DOOM3 - pred vydáním

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Roxyman píše:NVidida má navrch...jsem zvědavej jestli se ta optimalizace pro NVidie nějak výrazně projeví... Já doufám, že zase tolik ne a že Atinářům to taky pěkně posviští...
Docela mě zarazil tenhle test : 1024*768 high quality 4xAA 8xAF ATI R9800XT - FPS 26,9 ....no to bude o prsa abych si v podobným nastavení na svý kartě zahrál....no už aby to vyšlo..
tohle jsem celkem čekal... podle me -my- majitele karet kolem R9800 nemůžem čekat 4xAA nastavení ani ve snu... Na tohle ty karty proste uz mit nebudou.
Bez AA to bude v klidu.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

asi máš pravdu...to se nedá nic dělat...tu kartu mám docela krátce a že bych musel hned kupovat novou to se mi teda kvůli 4XAA opravdu nechce :) .
Někteří na tom budou ještě hůř, takže si není vlastně nač stěžovat... :wink:
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

No hlavne, až tam pujdu temnou chodbou pripos*anej strachy, tak me fakt nebude zajimat jestli mam vsechny hrany krasne hladky nebo jestli je tam nejakej zoubek :lol: Já fakt AA nezapínam ani u her, kde to bezi v pohode... ani si toho nevsimnu.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Sajgon
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

final nech na svete:)

Příspěvek od Sajgon »

aaa konecne prvni benchmarky.) http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=10926
HOME:
Fractal Design Core 1500 + Seasonic M12II-520 Evo, AsRock H61M/US33, Intel Core i3 3220, A-Data 8GB DDR3 1600, Sapphire Radeon HD 5670, A-Data Premier Pro SP900, 128GB SSD, 2x WD Green 2TB, Creative Sound Blaster Z, HP LE2202x
johny128
Začátečník
Začátečník

Re: final nech na svete:)

Příspěvek od johny128 »

Sajgon píše:aaa konecne prvni benchmarky.) http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=10926
nj, to ma potesili :)
Z benchmarků na [H]ard|OCP vyplynulo několik věcí. Zaprvé padl mýtus, že DOOM III nepůjde plynule hrát ve vysokém rozlišení 1600x1200 na nejvyšší detaily - na nadupané sestavě s 3,6 GHz Pentiem 4, 4 GB DDR2 RAM, základní desce s Intel i925X čipsetem a high-end grafickými kartami s 256 MB paměti běželo timedemo okolo 60 snímků za sekundu.
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Další info z http://doom3.gamecentrum.net/

Na DooM3center se objevili nové informace týkající se přímo hraní DOOMa3.

Kompletní seznam zbraní: Pěst, pistole, brokovnice, kulomet, chaingun, granáty, plasmagun, raketomet, BFG, řetězová pila, Soul Cub a baterka
Zbraně budete moci zahazovat
Budete moci pohled zoomovat
Některá nastavení v multi-playeru jsou: hlasovat pro ano, hlasovat pro ne, připraven, teamový chat
Ve hře se bude moci sprintovat a plížit se
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

mě docela zklamala absence kooperativního módu :sad: :sad: :sad:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

zombux píše:mě docela zklamala absence kooperativního módu :sad: :sad: :sad:
no obecně hra tohoto typu a žánru je stavěna především pro single player..ale to se obecně ví..a nějakej MP je mi docela ukradenej :wink: , ale je fakt, že ve dvou by to proti těm nestvůrám byl taky docela nářez.. :twisted:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Roxyman píše:
zombux píše:mě docela zklamala absence kooperativního módu :sad: :sad: :sad:
no obecně hra tohoto typu a žánru je stavěna především pro single player..ale to se obecně ví..a nějakej MP je mi docela ukradenej :wink: , ale je fakt, že ve dvou by to proti těm nestvůrám byl taky docela nářez.. :twisted:
právě to myslim, zatim každá hra od iD to měla, prošel jsem s bráchou třeba Quake 2 :) vtip je v tom že X-box verze D3 tenhle mód mít BUDE, a PC verze NEBUDE :?
ignorelist: kremrole a dezoláti
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

