ChybickaMaWa píše:vytáhni SB audigy a odinstaluj IDE ovladače a zopakuj test![]()
a stále si nenapsal, jestli to jou 7200.7 nebo něco jinýho
Pomale kopirovanie.
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Chroust
- Začátečník

Sony VAIO VPCS11X9E
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
via kt400 má IDE píchlý na PCI sběrnici a pak teprv na southbridge, alespoň co si pamatujuChroust píše:ChybickaMaWa píše:vytáhni SB audigy a odinstaluj IDE ovladače a zopakuj test![]()
a stále si nenapsal, jestli to jou 7200.7 nebo něco jinýho... 40GB je 7200.7 a 120GB je tez 7200.7! Klidne to vyzkousim, a pro poo ... k cemu mi bude, ze vyndam Audigynu?Esli mohu mit takto skromny dotaz?
IDE ovladače (a hlavně různý ty IDE miniport drivery atd) odinstaluj prostě proto, že v tom může být taky ta chyba...a taky na kt400 bych necpal nejnovější VIA drivery...bych zkusil třeba něco staršího (4.45 apod...) - pokud budeš mít GF2 MX400, tak na ní taky nebudeš cpát nejnovější nVidia drivery...ne ?
ale taky to může bejt uplně ničim jinym - nainstalovanym antivirákem, fragmentovanym oddílem...
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- Chroust
- Začátečník

- Chroust
- Začátečník

Tak sem to vyzkousel ==> IDE drivers pryc=stejny,Audigy pryc=stejny.
Pak se to nejak zvrtlo,tak sem se nastval a prekopal sem wokna,ale XP oddil sem dal zpatky na FAT32(NTFS jsem jen zkousel,nemam ho moc rad).A ejhle uz zase kopcim 25MB/s uplne s prehledem. Je mozny, ze by to bylo tim NTFS??Ale at to bylo cimkoliv,tak je to pryc!!
Pak se to nejak zvrtlo,tak sem se nastval a prekopal sem wokna,ale XP oddil sem dal zpatky na FAT32(NTFS jsem jen zkousel,nemam ho moc rad).A ejhle uz zase kopcim 25MB/s uplne s prehledem. Je mozny, ze by to bylo tim NTFS??Ale at to bylo cimkoliv,tak je to pryc!!
Sony VAIO VPCS11X9E
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
ntfs rozdíl 10MB/s neudělá...spíš tam prostě bylo "něco shnilého"Chroust píše:Tak sem to vyzkousel ==> IDE drivers pryc=stejny,Audigy pryc=stejny.
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."