Mys - Drat nebo bezdrat??
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mys - Drat nebo bezdrat??
Cus lidi
Tak jsem si rek ze si koupim novou mys a jen tak zlegrace jsem si projel tady par theardu a mam z toho zmatek, doted jsem mel (mam) A4 tech bezdratovku a nikdy jsem si nevsim ze by nejak "lagovala" sice je kapanek tezsi ale na to jsem se zvyk, no tak jsem se dival po "Microsoft Wireless Intellimouse Explorer Platinum" ale dost lidi tady tvrdi ze silene laguje tak fakt nejak nevim, byl bych rad zdali byste mi mohli rict zdali laguje treba vic nez prave ta a4tech (model rfsop - 48 ) nebo ne. prece jen vrazit 1300kc do mysi neni malo a abych cekal pulhodiny nez kurzor prejde na druhou stranu na to fakt nemam nervy.
jinak hry moc nehraju, teda aspon ne strilecky, jen tak obcas pro zabavu, jde mi hlavne o normal praci na PC
predem dik za vsechny odpovedi
Tak jsem si rek ze si koupim novou mys a jen tak zlegrace jsem si projel tady par theardu a mam z toho zmatek, doted jsem mel (mam) A4 tech bezdratovku a nikdy jsem si nevsim ze by nejak "lagovala" sice je kapanek tezsi ale na to jsem se zvyk, no tak jsem se dival po "Microsoft Wireless Intellimouse Explorer Platinum" ale dost lidi tady tvrdi ze silene laguje tak fakt nejak nevim, byl bych rad zdali byste mi mohli rict zdali laguje treba vic nez prave ta a4tech (model rfsop - 48 ) nebo ne. prece jen vrazit 1300kc do mysi neni malo a abych cekal pulhodiny nez kurzor prejde na druhou stranu na to fakt nemam nervy.
jinak hry moc nehraju, teda aspon ne strilecky, jen tak obcas pro zabavu, jde mi hlavne o normal praci na PC
predem dik za vsechny odpovedi
0118 999 881 999 119 7253
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hmm no tohle vsechno co popisujes mi prave ta ma a4techka nedela tak fakt nevim jestli jsou ty MS takove shity nebo jsem nenarocnej uzivatel, jinak ted jsem zkoumal zdali je tam nejake spozdenia dosel jsem k zaveru ze pro oko nepozorovatelnebigbalu píše:taky se připojuju, měl jsem bezdrát a byl to děs. Má to malé spoždění, než to zareaguje a v některých gamesách to bylo fakt nepříjemné. Navíc nesmí být nic mezi vysílačem a myškou.
Tedy jedině optika a kabel, to je můj názor
- register
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- promecon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- artaz
- Začátečník

- Chroust
- Začátečník

Ja se taky pridavam na stranu "drataku". Mam Logitech MX-300,je sice trochu postarsi,ale nemuzu si stezovat!! A kamos ma taky Logitech (presnej typ bohuzel nevim,ale je asi 1,5roku stara),ale bezdrat!Je to dobra krysa,ale porad musi mit pripraveny baterky a jeho nabijecka se prakticky nezastavi. A to je podle me peknej VoPruz!!Tak asi tak!! 
Sony VAIO VPCS11X9E
- K!ll3r
- Středně pokročilý

no ono zalezi jestli to mas na ofic nebo na hry , pokud na ofic zadny lagovani nemuzes poznat to je proste kravina , ja hraju prof Q3 takze bezdrat nejde je tam nejaky zpozdeni ale spis vadi nejaka prakazka , mel jsem snad all krysy co se delali takze IE3.0 , MX300 , MX500 , MX310 , MX510 , taky jsem mel chvili IE4.0 ono zalezi jakou mas ruku , krysa ti musi sedet mne treba nesedi velky krysy jako MX5xx , proste jsou to tezky kravy a na Q3 se to moc nehodi tak radsi mam MX310 a jsem spokojenej clovek ale jak rikam pokud to mas na ofic pouziti tak tam nepoznas ze ti laguje krysa to je imho totalni blbost
jinak ta krysa co rika vejs rok stara to vypada na MX700
jinak ta krysa co rika vejs rok stara to vypada na MX700
- LeváRuka
- Začátečník

