Pozvanka na LAN Party do Kladna!!!

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
lakladno
Nováček
Nováček

Pozvanka na LAN Party do Kladna!!!

Příspěvek od lakladno »

Ahoj Vsichni!

Timto bych vas chtel pozadat ve jmenu Acera, meho kamarada ktery porada tuto akci na nasi dalsi LANku do Lhoty u Kladna:

http://www.lanparty.cz/index.php?mod=la ... artyID=338

Další [UpG]Challenge LANpárty, tentokrát s pořadovým číslem #3, se bude konat skoro uprostřed prázdnin, proto Summerfest. Po úspěchu minulé lanky, který kazí jen moje neschopnost udělat report z této akce, budete opět vítáni na akci další, doufám, že ještě úspěšnější.

Poučen z předchozích akcí (neříkám tohle náhodou vždycky :-) ) a hlavně z té poslední, budu se snažit udělat tuhle akci ještě lepší. Někde uberu, něco přidám, ale ve výsledku doufám, že to bude akce hlavně pro Vás, pro hráče.

Místo konání

Sál kulturního domu ve Lhotě má svoji zatěžkávací zkoušku úspěšně za sebou. Tento sál je dobře vybaven, skýtá veškeré zázemí, které je nutné - to jistě potvrdí všichni účastníci minulé LAN. Dobrý příjezd, dobré stoly (pro 34 hráčů určitě), místo na spaní ale není vybaveno žíněnkami, takže karimatky uplatníte! Sociální zázemí je pěkné, nové, tak ne že se budete chovat jako dobytci - minule to bylo dobré, musím Vás pochválit. Jediné, co mi dalo hóóóóódně zbytečné práce navíc, byly vajgly před sálem, což nyní nahradíme popelníkem, alespoň doufám.

Doba konání

Akce se opět bude konat NONSTOP, tzn. od soboty ráno 9.00, přes noc ze soboty na neděli až do nedělního podvečera do 18.00! Celkem 33 hodin skvělé pařby! Kdo nechce hrát přes noc, nemusí! Upřímně, myslím si, že kdo na minulé LAN nešel spát vůbec, docela prohloupil a v neděli se únava projevila naplno. Vynikající zpráva pro nové účastníky tedy je, že mohou přijet a neřešit nocleh! Spát mohou v prostoru, který tomu bude opět vyhrazen, na zemi. Zveme všechny hráče z Kladna a okolí, ale také z Prahy, Berouna, Slaného či Stochova a Nového Strašecí, aby přijeli! Rádi Vás uvidíme a přivítáme do svých řad! Pevně věřím, že tím padla poslední překážka, proč naše akce nenavštěvovali „přespolní“.
Takže znovu připomínám, hraje se NONSTOP od soboty 9.00 do neděle 18.00.

Program lanky

Program bude opět volnější s jedním povinným turnajem! V sobotu od 14.00 do 22.00 SE MUSÍ BEZPODMÍNEČNĚ ODEHRÁT TURNAJ V ............! (Ty tečky jsou na místě, ještě nemám dohodnuto s LEVI, jestli akci opět zasponzoruje nějakými drobnostmi a když, tak jakou hru. A taky uvažuju, že bychom mohli udělat turnaj v nějaké strategii či závodech). Pravidla turnaje budou rámcově stanovena později, k upřesňování dojde na základě množství přihlášených hráčů!

Sobota:
8.00 – 9.00 příprava a instalace v místě (pouze pro mě a pomocníky)
9.00 – 12.00 příjezdy hráčů, registrace, volné hraní
12.00 – 14.00 seznamování se hráčů, případná tvorba teamů a upřesňování pravidel turnaje, mezitím volné hraní
14.00 – 22.00 TURNAJ (KDO BUDE FUCKOVAT OFICIÁLNÍ TIMING A ZÁPASY BOJKOTOVAT, tak mně naštve a fakt už nic organizovat nebudu - prostě vyhrožovat se musí!)
22.00 – 8.00 volné hraní, spaní, hygiena (prosím hráče, aby využili tyto hodiny ke spánku, v 8.00 spící hráče nakopu někam do rohu, ať tam třeba schnijou!)

