Ballance

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Ballance

Příspěvek od Jiri Drak »

http://www.ballance.org

Uplne jednoducha kravina za 20EUR, ale chytne to vic nez Doom3 :)
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Ballance

Příspěvek od Sentenced »

Jiri Drak píše:http://www.ballance.org

-odkaz (občas) nefachá :)
-ty uz máš Doom 3 ??? :lol:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Ballance

Příspěvek od shadow »

Sentenced píše:
Jiri Drak píše:http://www.ballance.org

-odkaz (občas) nefachá :)
-ty uz máš Doom 3 ??? :lol:
Zrejme se domniva, jako ja u W3/Spellforce . Bez urazky :lol: :-D

Jinak Seal of Excellence na Avaultu. To uz je co rict...takovy hry se dneska nevidi..to se ceni.
show must go on..
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

na ty srtance je dokonce demo...ale jenom jeden level :( ...jinak to docela ujde :roll:
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

tak uz mam konecne plnou...to demo je oproti plny uplne vo nicem...ty dalsi levely sou daleko zabavnejsi...zatim 4.kolo(celkem jich to ma 12).... :)
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

Demo jsem nestahoval, ale podle obrázků se mi zdá že je to stejný jako Hamsterball, kterej je určitě lepší, už jen z toho důvodu, že je v demu víc levelů (prý se dá upravit registr, aby byli přístupné všechny levely)

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... amsterball
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

X-diablo píše:Demo jsem nestahoval, ale podle obrázků se mi zdá že je to stejný jako Hamsterball, kterej je určitě lepší, už jen z toho důvodu, že je v demu víc levelů (prý se dá upravit registr, aby byli přístupné všechny levely)

sem to zkosel a neni to tak dobry...je to divny, moc lehky,blbe to vypada...
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

m.h.l píše:sem to zkosel a neni to tak dobry...je to divny, moc lehky,blbe to vypada...
Tak já si to teda stáhnu abych nebyl za váma zaostalej. :wink:
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
Carlos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

X-diablo píše:Demo jsem nestahoval, ale podle obrázků se mi zdá že je to stejný jako Hamsterball, kterej je určitě lepší, už jen z toho důvodu, že je v demu víc levelů (prý se dá upravit registr, aby byli přístupné všechny levely)

Hmmm tak zahrál sem i Hamsterball a Ballance se mi zdá lepší.
MB:Abit nf7-s nForce2 r.2Cpu:AMD Athlon XP 2800+ BartonRAM:A-Data DDR 2x512MB 400MhzGPU:MSI Radeon 9800Pro 128-bit 128MB DDRHDD: Seagate Barracuda 7200 ot/min

Obnovuji a zachraňuji data s pomocí služby DataFlex.cz!
http://dataflex.cz
pOOLa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pOOLa »

Carlos píše:Hmmm tak zahrál sem i Hamsterball a Ballance se mi zdá lepší.
Tak Hamsterball je pekna kravina... jsem ji kvuli Vam stahoval a ono tohle... Ballance je daleko lepsi, hlavne to ma trosku uroven ;-)
Atlhon XP 2500@3200 (Barton 200*11), Epox 8RDA3+ rev 2.1,Corsair 2x256MB+1x512 RAM 128-bit (400MHz CL2 3 3 6), Radeon 9500 128MB 256bit @ Radeon 9700 (394/292), Fortron 350W 60PN(PF), Hitachi 7K250 160GB, LG GSA-4120B, 17" SONY Trinitron, MS IE 4.0A, Tablet...
Moje clanky na PCT
Carlos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

pOOLa píše:
Carlos píše:Hmmm tak zahrál sem i Hamsterball a Ballance se mi zdá lepší.
Tak Hamsterball je pekna kravina... jsem ji kvuli Vam stahoval a ono tohle... Ballance je daleko lepsi, hlavne to ma trosku uroven ;-)
Hlavně to vypadá jak pro pětiletý fracky. :wink:
MB:Abit nf7-s nForce2 r.2Cpu:AMD Athlon XP 2800+ BartonRAM:A-Data DDR 2x512MB 400MhzGPU:MSI Radeon 9800Pro 128-bit 128MB DDRHDD: Seagate Barracuda 7200 ot/min

Obnovuji a zachraňuji data s pomocí služby DataFlex.cz!
http://dataflex.cz
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

jo ballance je super...sem tet v 10.levelu ...sem se zasek... houpacka suxxx :x
Obrázek
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

lidi pomoc ja se zasek ve 4lvl v miste kde jsou takove "vlny" (˜˜˜˜˜˜˜) a na konci jsou tri transformatory na sutr, jakmile se ale zmenim v sutr tak nemuzu dal, poradi nekdo v cem je chytak? :roll:
0118 999 881 999 119 7253
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

cool.user píše:lidi pomoc ja se zasek ve 4lvl v miste kde jsou takove "vlny" (˜˜˜˜˜˜˜) a na konci jsou tri transformatory na sutr, jakmile se ale zmenim v sutr tak nemuzu dal, poradi nekdo v cem je chytak? :roll:
Musis se tam dovalit jako sutr uz predtim.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Jiri Drak píše:
cool.user píše:lidi pomoc ja se zasek ve 4lvl v miste kde jsou takove "vlny" (˜˜˜˜˜˜˜) a na konci jsou tri transformatory na sutr, jakmile se ale zmenim v sutr tak nemuzu dal, poradi nekdo v cem je chytak? :roll:
Musis se tam dovalit jako sutr uz predtim.
ja jsem lama, dik
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

heh lidi tomu neuverite ja uz se 10h se*u s 12 misi :x
nevite nekdo jak udelat cast cca tusim 3-4 checkpoint tesne za usekem kdy vlezete na 3 vytahy a poschazujete ty steny tak se dostanete na takovou plosinu kde jsou na sobe naskladane 5 beden volne misto (policko) a pak transformator na papir, vedle je dalsi plosina s najdezdem pryc a na jedno Ucko ktere se vraci z5 a na dva najezdy na tu prvni plosinu kde jsou ty bedny, no vtip je v tom ze nevim jak shodit ty bedny, s drevenou kouli se mi to nedari a s kamenou nepreskocim ten transformator na papir
pOOLa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pOOLa »

cool.user píše:heh lidi tomu neuverite ja uz se 10h se*u s 12 misi :x
nevite nekdo jak udelat cast cca tusim 3-4 checkpoint tesne za usekem kdy vlezete na 3 vytahy a poschazujete ty steny tak se dostanete na takovou plosinu kde jsou na sobe naskladane 5 beden volne misto (policko) a pak transformator na papir, vedle je dalsi plosina s najdezdem pryc a na jedno Ucko ktere se vraci z5 a na dva najezdy na tu prvni plosinu kde jsou ty bedny, no vtip je v tom ze nevim jak shodit ty bedny, s drevenou kouli se mi to nedari a s kamenou nepreskocim ten transformator na papir
Tak tohle me trapilo taky dost dlouho... ale nakonec jsem zvitezil :-))
Kdyz prejedes od tech beden pairovou kulickou pres vetraky na druhou stranu, tak tam se muzes transofmovat do drevene a kamene.. kdyz das tu kamenou tak se pokus najet na tu jednu tyc co je smerem od tech beden (ta bez tech voditek) pokud se ti to podari tak uz nemas problem a na konci (v ty otocce) se ustalis a muzes jet smele na bedny ;-)
Atlhon XP 2500@3200 (Barton 200*11), Epox 8RDA3+ rev 2.1,Corsair 2x256MB+1x512 RAM 128-bit (400MHz CL2 3 3 6), Radeon 9500 128MB 256bit @ Radeon 9700 (394/292), Fortron 350W 60PN(PF), Hitachi 7K250 160GB, LG GSA-4120B, 17" SONY Trinitron, MS IE 4.0A, Tablet...
Moje clanky na PCT
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

Rád bych to tady oživil, protože ta hra fakt stojí za to, ráno jsem ji znovu začal hrát, parádní zábava aspoň na dva dny občasnýho hraní :D doporučuji
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“