DC++ v0.401 a user offline

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

DC++ v0.401 a user offline

Příspěvek od hippygamer »

DC mám nainstalován teprve chvíli (verze v0.401)... co mám dělat pokud mám nastaveno v download queue stahování a DC hlásí user offline.. vím, že jsem dával stahovat věci od lidí kteří mají pevnou linku jako já... tudíž si myslím, že chybou je, že jsem od hubu odpojen... ovšem nevím jak se napojit zpátky... nenašel jsem to... :o((

Poradíte ??

btw. stahování běží pouze pokud DC spuštěno??
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,
Andreas
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andreas »

DC hlásí user offline
Kdyz je user offline, tak to znamena, ze neni pripojen .. takze od nej nemuzes stahovat ..
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

a v takovem pripade zacnes hledat altrernativni zdroj :)
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ICE píše:a v takovem pripade zacnes hledat altrernativni zdroj :)
Diky kluci. V patek jsem stravil na DC cely odpoledne a lidi me tam dost poucili... diky za pomoc a prosim smazat.. diky ICE 8)
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Stahni si jako klienta StrongDC++ ..ted ve verzi RC6 je uz hodne vychytanej.. zaskrtni si tam emulaci DC++, aby jsi nemel problem s kompatibilitou a pristupem na nektery huby a enjoy :-)).

http://snail.pc.cz/StrongDC/
show must go on..
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

shadow píše:Stahni si jako klienta StrongDC++ ..ted ve verzi RC6 je uz hodne vychytanej.. zaskrtni si tam emulaci DC++, aby jsi nemel problem s kompatibilitou a pristupem na nektery huby a enjoy :-)).

http://snail.pc.cz/StrongDC/
ja jsem začal použivat CZDC.... včem je strongDC lepsi? (kromě segmentovaného stahování)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Ja ani nevim, abych se priznal. Ja od zacatku pouzivam StrongDC++ a tak jsem mu verny (a tak mu delam reklamu :) ) kdyztak se jukni na ty jejich stranky, je tam o tom i cely diskuzni forum..
show must go on..
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

strong DC umi treba sekvencni stahovani...

ovsem ja taky zakysnul na CZDC++ :)
Effa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Effa »

jak se dostanu do složek sdílenech uživaletelma hubu, nebo jak se dá vůbec vyhledávat v tom strongdc++, mám tam vše nastavený, ale když pokikám na konkrétního uživatele, na konkrétnim hubu tak s nic nestane, akorát se zobrazí dole conecting a dost, a když dám hledání, napíšu co chci hledat, tak to hledá a zase nic, co stim? díky
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcherson »

ICE píše:strong DC umi treba sekvencni stahovani...

ovsem ja taky zakysnul na CZDC++ :)
Taky mam CZetko ale jestli funguje to segmentovane stahovani,tak to asi vyzkousim :roll:

No jinak pro Effa:Klikni na uzivatele, stahni si file list (get file list) a po napojeni a stazeni si vyber co chces stahnout.Nemusi to jit hned,zalezi na tom,jestli ma ten konkretni uzivatel volnej slot.Jinak se zaradis do fronty a cekas,nez se uvolni misto..
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

no, dostali jste se k jádru... segmentové stahování je velkým zdrojem diskuzí ... :wink:
a proč? prostě někteří tvrdí, že jim ničí stahované soubory a tím vlastně nefunguje... jiným zase funguje, takže chce to vyzkoušet :wink:
jinak StrgDC vládne ... už jen pro to že PePKa nemám rád... :wink:
Francie ... sladká Francie
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcherson »

No ja to zkusil ale segmentovany to bylo asi tak jako celej chleba.Taham od 1 uzivatele i kdyz je jich tam treba 30
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“