zombux píše:
Roxyman píše: no obecně hra tohoto typu a žánru je stavěna především pro single player..ale to se obecně ví..a nějakej MP je mi docela ukradenej :wink: , ale je fakt, že ve dvou by to proti těm nestvůrám byl taky docela nářez.. :twisted:
právě to myslim, zatim každá hra od iD to měla, prošel jsem s bráchou třeba Quake 2 :) vtip je v tom že X-box verze D3 tenhle mód mít BUDE, a PC verze NEBUDE :?
třeba to dodělaj a daj časem do nějakýho patche...osobně si myslím, že to časem přijde...teď už by je to strašně zdrželo a vzhledem k finiši HL2 to asi potřebovali už vydat...Je to asi o strategii a hlavně o marketingu..
Myslím, že se časem určitě dočkáme...doufejme.. 8-)
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Tak jsem teď prolejzal nějaký sajty a kouknul jsem se i na tu oficiální..

http://www.doom3.com/

no a koukal jsem na ten trailer.

Je tam spousta věcí co byly v tom videu naposled, ale jsou tam i jiný věcičky, které stojí za to ! :twisted:

A teď se ptám : Tenhle trailer je novej nebo už všeobecně delší dobu známej??? Protože já ho nikdy předtím neviděl...
Víte někdo???
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

no uz aby tady bylo vic testu , moc tomu jednomu testu neverim, pockam si alespon na dalasi dva testy a pak budu delat nejaky zaver, navic to jejich zelezo je dost drsny, uz aby tam byla taky treba ta MX440 a GF3TI a na sestave kolem 2,6GHz/512MB ram aby to byl ten klasickej hracskej standart
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Po shlednuti bechmarku, bych rekl, ze si to na tech 30fps s Radeonem 9700 na ty stredni detaily a rozliso 1024x768 snad zahraju... :wink:

Proc neudelaj testy i na slabsich kompech, to nechapu.... :evil:
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Carlos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Zahraju si na mý sestavě Dooma 3 tak na těch 35 FPS....?????????
Při plných detailech, 1024x768, a zapnutý AA :?
MB:Abit nf7-s nForce2 r.2Cpu:AMD Athlon XP 2800+ BartonRAM:A-Data DDR 2x512MB 400MhzGPU:MSI Radeon 9800Pro 128-bit 128MB DDRHDD: Seagate Barracuda 7200 ot/min

Obnovuji a zachraňuji data s pomocí služby DataFlex.cz!
http://dataflex.cz
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Carlos píše:Zahraju si na mý sestavě Dooma 3 tak na těch 35 FPS....?????????
S AA bude problem, na to asi karty rady 9800 stacit nebudou :wink:
Mrkni se na ty testy a usoudis sam
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Carlos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Nidzo píše:
Carlos píše:Zahraju si na mý sestavě Dooma 3 tak na těch 35 FPS....?????????
S AA bude problem, na to asi karty rady 9800 stacit nebudou :wink:
Mrkni se na ty testy a usoudis sam
Asi jo....... ale ne s 35 FPS :oops:
edit: No tak spíš ne když sem vyděl ten jejich nadupanec :sad:
MB:Abit nf7-s nForce2 r.2Cpu:AMD Athlon XP 2800+ BartonRAM:A-Data DDR 2x512MB 400MhzGPU:MSI Radeon 9800Pro 128-bit 128MB DDRHDD: Seagate Barracuda 7200 ot/min

Obnovuji a zachraňuji data s pomocí služby DataFlex.cz!
http://dataflex.cz
volkovski
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od volkovski »

