Ktorý Catalyst je najlepší

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
JanoS
Začátečník
Začátečník

Ktorý Catalyst je najlepší

Příspěvek od JanoS »

Ktorá verzia Catalystu je dáva najlepšie výsledky v kvalite a rýchlosti a má najmenšie problémy?

Osobne typujem 4.3
Borg
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg »

Mě to je v podstatě jedno, zkouším vždy ty nejnovější a pokud nedělají problémy tak je tam nechám. Rozhodně mě nevadí, když mám o pár bodů v 3dMarku míň.

Příště zakládej thread ve správné sekci. :wink:
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

přesun ze sekce ATi...

podle ohlasů tady jsou ok 4.3 a 4.6
ignorelist: kremrole a dezoláti
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

no mě osobně sedí CAL 4,5, jiné jsem ani nezkoušel, pokud jsem spokojený, tak proč bych měnil, že :wink:
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Ja osobne som zostal na Omegach 4,6 ..............
Catalist 4,5 mi prisiesli plno problemov.... ( velmi zla kompatibilita na roznich zostavach :( ....... ) ......
Pomerne dobre su aj spominane 4,3 .........
A teraz sa konecne chystal otestovat Omegy 4,7 ......., ktore urcite tiez nebudu najhorsie.......
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

na 8500LE sem zkousel az do 4 a zustal jsem u 3.5
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Předpokládám, že se bavíte o verzi pro XPčka.
Já používám: XP-4.7 orig Catalyst a znechucením přejdu zpátky na 4.6
Win98SE- 4.3 vyšší nevyšli a bohužel asi ani nevyjdou, ale řeším některý problémy při přehrávání DivXu- i s nejnovějším a kodekama se stejně nékterý pŕehrávají nekorektně :( , ve winXP je to OK.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Omegy 4,5 aspoň pro mě. :-D
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Cokoliv ale hlavně né Cat 5.2!!! Nesnáším u nich, ten hloupý, pomalý a nepřehledný ovládací panel s tím autem na kterém stejně není nic moc vidět. Vhodné jen pro uživatele co žerou hejbací grafikou prolezlá okénka. Silně doporučuji Omegy jsou rychlejší na nastavení, lépe se tam nastavuje tv-out. Rozdíly ve hrách jsem nezaznamenal +-několik bodů.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
howard
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od howard »

Jak muzete pouzivat Catalysty < 4.11? Kdybyste videli ten narust vykonu v SW-KotOR na mem stroji od teto verze. A nejen v teto hre.

Ja mam nainstalovanou 4.12 a zatim jsem byl linej upgradovat.
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

cabman píše:Cokoliv ale hlavně né Cat 5.2!!! Nesnáším u nich, ten hloupý, pomalý a nepřehledný ovládací panel s tím autem na kterém stejně není nic moc vidět. Vhodné jen pro uživatele co žerou hejbací grafikou prolezlá okénka. Silně doporučuji Omegy jsou rychlejší na nastavení, lépe se tam nastavuje tv-out. Rozdíly ve hrách jsem nezaznamenal +-několik bodů.
Až takovej drobnej detail, že se ani tak moc nejedná o Catalysty 5.2 ale o přídavnej (taktéž myslim stupidní) Control Center. :roll: kterej mimo jiné byl k dispozici už ke Cat 4.9 :wink:

S 5.2kama (bezproblémovýma) to nemá nic společnýho, pokud CCC nechceš tak si ho nestahuj ne? :roll:

edit: + souhlas s bigbalu (viz níže) :)
edit2: + souhlas s Wiruz :-D
Naposledy upravil(a) Adamsquare dne ned 20. úno 2005, 13:12, celkem upraveno 3 x.
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

nevím jak u vás, ale mi vyhovujou vždy ty nejnovější

samozřejmě že instaluju jen ovladač, bez zbytečného CCC 8-)
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

bigbalu píše:nevím jak u vás, ale mi vyhovujou vždy ty nejnovější

samozřejmě že instaluju jen ovladač, bez zbytečného CCC 8-)
jsem take toho nazoru, CCC je zbytecne a nejnovejsi ovladace nutne aby se clovek vyvaroval priadnych problemu, delam to tak od GF2MX/GF4TI/R9800 a pohoda, jeste jsem je nikdy nemusel vracet za starsi
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Adamsquare píše:
cabman píše:Cokoliv ale hlavně né Cat 5.2!!! Nesnáším u nich, ten hloupý, pomalý a nepřehledný ovládací panel s tím autem na kterém stejně není nic moc vidět. Vhodné jen pro uživatele co žerou hejbací grafikou prolezlá okénka. Silně doporučuji Omegy jsou rychlejší na nastavení, lépe se tam nastavuje tv-out. Rozdíly ve hrách jsem nezaznamenal +-několik bodů.
Až takovej drobnej detail, že se ani tak moc nejedná o Catalysty 5.2 ale o přídavnej (taktéž myslim stupidní) Control Center. :roll: kterej mimo jiné byl k dispozici už ke Cat 4.9 :wink:

S 5.2kama (bezproblémovýma) to nemá nic společnýho, pokud CCC nechceš tak si ho nestahuj ne? :roll:

edit: + souhlas s bigbalu (viz níže) :)
edit2: + souhlas s Wiruz :-D
Díky za upozornění opravdu jsem přehlédl že to jde instalovat bez control centa. Tak to je asi testnu znova.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

ja mam osvedcene 4.9
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“