21" IBM P260 - ULTRA FLAT TRINITRON

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
burosh
Nováček
Nováček

21" IBM P260 - ULTRA FLAT TRINITRON

Příspěvek od burosh »

Mám možnost koupit repasovaný 21" IBM P260 - ULTRA FLAT TRINITRON za necelých 10K a chtěl bych vědět jaké jsou s tímhle monitorem zkušenosti. Díky
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Uz se to tady probiralo, tyto repasy. Urcite bych do toho nesel. Proste jsou to mony, ktery byly tak aspon 3 roky pouzivany.. a uz muzou byt docela vysviceny a mit celou radu dalsich neduhu. Navic 10K neni vubec malo. Za ten risk to urcite nestoji.. Kdyztak to urcite nekupuj na dobirku, jinak by se ti taky mohlo stat, ze by ti samozrejme poslali nejaky ten horsi kousek, aby se jich zbavili. Pak nevim, na co by jsi ho rad pouzival, ale 21" CRT uz je sakra velka plocha, pokud nedelas v nejakym CADu apod., tak az moc. 19" je rozumny maximum. Uz i na nem se clovek musi obcas panoramaticky rozhlizet :) Ja byt tebou, tak si malinko priplatim, a urcite koupim 17" LCD. Udelas tak aspon dobry skutek pro sve oci. Navic, kdo vi jak je treba tento Dell starej. Treba to nema ani TCO 99 normu atd... Ne, ne a ne. CRT uz ne. A repas, to uz vubec ne. Na monitoru se nevyplati setrit. Preci jen je to nejdulezitejsi soucast PC sestavy.
show must go on..
tomesik

Příspěvek od tomesik »

ufff 10kK je dost, ja jsem svuj dell kupoval za 6 pred vic jak 1/2 rokem!

Edit - nemam tu podpis jako na OC :)

dell 21" Ultra flet trinitron z January 2001
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Ja mam uz skoro 2 roky koupeny repasovany dell 21" a spokojenost. Kamarad ma to IBM a je take spokojeny. Je ale !naprosto nutne! vyzkouset pred zakoupenim. Ja byl spokojeny az se 4 kouskem (2 mely uplne jetou geometrii, jeden i pres nastavovani a odmagnetovani "nafialovely" jeden roh. Kamarad na tom byl podobne s vyberem sveho IBM.

A zadne rozhlizeni na 21" nehrozi, sedel jsem uz i pred 23" a take nic. Nevim co s tim vsichni maji :?:

Zalezi take co na tom delas, na hry je asi lepsi 19" pac nemusis mit tak vysoke rozliseni ale na programovani je kazdy ctverecny centimetr plochy k nezaplaceni.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

10k je moc, jinak pokud bude po vyzkoušení ok a sleví Ti tak na 7-8, tak by to mohlo začít mít smysl.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
burosh
Nováček
Nováček

každá rada dobrá

Příspěvek od burosh »

Že ten monitor zkouknu než ho zaplatím je jasný. Jde o to, že ho musím prve obědnat a až přijde na prodejnu tak si ho můžu teprve omrknout, sanozřejmě když nebude košer tak si ho nevemu. Specifikace má celkem dobrý a stáří by nemělo být více jak tři roky myslím. Cena je trochu vyžší, zkusím něco usmlouvat. Docela by se šiklo, kdyby někdo kdo má zkušenosti s tímto monitorem napsal v čem je dobrej či na co si dát bacha, ať vyrazím do kšeftu trochu informačně vybavenej,. Jinak díky. :oops:
wink
Nováček
Nováček

Příspěvek od wink »

najlepsie by bolo keby si si to mohol vyskusat so svojim pc (ako sa s nim znasa grafika pri akomkolvek rozliseni) a testnut ho nokia testom ...
imho ta cena trochu prehnana .. ja ho mam tiez z tej istej varky ako tomesik, no zda sa ze sa uz akosi rozpredali a cena sa upravuje podla dopytu:c(
inak nemam s niím zatial najmensi problem ... 3x som si radsej zaklepal:c) pac 3 roky zaruka u noveho je predsalen nieco za co sa plati ...
Pepanek1
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pepanek1 »

Nekupuj to kvuli ceně. 21 se dá sehnat i za 6 tisíc. Jinak já jsem si před časem koupil repas EIZO F77S, mám ho přes rok a půl a pořád jede skvěle. Kdybych musel kupovat znovu, půjdu tam zase (firma Aramex Ostrava - nejsem zaměstnanec). Super přístup, důkladný test, půl roku záruka. Hry skoro nehraji, ale na digitální video, 2D i 3D grafiku či programování je to super a vleze se mi tam všechno. Jedu na 1600x1200 při 85 Hz,což je v pohodě.
Athlon64 3200+, MSI KT8 NEO, 512 MB DDR 400 (musím zvýšit), HDD 120GB Seagate SATA, VGA ATI AIW 7500, CD-RW Plextor, DVD-RW LG 4040B
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“