ECS K7S5A (SiS735) - moznosti taktovani?

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
AberF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ECS K7S5A (SiS735) - moznosti taktovani?

Příspěvek od AberF »

ahoj, nejsem zrovna rodilej overclocker, ale jelikož stavim další compl tak sem se rozhod ten starej nějak vykopat k lepším výkonům (zatím mám XP 1800+ T-Bread; 512 mb 266 mhz ram; ATI saphirre 9600; 2x 80GB hdd maxtor 7.200 ot; SB Audigy II; TV Card Leadtek WinFast 2000 XP DeLuxe; !!! ALE TA DESKA ???!!! ECS K7S5A - byla jedna z nejlevnějších a já neměl moc peněz :-D )) dá se s tím něco udělat?

Dík
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

přesun ze sekce BIOS/Benchmarky...

ta deska je fakt zhovadilost, ale mělo ji dost lidí, koukni sem do sekce a uvidíš. ve zkratce, nic moc s tim neuděláš :sad:
ignorelist: kremrole a dezoláti
AberF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AberF »

Díky, ale o týhle desce už tu není ani zmínka :oops: No nic, když to nejde tak to nejde :sad: zkuste mi někdo poradit, přece jí nedám do krabice na půdu, aniž bych jí zkusil pořádně "projet" 8-)
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Tato doska ma skoro 0 :( moznost ladenia vykonu......... ( najme zo standartnim BIOSOm.... ) .......
Jej vyhoda bolo to ze bola rozsirena a jestvovala na nu pomerne siroka zbierka upravenich BIOSov....., ktore umoznovali menit FSB ( jemnejsie.... ) ......., ale zmenu nasobica, alebo napatia CPU rozhodne necakaj..... :(
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“