Neděle:
8.00 – 9.00 volné hraní a volné kopání do spících, přípravy na případné dohrání TURNAJE, pokud budeme v časovém skluzu
9.00 – 12.00 dohrávání dohodnutých zápasů, volná hra
12.00 - 12.30 Vyhlašování výsledků turnaje, předávání drobných cen, budou-li nějaké :-)
12.30 – 18.00 volné hraní

Hry a hraní

Na LANce by měl jet opět server s Call of Duty, tzn. že kdokoli by měl mít možnost kdykoli (kromě doby vyhrazené turnaji) přijít na některý z těchto serverů a najít tam hráče! Dalšími hrami, které bych rád na LANce viděl, jsou MOHAA, FarCry a popř. Generalz, NFS Underground či NHL2004, možná i UT2004. Docela nerad bych viděl Csko, ale pokud se tam vyrojí nějaká banda, co to bude chtít hrát, tak si to hrajte, jenom nás nenuťte hrát to taky.

Navíc je pravděpodobné, že se v době turnaje na nás přijdou podívat nějací ti místní občané, neb tam budeme prezentováni jako atrakce na úrovni cvičených opiček, které umí rychle hýbat myší a mačkat nějaké čudlíky!!! Néééééé, to si dělám legraci, tentokrát na diváky peču, i když videoprojektor a židle pro ně pro jistotu připravím. Doufám, že si nezapomenu redukci DVI na svojí grafiku, jako minule :-(

Pravidla turnaje

Turnaj bude probíhat od soboty 14.00 do soboty 22.00. Pokud se dohraje dříve, nic se neděje. Pokud se zápasy nestihnout dohrát, jejich dohrání je plánováno na neděli 9.00 až 12.00.

CoD se hraje ve verzi s patchem 1.4, mějte prosím nainstalováno! FarCry snad žádný patch zatím nemá, MOHAA se hraje 1.11, ostatní hry musí zajistit jiní hráči, já je neznám.

Platby a cena

Cena je stanovena na 250Kč za hráče. Přestože jsme minule měli přislíbenou pevnou cenu od místního obecního úřadu, ve finále se opět platilo víc, protože naše spotřeba elektřiny je trochu zaskočila. A než poslouchat ty jejich narážky, tak jsem jim to raději zaplatil. Ale jinak by se neměl nájem výrazně lišit od minula, takže při cca 20-ti hráčích bychom měli být v pohodě. I když - čím víc, tím líp, víte, že moje představy jsou kolem 30 lidí pokaždé, 40 považuji za rozumné do budoucna.

Je to opět cena za 33 hodin hraní, takže to není tak špatný...

Pražáci a ti ostatní!!!!!

Velmi rádi Vás přivítáme. Chápu, že i jinde se pořádají LANparty, ale Kladno není zase tak špatně položené město, abyste to neměli odevšad blízko! Překvapte, zavolejte mi a určitě se dohodneme. Lhota je fakt jen kousek od Kladna a z Berouna či Zbečna a Stochova dokonce blž než Kladno!

DOPRAVA

Přesunut ím do Lhoty se trošku komplikuje doprava, ale já si myslím, že kdo byl schopen se dopravit minule, zvládne to i teď! Přesto jsou mezi námi jedinci, kteří nejsou schopní se přepravovat, takže by bylo od těch, co jsou mobilní, hezké, kdyby zde nabídli svoje přepravní volné kapacity! (THX Jarano, který minule hasil na poslední chvíli fakt, že frajerům ujel autobus :-) )

Autobus do Lhoty jede v sobotu rano z autobusaku v 8.45 hodin a ve Lhotě je v 9.07 (stanice Na skalce). V nedeli zpatky to jede v 17.40 a je to na Kladne v 18.05!!! To je dobre spojeni, pokus si ho nenecháte ujet!
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Pozvanka na LAN Party do Kladna!!!

Příspěvek od Red Devil »

Pepe tady se nechitáme viz moje pozvánka o něco níž tady se málo paří :( :sad:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“