Quake 1 - remake
Moderátor: Baneshee
- Špidla
- Začátečník

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jen mě štve, že je to tak tmavý. Nešlo by to nějak zesvětlit ? Posuvník "brightness" ve hře je v Tenebrae jaksi mimo mísu... Jediné, co mně zatím napadlo, je zvednout celkovou gammu obrazu v ovladačích grafiky... Ale že by se mi to chtělo dělat pokaždé... 
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Špidla
- Začátečník

Zkus si pohrát Radius scale v záložce Graphics. Když nastavíš 0 tak je to světlejší, ale ještě o fous pomalejšíTomV píše:Jen mě štve, že je to tak tmavý. Nešlo by to nějak zesvětlit ? Posuvník "brightness" ve hře je v Tenebrae jaksi mimo mísu... Jediné, co mně zatím napadlo, je zvednout celkovou gammu obrazu v ovladačích grafiky... Ale že by se mi to chtělo dělat pokaždé...
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Špidla
- Začátečník

- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- mhl
- Středně pokročilý

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Nemáte nekdo nejakej postup (pokud možno jednoduchej a srozumitejnej - pri patku nemam sílu moc premejšlet
) jak to rozbehnout ??
jediny co mam je originalka Quaka
a stahnutej ten balast okolo 
jediny co mam je originalka Quaka
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- mhl
- Středně pokročilý

-
ja sem zatim jenom tam hodil ty textury... normalne v quake vytvoris slosku textures a hodis je tam...pak sem instalnul TenebraeInstall.exe do quake...a pak to spoustis pomoci Tenebrae_launch.exeSentenced píše:Nemáte nekdo nejakej postup (pokud možno jednoduchej a srozumitejnej - pri patku nemam sílu moc premejšlet) jak to rozbehnout ??
jediny co mam je originalka Quakaa stahnutej ten balast okolo
- Špidla
- Začátečník

- mhl
- Středně pokročilý

-
sak sem nerikal ze se mne to nezmenilo...mne to jede i kdyz to je v quake/texturesŠpidla píše:Pokud se to nezměnilo tak nové textury musejí být v adresáři Quake/tenebrae/overridem.h.l píše:ja sem zatim jenom tam hodil ty textury... normalne v quake vytvoris slosku textures a hodis je tam...pak sem instalnul TenebraeInstall.exe do quake...a pak to spoustis pomoci Tenebrae_launch.exe
- Špidla
- Začátečník

Myšleno jinakm.h.l píše:sak sem nerikal ze se mne to nezmenilo...mne to jede i kdyz to je v quake/texturesŠpidla píše: Pokud se to nezměnilo tak nové textury musejí být v adresáři Quake/tenebrae/override
Textury musí být pokud vím v adresáři Quake/tenebrae/override
Pokud je máš v quake/textures tak ti to jede pravděpodobně s těma starejma
- mhl
- Středně pokročilý

-
Špidla píše: Textury musí být pokud vím v adresáři Quake/tenebrae/override
Pokud je máš v quake/textures tak ti to jede pravděpodobně s těma starejma
How do I install the whole stuff?
Every modern Quake client (note: the original Quake clients CANNOT load these, or any new textures!) has a different directory you must place the textures in. You are probably better off reading the faq/readme of whatever single player/multiplayer client you decide to use ( links ). Here are some tips: software clients do not use 24-bit textures. For the majority of you using Fuhquake, here is how you install:
You have an option. If you want to use these faithful textures on ALL maps, you put them in fuhquake\textures. There is a downside and an upside to that. The downside is that if you are using a texture-pack from someone else (someone who retextured all the textures for a certain map with a different theme), the maps' textures will be messed up. The upside is that you will have one list of "master" textures.
Or, if you want, you can place all the textures into fuquake\textures\exmy (exmy, not e1m1, e1m2..etc). This will make fuhquake load the textures only on maps that are e#m#. If you want to use them in any other map, you have to phyisically copy the textures into the map directory (like if you want to use texture.png in dm2, you'll have to copy/paste texture.png into fuhquake\textures\dm2).
Most people do the second option, except with #lava,#teleport, and doors. It's up to you... If you do that teleport/lava/doors (and whatever else you put in fuhquake\textures) will be used on ALL maps.
Fuhquake loads textures in this fashion: fuhquake\textures\map_dir then fuhquake\textures. I think that's enough explaining![]()
- Špidla
- Začátečník

Tento text jsem taky kdysi četl a tuším že je ze stránek s novýmy texturami. Tedy ne ze stránek Tenebrae.m.h.l píše:How do I install the whole stuff?
Every modern Quake client (note: the original Quake clients CANNOT load these, or any new textures!) has a different directory you must place the textures in. You are probably better off reading the faq/readme of whatever single player/multiplayer client you decide to use ( links ). Here are some tips: software clients do not use 24-bit textures. For the majority of you using Fuhquake, here is how you install:
You have an option. If you want to use these faithful textures on ALL maps, you put them in fuhquake\textures. There is a downside and an upside to that. The downside is that if you are using a texture-pack from someone else (someone who retextured all the textures for a certain map with a different theme), the maps' textures will be messed up. The upside is that you will have one list of "master" textures.
Or, if you want, you can place all the textures into fuquake\textures\exmy (exmy, not e1m1, e1m2..etc). This will make fuhquake load the textures only on maps that are e#m#. If you want to use them in any other map, you have to phyisically copy the textures into the map directory (like if you want to use texture.png in dm2, you'll have to copy/paste texture.png into fuhquake\textures\dm2).
Most people do the second option, except with #lava,#teleport, and doors. It's up to you... If you do that teleport/lava/doors (and whatever else you put in fuhquake\textures) will be used on ALL maps.
Fuhquake loads textures in this fashion: fuhquake\textures\map_dir then fuhquake\textures. I think that's enough explaining![]()
Zkusil si textury z toho tvého adresáře smazat a zkusit pak tenebrae spustit ?
- Špidla
- Začátečník

- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Špidla
- Začátečník

- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: