Problém s DVD/RW TEAC DV-W58GA - vyřešeno

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Problém s DVD/RW TEAC DV-W58GA - vyřešeno

Příspěvek od Adamsquare »

čaute lidi,
potřebuju poradit. Mám tuhle dvd palírnu a aby mi na ní fungovaly moje Multidisky co sem si ve velkym nakoupil, tak musim dát novej firmware.
Na serveru CD-R sem našel zhruba tři:

1. je na DV-W58G což nevim jakej je rozdíl oproti GA (např. GAK je to samý jako GA ale verze s přiloženym softwarem (?) )

2. je NEOFICIÁlNÍ

3. je BETA verze

takže jedno lepší než druhý :( PLEASE HELP jestli už ste někdo zkoušel.
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Určitě tam nezkoušej dávat firmware z Teac DV-W58G, protože to je OEM Lite-On LDW-811S, kdežto tvůj Teac DV-W58GA je Lite-On SOHW-812S.

Nějaké firmwary najdeš tady:
http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=1820
http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/teac/dvw58ga.html
Bathory
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tak aspon něco, ale pořád nevim kterej firmware mám použít z toho seznamu co sem psal (jsou z CDR.cz) Neoficiální ani Beta se mi moc nezamlouvaj :? Chci mít 100% jistotu že jí nezabiju!
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Ten neoficiální by měl být v pořádku. Můžeš taky pročíst auditoria na CDR, možná tam diskutovali i o tý betaverzi.
Bathory
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

"By měl být v pořádku" no tak na to spolíhat nechci.... to auditorium je hrozný, tam bych to hledal tejden.... :(
Tak nevim, všichni spíš doporučovali tu Betu..... :sad: NEVIM....
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Na CDR nedaj nic, co by někdo nevyzkoušel. Jestli chceš nějaký věci navíc, jako třeba region free atd., tam musíš jít jedině do neoficiálního. Ale je to tvoje věc, jak se rozhodneš. Auditorium samozřejmě hrozný je, ale každá informace něco stojí a vždy máš na výběr .......
Bathory
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

No... budě dělat, že ti věřim :D Na regionfree kašlu, já potřebuju hlavně zprovoznit ty moje po***** DVD-R Multidisk, kterejch sem si rovnou nakoupil 25ks :oops: Dám tam teda tu Betu asi..... modlete se všichni at to víde :-D
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Už mi z toho haraší. Ted sem našel v auditoriu, že je možná problém jenom v datovym kabelu, že si možná nerozumí s jinëjma mechanikama a další verze jak odstranit tenhle problém.... Takže mám asi čtyři možnosti co s tim udělat, tzn. "pokusy" mě budou stát aspon další 3 média... :sad: (co sem si to koupil za krám? :? )
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Hm, a ti co doporučovali betu teď doporučujou co?

Horší je, že ta beta má vyšší číslo a už ti nemusí jít zpět něco jinýho.
Na druhou stranu si teď vzpomínám, že u Teaců se mi starší verzi podařilo dát zpět vždy, tak to zkus taky.
Jestli byly kabely v pořádku předtím, tak budou i teď. Hlavně to moc nerozvrtej, páč potom nebudeš vědět co je špatně.
Nech mechaniku na samostaným kabelu a zkus vrátit zpět firmware.
Bathory
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Mu Hehééééé, dobrý ale trošku pozdě :-D Už to mám za sebou!!! Dal jsem tam jenom novej firmware, tu beta verzi a už to šlape jak hodinky!!!!
Alelůjaaaa :D
Dík za spolupráci!!!! :) (i tak si multidisky už nikdy nekoupim :x ) :D
Naposledy upravil(a) Adamsquare dne sob 24. črc 2004, 21:27, celkem upraveno 1 x.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Jak jsem psal nahoře, na CDR nedaj nic, co by nebylo vyzkoušený, ale vyjímka potvrzuje pravidlo a holt někdy je to smůla. Alespoň teď víme, že ta beta je skutečně funkční :) a multidisky ach ....... o těch už se toho napsalo tolik, že už ani nestojí za to něco dodávat. :x
Bathory
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“