Zdravim panove, jestli vidite muj podpis tak vite, ze mam take EPOX 8RDA3+ a ten problem co mate vy jsem mel taktez, prvni problem byl ze se prehrivali civky u procesoru. (Reseni: poslal jsem desku na reklamaci). Deska se mi vratila a zdalo se ze vse jede v poradku. Nainstaloval jsem system WinXP Corp. SP1 a vypadalo to, ze vse pojede v pohode, ale ejhle, zacal byt problem se zvukem. To podotykam, ze jsem jel na zvukovku z desky. Tak jsem zacal patrat a zjistil jsem ze v tomhle problemu nejsem sam, tak jsem zacal hledat ovladace, protoze jsem nekde zaslechl, ze by to mohlo byt ovladacema. Nasel jsem takovych ovladacu jako nikdy jindy...instaloval jsem dokonce i odinstaloval, ale porad tam ten problem byl, skripani vrneni mam namysli zvuk. karty. Delalo mi to hlavne u her, budu konkretni u OFP, kdyz jsem ji spustil tak to cele zacalo...no prtoste hruzaaa

a zaverem toho vseho byla modra obrazovka
error a znami
RESET Takhle jsem to vydrzel 2 dny .. Nasral jsem se a sel si koupit jinou zvukovou kartu..konkretne SB Live 5.1 rikam si super vse pojede jak ma.... looool a co se nestalo... bylo to to same v blede modrym... Ke vsemu jeste jsem skousel Prime 95 a jak zde nekdo psal hned jak jsem ho spustil
totalni zamrz pomohl zase znamy
RESET Tak jsem se zacal stourat v Biosu, zmena napeti FSB atd atd, az pak jsem tam prisel na polozku ted bohuzel nevim presne jak se jmenuje, ale mam dojem ze
THROTLING CPU...ble ble tam si nastavujete pri kolika % se ma zastavit a ja to mel na 70% tak jsem to vypnul
DISABLE skocil do oken spustil Prime 95 a vse jelo tak jak ma...az na tu zvukovou kartu... To jsem vyresil spusobem, ze jsem smazal XPcka a nainstaloval W2K a ted jedu jak pomasle, zadny problem.... Ale ted jsem se dozvedel ze jsou na svete nove nForce drivery 2.45, ktery by meli opravovat prave tu chybu se zvukem. ALe uz jsem si rekl, ze na to seru, kdyz uz mi to chodi, tak tam nebudeu vracet z5 XPcka..

)) A ta deska je fakt super.......