Me 1024x768, vse na max a postavy maji hoodne trhany pohyb
(Athlon 2700+, 512MB, Radeon 9700)
//Thellwin - upraven název threadu
Moderátor: Baneshee

me se to trhalaloNidzo píše:Dnes sem si nainstaloval hru Singles a co me prekvapilo, je obrovska narocnost hry...jak to chodi vam???
Me 1024x768, vse na max a postavy maji hoodne trhany pohyb![]()
(Athlon 2700+, 512MB, Radeon 9700)

No dneska to moje mlada parila taky (teda ona rikala kde a co se ma udelat a ja to vykonavalSentenced píše:Mladá tuhle hru chvilku hrála a smetla to ze stolu s tim, že je to totalne hrozny a už aby tady byly Sims 2 - ale to je na jinou diskuzi
Jinak ji to jelo celkem v pohode, pohyby singláků plynulý, podle frapsu zadnej zazrak,ale rozhodne se to neškubalo.
Jelo to v 1024 - plny detaily. U tyhle hry je to stejne uplne jedno, ale co jsem na ni chvili koukal, tak proste pohoda, zadnych problemu jsem si nevšiml, hra šla pekne..
sestavu jsem tenkrat tušim mel jeste P4 2,4 - GB RAM - a R9800

Ja taky mam neopatchovanou verzi hrySentenced píše:Bohužel už si nevzpomenu jakou verzi hry jsem hral - aby ti to pomohlo nejak víc.. Ale myslim, že to byla první verze, zadny upgrady.
Ono to proste nejde nijak zazračne, ale že by se to škubalo, to zas ne, zkus jeste jiny drivery na grafiku

Me se jeste nepovedlo, aby se do sebe zalaskovali, hraju to teprve 2den a celkem tak par hodin a z toho 95% bylo venovani staveniLipfeather píše:Hele uz se vam povedlo aby se spolu vyspali?![]()
Nevim jak to udelat.

Co rikala mladá, tak to tak vypadá.. Proste jen kecáš a kecáš a ono se to nejak vyvrbí. Nuda maximalní. No už aby tady byly Sims 2 - to ty ženský zas na chvíli zabavíNidzo píše: Co musim udelat, aby se meli radi?? Jen jak v The Sims kecat a kecat?