Před přetaktováním to bylo asi 7200 bodů.
Prosím poraďtemi co stím asi může bejt

¨ICE píše:jakou mas ramku? 3D mark 2001 je podle me dost zavislej na vykonu RAMky...

Hmmm deska umí jen 266ICE píše:v tom bych videl jeden z problemu. podporuje ti to i 333? nekde si je pujc a zkus to nez koupis novou grafiku a procak.
ICE

S PC od Intelu tu nikoho neznám, tady ti koko... si pořád kupují AMDčka, jedině skusit dát novej BIOS, třeba by s ním ramka šla taktnout, ale novej bios je zatim betaICE píše:sakris... ale i tak je to na takovy komplik malo. ja mam na svy sestave 6655 bodu. mam pretakteny na 1508. kdyz jsem zrychlil MHz RAM a zhorsil jim casovani tak to v pretaktenym stavu dava to co pri 1300 s CL2. kdyz jsem dal vyssi MHz ram a nechal CL2 tak mam cca o 300 bodu vic. Ta deska neda ani MHz navic pro pameti? Nemuzes si nekde pujcit treba R 9100 a zkusit ho?
ICE

Jo ale jinak ten procák co máš, jsem měl taky a taktnul jsem ho bez problému 1715 a 131FSB ale na MSI 815LE-5ICE píše:sakris... ale i tak je to na takovy komplik malo. ja mam na svy sestave 6655 bodu. mam pretakteny na 1508. kdyz jsem zrychlil MHz RAM a zhorsil jim casovani tak to v pretaktenym stavu dava to co pri 1300 s CL2. kdyz jsem dal vyssi MHz ram a nechal CL2 tak mam cca o 300 bodu vic. Ta deska neda ani MHz navic pro pameti? Nemuzes si nekde pujcit treba R 9100 a zkusit ho?
ICE

A kam se ten procák poděl? Komu jsi ho prodal?PeetRees píše:Jo ale jinak ten procák co máš, jsem měl taky a taktnul jsem ho bez problému 1715 a 131FSB ale na MSI 815LE-5ICE píše:sakris... ale i tak je to na takovy komplik malo. ja mam na svy sestave 6655 bodu. mam pretakteny na 1508. kdyz jsem zrychlil MHz RAM a zhorsil jim casovani tak to v pretaktenym stavu dava to co pri 1300 s CL2. kdyz jsem dal vyssi MHz ram a nechal CL2 tak mam cca o 300 bodu vic. Ta deska neda ani MHz navic pro pameti? Nemuzes si nekde pujcit treba R 9100 a zkusit ho?
ICE

Nerad ti to rikam, ale ani jedno reseni neni idealni. Bud bude brzdit CPU grafiku a nebo grafika CPU. Tak si asi kup ten HDPeetRees píše:Tak co byste mi poradili koupit dřív? CPU nebo grafiku? Nebo se na to vys... a koupit si HD ( mám ho pomalej)
Doufam, ze ti uz doslo proc si ti koko.. kupuji AMDckaPeetRees píše:S PC od Intelu tu nikoho neznám, tady ti koko... si pořád kupují AMDčka