nejdu mi prehravat filmy
- mailer
- Začátečník

-
nejdu mi prehravat filmy
Caute, mam doma na PC totalpack a zatial mi isli prehravat vsetky filmy, a v poslednom case mi to nejde, winmediaplayer 9 to nevie prehrat. Nainstaloval som tusim nejaky allinone , ale ak pustim nejaky film, tak 4min chrasti HDD a potom sa pusti film v uplne blbom pomere stran. Neviete poradit? aky kodek potrebujem, resp co mam stiahnut? pozn. problemy robia mpg. avi idu zdasa ze normalne.
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jestli je film jen ve špatném poměru, tak se koukni po MV2 Player, nebo BsPlayer přehrávačích, ty umí nastavit poměr.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- J X P
- Středně pokročilý

Taky jsem z toho nějak nemoudrý. Na booku mi to jede a komplu ne 
Instloval jsem CodecPack 6.1.7, Free DVD 2.1, MPEG-2, DIVX 5.1 a pořád nic. Zjistil jsem, že to co nefunguje je právě kódováno MPEG-2, ale nemůžu najít nějaku novou verzi, kdopak by věděl ?
Instloval jsem CodecPack 6.1.7, Free DVD 2.1, MPEG-2, DIVX 5.1 a pořád nic. Zjistil jsem, že to co nefunguje je právě kódováno MPEG-2, ale nemůžu najít nějaku novou verzi, kdopak by věděl ?
Naposledy upravil(a) J X P dne čtv 22. črc 2004, 21:52, celkem upraveno 1 x.
---
- zombux
- Odborník PCT

- J X P
- Středně pokročilý

- zombux
- Odborník PCT

- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Tady pomůžou Nimo kodeky, ale instalace je dost složitá musíš vědět co neinstalovat.Je to vysvětleno na www.tvfreak.cz
Ale tobě by stačilo instalovat z nich jen Mpegy!!!
Nic ostatního.Oni se přepíšou nic odebírat nemusíš.Instalace různejch balíků je skoro na 99% reinstal!
Ale tobě by stačilo instalovat z nich jen Mpegy!!!
Nic ostatního.Oni se přepíšou nic odebírat nemusíš.Instalace různejch balíků je skoro na 99% reinstal!
- zombux
- Odborník PCT

- J X P
- Středně pokročilý

Stáhnul jsem si vše podle tvého doporučení tak proběhne testnutí jak kvalitní je tato kombinace kodeků
. Plně ti důvěřuji a pak podám refer 
P.S. Kvůli kodekům jsem musel přeinstalnout Wokna, ale už to stejně bylo potřeba a navíc mám nový HDD takže příjemné s užitečným. Ono se to dalo obejít i bez reinstalu a s tím co jsem v complu měl, ale nemám rád, když nade mnou technika zvítězí, nebudou si ti trpajzlíci s jedničkama a nulama přeci dělat co budou chtít, že
P.S. Kvůli kodekům jsem musel přeinstalnout Wokna, ale už to stejně bylo potřeba a navíc mám nový HDD takže příjemné s užitečným. Ono se to dalo obejít i bez reinstalu a s tím co jsem v complu měl, ale nemám rád, když nade mnou technika zvítězí, nebudou si ti trpajzlíci s jedničkama a nulama přeci dělat co budou chtít, že
---
- zombux
- Odborník PCT

jinak link na developer verze - http://athos.leffe.dnsalias.com/ - zatim s nima nemám problém. musel jsem jen vypnout podporu MJPEG, tlouklo se to asi s něčím z windows...J X P píše:Stáhnul jsem si vše podle tvého doporučení tak proběhne testnutí jak kvalitní je tato kombinace kodeků. Plně ti důvěřuji a pak podám refer
ignorelist: kremrole a dezoláti