misaak »

OS Win98SE, ovladac co byl k tomu High Point cipset 370. nejde ani jedna ksanda a ykousel jsem to i v jinym pc.To bude asi rachlej co?
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

toto sa stavalo v jednej firme kde som bol aj s kolegom davat komp a bol tam tiez tento radic a robilo to iste ale aj to ze ked zapisal na disk tak to uz neperecital a zistili sme ze HighPoint ma chybu v biose cize skus to riesit novym biosom :wink:
misaak
Nováček
Nováček

Příspěvek od misaak »

BIOS? Ten jsem taky hledal ale neuspesne..posledni je snad nekdy z roku 2002 a to uz je davno.na jejich strankach jsem nic nenasel a v googlu to nebylo o moc lepsi..spousta odkazu,mam i tusim posledni ovladace z roku 2002 a pochybuju ze by jeste nekdo delal novejsi..
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“