Painkiller vypadává do Windows

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
DrMegaCZ
Nováček
Nováček

Painkiller vypadává do Windows

Příspěvek od DrMegaCZ »

Mam WinXP PRO SP1,a hraju hru Painkiller.Pár prvních levelů jsem hrál v pohodě,ale teď mi začala hra vypadávat do windows a vždycky to hodí stejnou tabulku: Script Error . Vždycky po chvíli hraní to vypadne.Prosím poraďte.Diky
CPU: AMD Athlon 64 3000+(socket 939) , DESKA: MSI K8N Neo2 Platinum - nForce3 250, PAMĚŤ: 512 DIMM DDR PC400 KINGMAX, HARDDISK : Maxtor DiamondMax 10 6B160M0 - 160GB SATA NCQ, ŠUPLÍK NA DISK : VIPOWER VP-10KFU, DVD-RW: LG-GSA 4120B, GRAFIKA : ASUS V9570 TD 256MB GeForce FX 5700, ZVUKOVKA : Integrovaná na desce. WIN XP PRO SP1,system souborů NTFS
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Zkus poslední ovladače na grafiku, poslední patch na hru, reinstal directx.
Naposledy upravil(a) Sentenced dne pon 12. črc 2004, 09:49, celkem upraveno 1 x.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Carlos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Zkus dát AGP 4x,vypnout fastwrite. Nebo potom re-instal Windows.
MB:Abit nf7-s nForce2 r.2Cpu:AMD Athlon XP 2800+ BartonRAM:A-Data DDR 2x512MB 400MhzGPU:MSI Radeon 9800Pro 128-bit 128MB DDRHDD: Seagate Barracuda 7200 ot/min

Obnovuji a zachraňuji data s pomocí služby DataFlex.cz!
http://dataflex.cz
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

dělá to jen Painkiller nebo i jiný náročnější hry? (UT2004 třeba)
ignorelist: kremrole a dezoláti
DrMegaCZ
Nováček
Nováček

Painkiller a problém scandisku

Příspěvek od DrMegaCZ »

Zatim jenom painkiller a je to ješte horší.Už mi dokonce zamrzává přinačítání her. A bude tam asi nejakej problem,protoze mi nejde dokoncit scandisk.napise to vzdy ve druhe fazi,že scandisk nemohl dokoncit .Co s tim mam delat.DIKY vsem
CPU: AMD Athlon 64 3000+(socket 939) , DESKA: MSI K8N Neo2 Platinum - nForce3 250, PAMĚŤ: 512 DIMM DDR PC400 KINGMAX, HARDDISK : Maxtor DiamondMax 10 6B160M0 - 160GB SATA NCQ, ŠUPLÍK NA DISK : VIPOWER VP-10KFU, DVD-RW: LG-GSA 4120B, GRAFIKA : ASUS V9570 TD 256MB GeForce FX 5700, ZVUKOVKA : Integrovaná na desce. WIN XP PRO SP1,system souborů NTFS
DrMegaCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od DrMegaCZ »

Přeinstalovával jsem windowsy,disk je zformatovanej a delal jsem i defragmentaci,ale porad scandisk nemuze dokoncit test.cely divny.A kdyz dam treba 3DMARK 2001,tak to bezi v pohode...Tak nevim
Wonder Figi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wonder Figi »

DrMegaCZ píše:Přeinstalovával jsem windowsy,disk je zformatovanej a delal jsem i defragmentaci,ale porad scandisk nemuze dokoncit test.cely divny.A kdyz dam treba 3DMARK 2001,tak to bezi v pohode...Tak nevim
Toto psal scandisk kamosovi tez. Vpohode naformatoval, ale mel problemy s prg a se scandiskem. Sel to reklamovat a disk mu vymenily. Neco tam mu nasly.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

DrMegaCZ píše:Přeinstalovával jsem windowsy,disk je zformatovanej a delal jsem i defragmentaci,ale porad scandisk nemuze dokoncit test.cely divny.A kdyz dam treba 3DMARK 2001,tak to bezi v pohode...Tak nevim
Tak nech ve scandisku prověřit povrch. Jestli to najde nějaký vadný clustery, tak je to vyřadí a disk pojede dál v pohodě ......... ňákej čas.
Bathory
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Painkiller vypadává do Windows

Příspěvek od Shit »

DrMegaCZ píše:Mam WinXP PRO SP1,a hraju hru Painkiller.Pár prvních levelů jsem hrál v pohodě,ale teď mi začala hra vypadávat do windows a vždycky to hodí stejnou tabulku: Script Error . Vždycky po chvíli hraní to vypadne.Prosím poraďte.Diky
Jo, to známe 8) . Vymaž si nepotřebný "savy" a bude to OK 8)
Andrw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrw »

Já to vydím na chybný HDD!!!

Taky jsem měl vadný HDD zničeho nic najednou - ne počkat to byl možná monitor -hmm, ta elektronika je u mě všude v pr...!!!
CPU:AMD Athlon 64 X2 5600+ cooler:Scythe Mugen MB:ASUS M3A32 MVP-Deluxe RAM:GEIL 2x1024 MB-800 Mhz,DDR II Zdroj:Fortron BlueStorm II 500 W Grafika:nVidia Geforce 8800 GTS 512 MB Zvukovka:Creative sound Blaster Live! 5.1 HDD:WD3200AAKS (320 GB, SATA II) LCD:Samsung Syncmaster 931BF
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Andrw píše:Já to vydím na chybný HDD!!!

Taky jsem měl vadný HDD zničeho nic najednou - ne počkat to byl možná monitor -hmm, ta elektronika je u mě všude v pr...!!!
No klid, čas to vyléčí :lol: :lol:
Andrw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrw »

Ale takové věci nejsou směšné - poraďte mu taky někdo!!!
CPU:AMD Athlon 64 X2 5600+ cooler:Scythe Mugen MB:ASUS M3A32 MVP-Deluxe RAM:GEIL 2x1024 MB-800 Mhz,DDR II Zdroj:Fortron BlueStorm II 500 W Grafika:nVidia Geforce 8800 GTS 512 MB Zvukovka:Creative sound Blaster Live! 5.1 HDD:WD3200AAKS (320 GB, SATA II) LCD:Samsung Syncmaster 931BF
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“