Sloučení disku v Dosu

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Ruda
Začátečník
Začátečník

Sloučení disku v Dosu

Příspěvek od Ruda »

Mám disk rozdělený na na dva a podtřebuju to sloučit ale muí to být nutně v dosu.
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

diskety partition magicu...
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

nebo fdisk
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

Jiri Drak píše:nebo fdisk
nj ale bez dat...resp.nejdřív se odstraněj ty oddíly a pak se vytvoří jeden nový :(
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
HollyG
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HollyG »

Muzu vrele doporucit Hiren's boot disk, je to bootovaci cedo a je tam snad vsechno, vcetne Partition magicu 8 a dalsich cca 6 diskovych nastroju, Volcov commander s podporou dlouhych nazvu a NTFS a vubec, tady je odkaz na info...
http://www.thanki.tk/
nejak ted nefunguje, doufam ze zas zacne :/
Základní deska: DFI LP UT NF4Ultra-D nForce4 Ultra Procesor: AMD Opteron 144 1800MHz@1080*2400 0,95V*1,4V Paměti: DUALCHANNEL 2xA-DATA 512 MB Grafická karta: Sapphire Ati Radeon X800 HDD: PATA Hitachi 160GB 8MB 7200RPM, SATA Hitachi 250GB 8MB 7200RPM Mechaniky: DVD+RW DL Pioneer DVR-108 Klávesnice: KB-21e Krysa: Logitech MX510 Monitor: LCD 19" HP1955 3Dmark2001:: 25 230 3Dmark2003: 10 798 3Dmark2005: 4945 Inet by GTS/Telenor - Office 2M, 220KB down, 32KB up, NIX 10ms, NoFUP
Ruda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ruda »

HollyG píše:Muzu vrele doporucit Hiren's boot disk, je to bootovaci cedo a je tam snad vsechno, vcetne Partition magicu 8 a dalsich cca 6 diskovych nastroju, Volcov commander s podporou dlouhych nazvu a NTFS a vubec, tady je odkaz na info...
http://www.thanki.tk/
nejak ted nefunguje, doufam ze zas zacne :/

Tam je hovno
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

teď ten link funguje a Ty se koukej vyjadřovat jako člověk a ne jako dobytek
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Teď jsem tam sice nekoukal, ale image CD bývá zpravidla někde jinde. Googli 8) :roll:
aapetr
Nováček
Nováček

Příspěvek od aapetr »

Borg
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg »

Tohle bootovací CD je dobrý, akorát že ne všechny aplikace jsou tam free a legálně :wink: . Ale co si budem povídat, taky ho občas využiju :oops: .
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
xil-
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xil- »

Jiri Drak píše:nebo fdisk
Já bych použil jedině FDISK a ne nějaký jiný pr. který se všude propagujou. Možná sem starómódní ale je to ta nejlepší věc když má člověk v prčicích HDD a ještě když na tom HDD má systém :-) VĚŘTE MI
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

xil- píše:Já bych použil jedině FDISK a ne nějaký jiný pr. který se všude propagujou. Možná sem starómódní ale je to ta nejlepší věc když má člověk v prčicích HDD a ještě když na tom HDD má systém :-) VĚŘTE MI
:? :? :? Co ten systém?
xil-
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xil- »

Shit píše:
xil- píše:Já bych použil jedině FDISK a ne nějaký jiný pr. který se všude propagujou. Možná sem starómódní ale je to ta nejlepší věc když má člověk v prčicích HDD a ještě když na tom HDD má systém :-) VĚŘTE MI
:? :? :? Co ten systém?
No jestli myslíš kde vezmu po spadnutí nebo uplném vymazání systému FDISK tak je na CD WINDOWS 98 nebo si ho přece můžu dát na disketu
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

xil- píše:
Shit píše: :? :? :? Co ten systém?
No jestli myslíš kde vezmu po spadnutí nebo uplném vymazání systému FDISK tak je na CD WINDOWS 98 nebo si ho přece můžu dát na disketu
:lol: :lol: :lol: Přečti si thread od začátku ;-)
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“