Program na záznam zvuku

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Program na záznam zvuku

Příspěvek od Zbyna »

Neznáte někdo program, který funguje jako "Záznam zvuku" ve Windows, ale má víc efektů a možností? Potřeboval bych, aby to co namluvím, znělo jako z vysílačky, atd....
Borg
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg »

Na to by se dal použít snad každej editor wavů, můžeš zkusit třeba Goldwave nebo Nero Wave Editor a jsou i jiné, ale akorát nevím v kterém nejdeš ten efekt co potřebuješ. Musíš hledat a zkoušet.
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

No já se ve zpracování zvuku nevyznám.... já mám integrovanou zvukovku není to ani 5.1, ale kámoš měl soundblaster live a myslím, že k tomu ten program měl... normálně jsi něco řekl do mikrofonu a tam si mohl vybrat efekt jakým se to řekne, např. hlasem ZEUS, atd.... ale už si nepamatuju jak se to jmenovalo....
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

neumi to sound forge? (nevim jestli tohle umi... ale co sem se v nem rypal tak se mi zdal slusnej...)
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

ICE píše:neumi to sound forge? (nevim jestli tohle umi... ale co sem se v nem rypal tak se mi zdal slusnej...)
jo a kde by byl k sehnání na slunečnici ani stahuj není.... :?
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Goldwave to umí: http://www.goldwave.com
Bathory
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Zbyna píše:No já se ve zpracování zvuku nevyznám.... já mám integrovanou zvukovku není to ani 5.1, ale kámoš měl soundblaster live a myslím, že k tomu ten program měl... normálně jsi něco řekl do mikrofonu a tam si mohl vybrat efekt jakým se to řekne, např. hlasem ZEUS, atd.... ale už si nepamatuju jak se to jmenovalo....

Tohle se da normalne nastavit v nastaveni EAXu (i kdyz nevim, jestli ho tvoje onboardovka podporuje) jako enviromental audio (tak nejak)... De to i realtime (bez editovani nahranyho zvuku)
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Borg
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg »

€agle píše:
Zbyna píše:No já se ve zpracování zvuku nevyznám.... já mám integrovanou zvukovku není to ani 5.1, ale kámoš měl soundblaster live a myslím, že k tomu ten program měl... normálně jsi něco řekl do mikrofonu a tam si mohl vybrat efekt jakým se to řekne, např. hlasem ZEUS, atd.... ale už si nepamatuju jak se to jmenovalo....

Tohle se da normalne nastavit v nastaveni EAXu (i kdyz nevim, jestli ho tvoje onboardovka podporuje) jako enviromental audio (tak nejak)... De to i realtime (bez editovani nahranyho zvuku)
Integrovaná zvukovka tohle fakt neumí :wink: .
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
StoMer
Nováček
Nováček

Příspěvek od StoMer »

Cau... chtel jsem se jeste zeptat jak v GoldWave udelate ten efekt vysilacky... ja to zkousel a nejde mi to...
Dik Sto-Mer :-D
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Efekt vysílačky jde taky dobře v programu Wave Editor vypalovacího programu Nero.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“