-
Já mám MS Wireless Optical Mouse 2.0 - čili bezdrát a jsem spokojenej, je pravda, že baterky trochu přidají na váze, ale tahle dokáže fungovat jenom s jednou AA a to se dá, já tam mám daný obě dvě a mám ji od ledna a zatím jesem je měnit nemusel a podle měřáku jsou pořád OK, a to jede kompl každej den alespoň 5 hodin, jedinej problém, kterej s ní je, je to kolečko, nedají se s ním skoro vůbec vybírat zbraně.
Když to shrnu, tak na práci je podle mě lepší bezdrát (třeba u filmů je to taky paráda
) na hry je lepší s drátem, ale jenom o trochu.
O žádným lagu nevím.
Když to shrnu, tak na práci je podle mě lepší bezdrát (třeba u filmů je to taky paráda
O žádným lagu nevím.
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak presne toto jsem chtel vedetLeváRuka píše:Já mám MS Wireless Optical Mouse 2.0 - čili bezdrát a jsem spokojenej, je pravda, že baterky trochu přidají na váze, ale tahle dokáže fungovat jenom s jednou AA a to se dá, já tam mám daný obě dvě a mám ji od ledna a zatím jesem je měnit nemusel a podle měřáku jsou pořád OK, a to jede kompl každej den alespoň 5 hodin, jedinej problém, kterej s ní je, je to kolečko, nedají se s ním skoro vůbec vybírat zbraně.
Když to shrnu, tak na práci je podle mě lepší bezdrát (třeba u filmů je to taky paráda) na hry je lepší s drátem, ale jenom o trochu.
O žádným lagu nevím.
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Jedině drát. Wirelles je i zbytečně drahá záležitost a pokud po myši bez ocásku vyloženě nesníš tak je to zbytečná záležitost.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
o cenu mi nejde potazmo jde ale ta mys se do te ceny v pohode vejde, navic jsem na bezdrat uz naucenej a to ze je to zbytecne bych netvrdilprf.KuBA píše:Jedině drát. Wirelles je i zbytečně drahá záležitost a pokud po myši bez ocásku vyloženě nesníš tak je to zbytečná záležitost.
//edit: na optice + drat jsem jel nekolik let a proste drat me stve, nustale tahani padani zastul atd. bezdrat mi v tomhle vyhovuje, navic je ta mys aj trochu tezsi takze mi nelita tak po stole
- Kašpy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
xx
bezdrát si nekupuj...ma doma Geniuse bezdrat a jako ovlada se mi v poho..ale baterky mi párkát došly při hraní a to je pak zábava
-pokud chceš myšku ne na hry tak jedině IE 4 (drat)
jinak na hry je nej MX510 (MX500)
ps:jestli hceš tak ti prodám moji bezdrát Genius Whireles Optical (5tlač,bezdrt,ta verze bez nabiječky,mrkni do bazaru před pul roke jsem tam dava inzerat a nikdo jsem mi neozval..ej hledat Genius Whireles
ps:jestli hceš tak ti prodám moji bezdrát Genius Whireles Optical (5tlač,bezdrt,ta verze bez nabiječky,mrkni do bazaru před pul roke jsem tam dava inzerat a nikdo jsem mi neozval..ej hledat Genius Whireles
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: xx
no nevim jak dlouho ti na jedno nabiti vydrzi ta geniuska ale mrkni na prumernou vydrz te microsoftkyKašpy píše:bezdrát si nekupuj...ma doma Geniuse bezdrat a jako ovlada se mi v poho..ale baterky mi párkát došly při hraní a to je pak zábava
//edit:uznava ze je velmi neprijemne kdyz dojdou baterky zrovna kdyz se neco hraje ale jak rikam hry hraju jen svatecne, a pokud uz neco tak mam rad spis zavodni veci, no proste bral jsem v uvahu vse co jste rikali + me dnesnu zkusenosti a zaver je pro me jasnej
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- lMarky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: