zkušenosti s Manli produktama. Máte je?

Grafické karty s libovolným GPU ostatních firem (např. Xabre, Kyro, Parhelia).

Moderátoři: morke, Walker1134

Máte alespoň jednu dobrou zkušenost s Manli?

ANO
28
57%
NE
21
43%

Celkem hlasů: 49
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

S manli mám osobní zkušenosti kus od kusu. Kvalita na úrovni pamětí Samsung :)
Nejspolehlivější je zvukovka od Manli Yamaha YMF-724 :up: pěkně čistej zvuk jak má být
3ks TNT2/PRO/M64 ale výsledek byl stejnej, věchny 64b
1ks TNT2Pro 32MB :up:
GF2 MX400 64MB (používal jsem osobně) po 3týdnech mi došla trpělivost a skončilo to kartou viz podpis :)

3ks GF4MX440SE 64MB alias MX420 :down: (na krabici zřetelný nálepka SE; SDR; 64MB) a příšěrně podtaktovaný 3Dmark 2001- 2200bodů :shock: ; 3D mark 03 88bodů :shock:
každá jiný paměti některý dost ve zbýdaćeným stavu na každe kartě jinej čip (pouzdro 420; 440; 440SE) Jednu jsem zkuošel taktovat a super!!! Skoro trojnásobek bodů :-D
Koupený z výprodeje (ani se moc nedivím) a projistotu prodaný za nákup.
Od té doby žádná Manli. Nahrazeno Palitama
Historie prodeje nejlevnějších karet: ST-Lab->SuperGrace (dnes GrandMars)->Manli->Palit
(známej levnýma kartama doplňuje sortiment ve svým obchodě a já si nějakou občas pučím)
Lidi jsou blbý a berou jenom nejlevnější, proto Manli nemá důvod zlepšovat kvalitu výrobků- zbytečně by zvýšily náklady a výslednou cenu.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

No to je síla, tím si mne jedině utvrdil, že tahle značka je totální NoName. Nedržet výrobní kvalitu ani v rámci jednoho modelu považuji za totální suxxx.

K autorovi hlasování: Tohle je typická manipulativní otázka, nevím co myslíš, že tímto hlasováním zjistíš. Asi by bylo lepší, kdyby jsi se zeptal jinak, že. :?
Naposledy upravil(a) J X P dne čtv 15. črc 2004, 19:13, celkem upraveno 1 x.
---
Sattero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sattero »

kamos ma od manli zakladovku a ta se mu ted posrala, pak jeste 2x vga od manli a ted kupuje zase novou! Je to ale debil protoze si chce koupit zase vga od manli ale nastesti sem mu nedavno vymluvil zakladovku od manli a kupil sem s nim MSI a to suprovou! :( :? :evil: :sad:
Zatim cuz
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

je to proste o tom, že jeden kus sa podarí a druhý nie - a ich to netrápi
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Filip
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip »

John_P píše:No to je síla, tím si mne jedině utvrdil, že tahle značka je totální NoName. Nedržet výrobní kvalitu ani v rámci jednoho modelu považuji za totální suxxx.

K autorovi hlasování: Tohle je typická manipulativní otázka, nevím co myslíš, že tímto hlasováním zjistíš. Asi by bylo lepší, kdyby jsi se zeptal jinak, že. :?
napsal jsem tuto otazku, protoze jsem videl, jak vsichni Manli nedoporucujou apod. - tak sem se chtel dozvedet, jestli se jim podari alespon neco, ne? :wink:
"Linus Torvalds can do an infinite loop in five seconds… in his head."
Moje články
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

a predsa podarí... 8-)
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Filip
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip »

John_P píše:No to je síla, tím si mne jedině utvrdil, že tahle značka je totální NoName. Nedržet výrobní kvalitu ani v rámci jednoho modelu považuji za totální suxxx.

http://www.pcmodding.sk/modules.php?nam ... icle&sid=6
- tak se koukni sem ty "NoName" :evil: (pečlivě to přečti) :-D
Moje články
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Filip píše:http://www.pcmodding.sk/modules.php?nam ... icle&sid=6
No a co jako ? Přehřívající se paměti na default, tzn, že OC tomu dá ještě navrch. Nevím proč nedokážeš pochopit, že značku dělá kvalita zpracování, spolehlivost a výkon nejen u jednoho kusu, ale u drtivé většiny. A na to MAnli kašle, takže NoNAme. NEbo podle čeho posuzuješ značkový a neznačkový produkt ?

Pokud je ta MAnli tak super, proč mi běžela ta FX5600 tak špatně? Že by další "smolně" vyrobený kus ? Ale myslím, že tato debata jaksi ztrácí smysl, pokud si potřebuješ utvrdit, že máš kvalitní značku tak prosím, mě je to jedno, si to mysli, jen to nepodsouvej raději moc dál, každý nemusí mít štěstí na "výborný" kus. 8)
---
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

Filip píše:

http://www.pcmodding.sk/modules.php?nam ... icle&sid=6
super, ďalsí čitateľ pcmoddingu :-D

ktej FXke,táto sa podarila
ja to s manli risknem ďalej
Albi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Albi »

Já jsem měl asi tři produkty od Manli. Dve zvukárny a jednu grafiku. No děs a hrůza, ve zvukovkách po chvíli praskalo a ta grafika byla od začátku nějaká čudná... Prostě Manli bych už dneska nehodil ani po psovi...
CPU: AMD Phenom X3 8750 BE (s. AM2+) 2.4GHz@2.8GHz - CoolerMaster Hyper 212; MB: Gigabyte GA-MA790X-UD4 - AMD 790X; RAM: 4x 1024MB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA; VGA: GigaByte HD4870 (GV-R487-1GH-B) 1GB, PCI-E; HDD: 2x Seagate Barracuda ES ST3750640NS - 750GB SATA II; Seagate Barracuda 7200.10 ST3250820AS - 250GB SATA II; Western Digital Caviar RE WD1600YS - 160GB SATA II Mechanika: LG GSA-GH20NS10 DVD-R/+R, DualLayer; Case: Chieftec Smart Series, SH-01B-B-B-400, černá ; Zdroj: Chieftec GPS-400AA-101A 400W; Monitor: Samsung SyncMaster 223BW - LCD 22";
Filip
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip »

J X P píše:
Filip píše:http://www.pcmodding.sk/modules.php?nam ... icle&sid=6
No a co jako ? Přehřívající se paměti na default, tzn, že OC tomu dá ještě navrch. Nevím proč nedokážeš pochopit, že značku dělá kvalita zpracování, spolehlivost a výkon nejen u jednoho kusu, ale u drtivé většiny. A na to MAnli kašle, takže NoNAme. NEbo podle čeho posuzuješ značkový a neznačkový produkt ?

Pokud je ta MAnli tak super, proč mi běžela ta FX5600 tak špatně? Že by další "smolně" vyrobený kus ? Ale myslím, že tato debata jaksi ztrácí smysl, pokud si potřebuješ utvrdit, že máš kvalitní značku tak prosím, mě je to jedno, si to mysli, jen to nepodsouvej raději moc dál, každý nemusí mít štěstí na "výborný" kus. 8)
je teda nějak netvrdím, že mám super a kvalitní značku - co já vim, může mi odejít třeba zítra, ale jen chci říct, na tom neni až zas tak špatně co se týče přetaktování (jenom, mě štve, že všude dává ty svoje blbý Hynix paměti :evil: ) a jak už někdo zde říkal zvukovek nějákého typu. Je to prostě firma plná překvapení. :lol: :baa:
Moje články
Filip
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip »

no, chtěl jsem vědět, co si o této firmě myslí ostatní, no. I když je to celkem jasné. :sad:
Moje články
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Jaktože je hlasování 50-50??? :?
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Filip
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip »

-HNY- píše:Jaktože je hlasování 50-50??? :?
divný - vždy to vycházelo 99% :?
Moje články
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

ot: a co si myslite o inno3d :?:
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Inno je na tom o par percent lepsie.... aspon ich karty nemaju taku roznorodu kvalitu ako Manli.......
Na druhej strane Inno3D casto nedodrzuje referencni dizajn firiem.... ( pouzite suciastny nesplnaju specifikaciu, podtaktovane pamate....... a pod....... ).....
Pomerne casto sa pri Inno3D stava ze je zabalena nefunkcna karta........ ( asi tiez nulove, alebo len nahodne..... testovanie pred balenim..... ) .......
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Ino3D dřív sralo na filtry a obraz stál celkem nak 75Hz za PI**
Teď už s tím údajně problémy nemají, ale lidi jim to zazlívají doteď.
(Já měl pouze jedno Ino3D GF2MX400 a při 85Hz se na to nedalo prostě dívat)
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

ja mam docela ratitku gf2 pro 64mb od inno3d stara asi uz 2.5roku ale obraz jako britva a co chci tak me jede samozrejme starsi,oproti moji puvodni :blee: gf4mx 420 64mb od msi je rozdil a to dost velkej
:-D
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
Oblak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oblak »

takže k Manli.....jak bylo uvedeno v ceníku - pěkná krabice! - asi jako důvod aby se prodala.......jedna mi prošla rukama, GeForce2MX400 32 MB, na pohled pěkná, půjčil jsem ji známému a ten je unešený z krásy obrazu.(je z bazaru za 450.-, bral jsem ji jako neshitovnejsi shit co kdy byl) takty nevim, snad neco napise...

ad Inno 3D...mam GF3 od nich, obraz nic moc, ale alespon se nevlni jako na GF od Inno co mel kamos.....jinak vzpada pekne, slusnz chladic a pasivz na pametech..

Palit=shit....
axle=shit...
ale takových je víc.......

co třeba sparkle?
Jaký je tu bez papamobila klídek....
Albi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Albi »

random píše:Inno je na tom o par percent lepsie.... aspon ich karty nemaju taku roznorodu kvalitu ako Manli.......
Na druhej strane Inno3D casto nedodrzuje referencni dizajn firiem.... ( pouzite suciastny nesplnaju specifikaciu, podtaktovane pamate....... a pod....... ).....
Pomerne casto sa pri Inno3D stava ze je zabalena nefunkcna karta........ ( asi tiez nulove, alebo len nahodne..... testovanie pred balenim..... ) .......
Rozhodne je Inno3D lepsi nez Manli, mel jsem od obou vyrbcu dva kousky grafik a Manli se s Inno3D neda srovonavat... A nebyt toho ze jsem dostal levnou nabidku Prolinku, sel bych do Inna znovu.

ze nepouzivaji referncni dizajn je pravda, ale nedodruzuji ho i vetsi vyrobci jako napriklad MSI ci ASUS, nejlepsi prikladem muzou byt posledni karty nVidie a ATi
CPU: AMD Phenom X3 8750 BE (s. AM2+) 2.4GHz@2.8GHz - CoolerMaster Hyper 212; MB: Gigabyte GA-MA790X-UD4 - AMD 790X; RAM: 4x 1024MB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA; VGA: GigaByte HD4870 (GV-R487-1GH-B) 1GB, PCI-E; HDD: 2x Seagate Barracuda ES ST3750640NS - 750GB SATA II; Seagate Barracuda 7200.10 ST3250820AS - 250GB SATA II; Western Digital Caviar RE WD1600YS - 160GB SATA II Mechanika: LG GSA-GH20NS10 DVD-R/+R, DualLayer; Case: Chieftec Smart Series, SH-01B-B-B-400, černá ; Zdroj: Chieftec GPS-400AA-101A 400W; Monitor: Samsung SyncMaster 223BW - LCD 22";
Odpovědět

Zpět na „Ostatní grafické karty“