Kupil som si ATI 9600 SE od Sapphire a ked hram napr.: Counter-Strike 1.5, v mode D3D mi to ide iba 56 Hz a v OpenGL to ide iba 60Hz. Ked som mal GeForce 2 MX 400, tak mi to slapalo na 100Hz.
Existuje na to nejaka utilita??? THNX
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

A co takhle to nastavit v CATALYSTECH? A neinstalovat nejaky zbytecny programky navic.hojko píše:Mam taky problem:
Kupil som si ATI 9600 SE od Sapphire a ked hram napr.: Counter-Strike 1.5, v mode D3D mi to ide iba 56 Hz a v OpenGL to ide iba 60Hz. Ked som mal GeForce 2 MX 400, tak mi to slapalo na 100Hz.

catalysty pouzivam, ale powerstrip se mi osvedcil ze vseho nejvic... aspon tu 64 bit grafiku muzes trosku potaktit at ma aspon naky vykon...Radik píše:A co takhle to nastavit v CATALYSTECH? A neinstalovat nejaky zbytecny programky navic.hojko píše:Mam taky problem:
Ovsem pokud pouzivas Catalysty

No ten powerstrip je sice pěknej soft, ale není zas tak úplně free, lepší je podle mě AtiTrayTools, je to free a umí to všechno co majitel Atiny může potřebovatICE píše:catalysty pouzivam, ale powerstrip se mi osvedcil ze vseho nejvic... aspon tu 64 bit grafiku muzes trosku potaktit at ma aspon naky vykon...

njn.. to je pravdaBorg píše:No ten powerstrip je sice pěknej soft, ale není zas tak úplně free, lepší je podle mě AtiTrayTools, je to free a umí to všechno co majitel Atiny může potřebovatICE píše:catalysty pouzivam, ale powerstrip se mi osvedcil ze vseho nejvic... aspon tu 64 bit grafiku muzes trosku potaktit at ma aspon naky vykon....

musis ty rozliseni v PS jednotlive menit a kazdy zvlast zamcit da urcitou frekvenci... jinak ati tray tools vypadaj pekne... je zkusimnox_x píše:Už mi to jede ale ne spolehlivě. Někdy to je zamčený a někdy ne ale to je už celkem jedno a nechápu proč mi na tom nejel refresh fix a refresh force. Dík za radu.