Jiri Drak píše:Tak jsem si vcera dal trochu praci a trocho jsem tu alfu "obenchmarkoval" na moji sestave (viz. podpis). Pouzil jsem mapu e_1 (je nejnarocnejsi) a sjel ji frapsem v rozlisenich 640x480 - 1600x1200. Snazil jsem se jit stejnou cestou a sejmul vzdy stejne chcipaku na cca stejnych mistech. Celou mamu jsem sel s tim samopalem nebo vco to vlastene je :) Takze vysledky:
rozliseni - prumer./min./max. fps
640x480 - 48/40/64 - naprosto v pohode
800x600 - 46/32/64 - stale naprosto v pohode
1024x768 - 39/25/63 - uz jen v pohode
1152x854 - 32/21/43 - to uz prestava byt v pohode
1280x1024 - 27/17/34 - to uz neni vubec v pohode
1600x1200 - 20/12/29 - to uz je v hajzlu

Kdyz prihlednu k tomu, ze finalni vezre bude urcite o neco rychlejsi, tak na mojem PC (pokud se do te doby vyrazne nezmeni :D ), by to melo slapat v plnych detailech min. v 1024x768. ale kdyz da buh tak snad i o 1-2 rozliseni vice. Majitele slabsich stroju jiste potesi, za nastavit lze jeste asi 2 rozliseni mensi nez 640x480 :twisted:

A kde si stiahol to demo na Doom3. Chcel by som to otestovať aj ja.
AMD Ryzen 7 5800x@PBO 4900 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 | MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI | G.SKILL 16 GB DDR4 3200 MHz CL14 @3800CL16 Trident Z RGB | GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G | Kingston A1000 240 GB NVMe | SSD Crucial MX500 1TB | HDD Seagate Barracuda 7200.14 3TB | Corsair RM750x | Fractal Design Meshify S2 White TG Clear | LG 27GL850-B| Logitech G Pro Wireless + G213 + Corsair MM350 X-Large
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

volkovski píše:A kde si stiahol to demo na Doom3. Chcel by som to otestovať aj ja.
Jirka psal ty výsledky z alfa verze...ne z dema, to je dost podstatnej rozdíl. Kde stáhneš alfu nebo betu nebo gamu Ti tady nikdo neřekne a navíc v době kdy do vydání zbývá pár dnů to nemá ani mysl shánět. Navíc ty výsledky se budou od alfy a finální verze dost lišit..obecně je známo, že těm co šlapala alfa-beta bez problémů si finál třeba ani nezahrajou...
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Roxyman píše: Jirka psal ty výsledky z alfa verze...ne z dema, to je dost podstatnej rozdíl. Kde stáhneš alfu nebo betu nebo gamu Ti tady nikdo neřekne a navíc v době kdy do vydání zbývá pár dnů to nemá ani mysl shánět. Navíc ty výsledky se budou od alfy a finální verze dost lišit..obecně je známo, že těm co šlapala alfa-beta bez problémů si finál třeba ani nezahrajou...
Ja myslel, ze spis naopak, ze tem co se hejbala alpha/beta, tak tem pude final jeste lip, protoze uz bude vyladena, odbugovana (snad) a bude lip spolupracovat s vetsinou karet (jako ze alpha byla urcena jenom pro tu na ktery se to melo predvadet na vystavach) :?
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

€agle píše: Ja myslel, ze spis naopak, ze tem co se hejbala alpha/beta, tak tem pude final jeste lip, protoze uz bude vyladena, odbugovana (snad) a bude lip spolupracovat s vetsinou karet (jako ze alpha byla urcena jenom pro tu na ktery se to melo predvadet na vystavach) :?
Nemyslel jsem to doslova, že si to třeba nezahrajou vůbec, to ber z jistou nadsázkou k tomu co jsem chtěl napsat, aby to vyznělo jasně..
Alfa a Beta nebyla officiálně poskytnuta, prostě jí někdo ukrad a poté dodělal aby se dala hrát..od té doby uběhlo dost času na to aby ID vylepšilo hru celkově tak, že HW nároky jsou oproti alfa-beta verzi značně krvavé.
Prostě u DOOM3 vyjímka nepotvrzuje pravidlo... :wink:

To all: Opravte mě pokud se pletu. thx
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“