Co je nejlepší, nejúčinější a co vydrží?
Dík
Moderátor: morke

Samo že by to musel předvrtatJafido píše:plexi se lepi specialnim lepidlem na Plexi. Jako alternativa se da pouzit napr sekundove lepidlo (vhodne na plochy malych rozmeru) nebo nechas rozpustis v napr v toluenu piliny z plexi.
Sroubovat plexi rozhodne nedoporucuji, jelikoz plexije docela hrehke. Prechody mezi kovy a plexi se mi nejvice osvedcilo resit pres tesneni kvuli teplotni roztaznosti.
jinak docela by me zajimal tvuj navrh expanzky, jestli je podobny klasicke pivovarske (pravdepodobne nejucinejsi) nebo jsi vymyslel neco noveho.

Paneboze clevce zkousel jsi nekdy zasroubovat samorezku do plexi, to se ti snad nikdy nemuze povest, jasne ze to musis predvrtat, ale to nemeni nic na tom ze plexi se velice rado lame.Jack O'Neal píše:Samo že by to musel předvrtat

No zkoušel jinak bych to neradil-ale nešrouboval jsem tam vrut nebo jak říkáš samořezku ale normální šroubekJafido píše:Paneboze clevce zkousel jsi nekdy zasroubovat samorezku do plexi, to se ti snad nikdy nemuze povest, jasne ze to musis predvrtat, ale to nemeni nic na tom ze plexi se velice rado lame.Jack O'Neal píše:Samo že by to musel předvrtat

No zatím z ní moc není...ještě musím udělat (spíš známej instalatér) mi tam dá nátrubky na hadičky a nahoru odvzdušňovací ventil a pak to musím slepit, pak bych sem klidně mohl dát foto, mohlo by to snad být tak do týdne...tak potom ok?Jafido píše:jinak docela by me zajimal tvuj navrh expanzky, jestli je podobny klasicke pivovarske (pravdepodobne nejucinejsi) nebo jsi vymyslel neco noveho.

Fotky rozhodne postniStoobi píše:No zatím z ní moc není...ještě musím udělat (spíš známej instalatér) mi tam dá nátrubky na hadičky a nahoru odvzdušňovací ventil a pak to musím slepit, pak bych sem klidně mohl dát foto, mohlo by to snad být tak do týdne...tak potom ok?
PS: A kde se dá sehnat to lepidlo na plexi a kolik tak stojí? Dík