Nefunguje siet, som zufaly
Moderátor: Don
- veles
- Začátečník

- promecon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vidis, to som nevedel, pozrem sa na to.
Dik
EDIT: mal som doma problem z routrom a napt (nektery vedia napr. Palo minarik, ...) a ty si mi ho vyriesil.
Ja som nevedel ze pc cillin ma firewall, tak som ho vypol a ted mi jede doma sit.
Takze v kancelarii mi prestala jet hned po tom, co som nainstalloval pc cillin, takze to asi bude moj problem
Ty si fakt uzasny, jak sa ti len odvdacim velesi?
Fakt diky
Dik
EDIT: mal som doma problem z routrom a napt (nektery vedia napr. Palo minarik, ...) a ty si mi ho vyriesil.
Ja som nevedel ze pc cillin ma firewall, tak som ho vypol a ted mi jede doma sit.
Takze v kancelarii mi prestala jet hned po tom, co som nainstalloval pc cillin, takze to asi bude moj problem
Ty si fakt uzasny, jak sa ti len odvdacim velesi?
Fakt diky
- promecon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No, takze ted vse funguje bez problemu, diky vsem, bolo to v tom FIREWALLi int. v PC CILLIN 2002-A bol este k tomu nastaveny na HIGH.
No, Tak to bolo nastavene od vyroby a ja si toho nevsim.
Takze PC CILLIN robil neplechu na 2 sietach, ktore mi nesli len kvoli nemu, a to som si myslel ze dobry antiwir, ja ani nevedel, ze to je aj firewall.
Tak diky-hl. VELES
No, Tak to bolo nastavene od vyroby a ja si toho nevsim.
Takze PC CILLIN robil neplechu na 2 sietach, ktore mi nesli len kvoli nemu, a to som si myslel ze dobry antiwir, ja ani nevedel, ze to je aj firewall.
Tak diky-hl. VELES