Velmi nizky vykon MSI FX5500
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- lMarky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
pokud to kupujes jako by na inzerat tak bych te mohl upozornit ze kamos takhle obdrzel misto gf3ti krabici se svacinkouRaZZoR píše:Sehnal sem na pc bazaru prolink geforce 4 ti 4200 128ddr agp8x vivo.
Pristi tyden bych ji mel obdrzet.Snad.
Pokud je to ale firma tak mas kapku vyssi sance ze obdrzis aj kartu
0118 999 881 999 119 7253
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- PhaNtom_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak to sem fakt zvědav jak tenhle thread dopadne. Ta G4TI ti fakt super poslouží já ji měl taky na XP 1800+ a pohoda
pohodička.
!!!
procesor: Core i3-3220 deska: Msi B75MA-P45 paměť: 8 GB A-DATA XPG DDR3 1600 grafika: Radeon HD7770 1GB DDR5 hardisk: Seagate 250 GB + Samsung Sp.F3 1000 GB zvukovka: On Board Ps: Zalman ZM450-GS monitor: LCD 22" Hyundai *** NB : HP 655 \ Asus K55VD
- sket
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
čti pořádně stranu 7, odpověd je v téhle citaci:lmarky píše:btw - jak tu někdo něco říkal o R9600Pro.. je o malinko míň výkonnější než FX5700, ale za nižší cenu než FX5700 se sehnat NEDÁ.. a že R9600 je lepší je blbost (něco v tom smyslu jsem myslím četl)
Pídil jsem se trochu dál a zjistil jsem od cool.usera, že to jsou Sapphiry a jediná vada je, že je to výprodej s 3měsíční zárukou.cool.user píše:http://www.kykyryda.cz/cenik%20all.htm tady ho maj cituju "Radeon 9600 Pro 128MB, TV-out, DVI-I 3 120 Kč " ceny vcetne dph , takze se urcite da sehnat za ty 3k
2"RaZZoR": Ještě řekni (napiš) na kolik tě GF4ti vyšla
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- Mican
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zaráží mě jedna věc - proč mají tvoji rodiče takový vliv na tvůj počítač? Já když si koupím novou grafárnu, tak to mámě ani neříkám. Vidět to není, stejně by nevěděla o co jde a měla by ještě připomínky že utrácím za kraviny.
Nákup nového počítače už se tak snadno utajit nedá (jiný kejs), ale i to se nějak okecat dá. Stačí říct že sis koupil ve výprodeji jinou krabici na počítač a na otázku "proč, když vypadá skoro stejně jako ta původní a ještě to navíc nebyla taková velká kráva" odpovíš, že tyhle moderní krabice žerou mnohem míň proudu. Rodič je spokojenej že myslíš ekonomicky a spokojeně odejde.
Závěr: Kup si libovolnou grafárnu podle tvý potřeby, namontuj si jí do kompu a nikomu z rodiny to neříkej.
Nákup nového počítače už se tak snadno utajit nedá (jiný kejs), ale i to se nějak okecat dá. Stačí říct že sis koupil ve výprodeji jinou krabici na počítač a na otázku "proč, když vypadá skoro stejně jako ta původní a ještě to navíc nebyla taková velká kráva" odpovíš, že tyhle moderní krabice žerou mnohem míň proudu. Rodič je spokojenej že myslíš ekonomicky a spokojeně odejde.
Závěr: Kup si libovolnou grafárnu podle tvý potřeby, namontuj si jí do kompu a nikomu z rodiny to neříkej.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
moje rec... mou mati akorat stve kdyz ji rikam ze si du koupit neco novyho do PC a obleceni si nekoupimMican píše:Zaráží mě jedna věc - proč mají tvoji rodiče takový vliv na tvůj počítač? Já když si koupím novou grafárnu, tak to mámě ani neříkám. Vidět to není, stejně by nevěděla o co jde a měla by ještě připomínky že utrácím za kraviny.
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
nejjednodussi je delat si svy a jim nerikat vubec nic, pokud te proste neposlouchaj... oni budou happy, ta budes happy... a bude to happy... uz mas tu 4200?RaZZoR píše:Ja se odvolaval , dovolaval , vsechno marnycool.user píše: sorry ale to porusuje zakladni lidska prava , odvolavej se na zenevskeou konvenci
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: